10497
-
#1879 :Dd
kis fotosoppal
-
#1878 a dodge és a volkswagen közös fejlesztés a viptle avagy viperfly:
smart limo még régebbről:
-
#1877 akkor ide is
jó pénzér vihető:
-
#1876 "hanyas vagy Te geci" :DDD
(LVL51) -
#1875 28 :D sajna sokat nem tudok játszani idő hiányában :( -
#1874 61 -
Gibor #1873 46. HUNDrifterek 780 400 -
#1872 "73 players online"...szóval nem csak nekem nem indul -
#1871 lvl64 -
#1870 lvl54 -
Gibor #1869 lvl40 -
#1868 Hanyasok vagytok már?:D -
#1867 nah mingyá otthon, vaok és meek játszani:) -
Dear ijji Users,
The ijji.com service will undergo Emergency Maintenance immediately at this time to address login and server issues. All games will closed at this time, and will be unavailable for the duration of the maintenance.
We expect the service to be back up and running at approximately 5:30pm Pacific Time (PST). We apolgize for extended delay and we appreciate your patience and support as we resolve this issue.
Sincerely,
ijji.com
zsir,alvás-.- -
#1865 gunz az vmi külső nézetes akármi...a soldier front az fps -
Monoton #1864 a gunz az az fps mmo? -
#1863 játszunk addig partiban a kis mini játékokkal.több mint 42 van :)
bizony -
#1862 nemértem am miért nem lehet külön ápdétolni a játékjaikat...most ha gunz-ot ápdételik,akkor omlik az összes gém -
#1861 mind1.én ma már biztos nem játszok XD -
Gibor #1860 de mostmár uj szöveget írnak hogy 12:30tól 14:30ig van... ezt az ijji.com on írja de a gunz.ijji.com vagy drift.ijji.com-on már nem ott már megint mást ír... -
#1859 akkor sztem 1-ig nem lesz -
#1858 hát nemtom pontosan,de ja oylan 9körül már friend listámba mindneki offline volt..én meg ott irogatok nagyba crew csetbe,azt csodálkozok h sehol semmi válasz :DDD -
#1857 omg :| hány orátol számitva? -
Gibor #1856 hmm miostmár ijji - Live Games Online lett... -
#1855 9körül álhatott le nem? -
Gibor #1854 4óra... -
#1853 fasza-.- -
#1852 hm jaja
izé mennyi ideig is van most ápdét? -
Gibor #1851 azténse... meg pl ugy a kihagyott funkciókat betennék... mint pl a crew honlapján nemtudok hírt beküldeni... mert megszerkesztem amit akarok utána post és csak tölt és tölt. -
#1850 hmhm...nembánnám ha az autokat ah-ban lehetne hirdetni.. -
Gibor #1849 hát elvlileg innentől vlamiket kidofgnak adni asszem aztírja hogy a forumban levan írva hogy miket kapunk majd msot folyamatosan asszem vlahogy ígyvan... -
#1848 magyarul semmi nem lesz ujdonság megint?! -
Gibor #1847 uhh tejóég... Lineage... ha már ilyesmi kategoría akkor wow... Lineage-ben ilyen elizélt nem jo... vagyis az irányítás is ilyen point to click és az gagyi... meg ugy az egész beleértve Silkroad... Én sok MMO-val jáccok de pont eza Lineage stílus maradt ki :D -
Monoton #1846 énis igy voltam vele :) amig nem kaptam egy lineage telepitot :| -
Gibor #1845 ezé ált le az egész:
Introducing all-new ijji logo and slogan!
- New ijji logo and new slogan will be released after this maintenance.
GunZ
- User-created set - The Deity Set!
Drift City
- New Item Release has been postponed until further notice. Please keep checking the forum for updates regarding this issue.
- Item Loss Recovery (Mittron Enhancers, Crude Parts) will still take place during maintenance.
Please check your inventory after the maintenance is completed.
This maintenance is expected to last approximately 4 hours.
Upon completion, the ijji.com website will be brought back online and service will be restored.
Once restored, you can login into ijji.com service and associated game sites.
We apologize for the lengthy downtime.
However this is necessary in order to provide various service-side improvements, and increased stability.
We apologize for the inconvenience this may cause.
Your patience is greatly appreciated. -
#1844 csak emlékeztetnélek a tdu-s nevedre :) -
Gibor #1843 te... vald be hogy arra céloztál hogy én alkohloista vagyk... ismerem a fajtád :D (én nem oda tartozom higgyétek el) -
#1842 se ezelőtt se ezután nem fogok mmo-zni
mivel ez autos ez a zegyetlen kivétel...amugy sose birtam az mmokat -
#1841 kicsoda?:D
-
Monoton #1840 kezdő mmo s vagy? :DDDDD szokd meg :P