10497
-
#1999 én nem tudok segíteni.hál'istennek nekem megy-bár nem tökéletesen,de ez akva wájörless miatt van -
#1998 AZ én problémámra nem tudja senki sem a választ?
néztem a játék fórumát, és nem én vagyok az egyetlen ezzel a xarral, de megoldás eleddig még nem született... -
#1997 letudtad az összes missziót mi?:) -
-
#1995 Nagyon tecik a game.
-
H3rcul3S #1994 Ez egyenlőre ahogy olvastam csak az Amerikai és Angol usereknek van.
szűri a proxy-t -
#1993 Itt! valami free G Coinról van szó.
Csak én nemtok angolul Nézze má meg valaki -
#1992 ezt dobja ki:
-
#1991 bump -
#1990 A tűzfal okés, nem blokkolja. Megpróbáltam IE-ről (FF-ot használok), de ugyanez:
"Unable to rtrieve necessary game information."
Nem tudom, mit tegyek. -
H3rcul3S #1989 Hi all!
Helpetek kérném:) Olvasgattam már ijji fórumon erről, de nem vagyok teljesen tisztába vele. klán master vagyok és szeretném törölni a klánomat. Namár most ahogy olvastam ez veszteségekkel fog járni, de nem igazán értettem meg konkrétan mikkel...ezért szeretném azt, hogy aki ért ehez az árulja el pls -
Cat 02 #1988 tűzfal ? -
#1987 cső!
feltelepítettem a játékot, gondoltam kipróbálom. Play Live-ra kattintás, kis ablak feljön, hogy kapcsolódna a szerverhez. Egy idő után viszont feljön egy üzenet, hogy nem sikerült kapcsolódnia.
Mi lehet a gond? 1Mbit-es netem van, és minden egyéb, internethez kapcsolódó dolgot leállítottam....
Halp! -
#1986 pláne :) -
#1985 tegnap már felvettük:) -
#1984 beírod a csetbe, h :/join crew hundrifterek vagy hunallstarz attól függ melyikbe akarsz lépni. és enter. ha mákod van akkor aktív a crewmaster és felvesz a crewbe. ennyi -
#1983 -
#1982 aláztál:D -
#1981 Nana... -
#1980 -
#1979 ki volt a viperrel civic? -
#1978 grat:) -
#1977 eddigi legjobb kepem
smart vs. viper
-
#1976 felvenni senki nem fog.neked kell jelenzkezni:)vannak a hundrifterek meg a másiknak nem tudom a nevét -
#1975 a nevem -HUN-LeWyTy -
#1974 21szintű vagyok
a 2.város 3.állomásánál tartok(de gyorsan haladok)
meg ha kérhetek pici segítséget mer nemvágom annyira a játékot -
#1973 és engem ki venne fel?
-
#1972 jaja -
#1971 minden banda tagot keres:)
-
#1970 esetleg nics banda ami tagot keres? -
#1969 tom, azért furcsáltam:D -
#1968 hallod pazmek ezek úgynéznek ki mintha ronccsá égetted volna őket :D -
#1967 persze miert ne?
de ha mar ilyenre fizetek be akkor mar nem csak matrica lesz ez biztos.
tehat megcsinalom magamnak a kocsit total popecre, az ugye kiirja mennyi G-Coin -ba fog kerulnu utanna meg szepen megveszem. igy pontosan tudom mennyi fog kelleni.
megeri :) -
#1966 jah:O -
#1965 nem kell hogy világos legyen, ez így működik. -
szal, a heatot ráhuzom a partra, és nem lesz világos, hanem visszaugrik jobbra a part. vagy ez így jó?:D -
#1963 oké, mikor hazaérek kiprobálom -
#1962 akkor ott te szartál el vmit:D part az nem tünik el,a jobb oldali inventory srészbe huzd vissza heat-el -
#1961 de haráhuzom heatokat, akkor eltünnek a partok?
mert én ráhuztam és a heat is eltünt és a part is. -
#1960 pont ez a lényeg.nem lehet levvenii a 60as partokat meg az utánna lévőket csak heattel