10497
1418666835.png
  • CivicVTi
    Bocs az a 2. tenyeg nem volt tul jo otlet, sztorno:D
  • Fabio Capello
    mint az egészségügyi törvénnyel: név szerinti szavazás :D
  • CivicVTi
    Egyebkent az is jo ha igy marad minden, 5 en mar leszunk pentekre tuti, gondolom ti is vagytok legalabb ennyien, szoval lehet folosleges megbontani a ket crewet. Fontos kerdes, este szoljatok ha font vagytok aztan megyunk megbeszeljuk.
  • báttyó02
    uj klub az hülyeség szvsz
    nulláról én nem kezdenék megint az ziher..akinek mégis van ehhez kedve/ereje hát hajrá:d
  • Fabio Capello
    a második máris előhozza azt a problémát amiről beszéltem: lesz az elit meg a kicsi. Szvsz a második lehetőséged elfogadhatatlan.
  • báttyó02
    jó lehet tuloztam de akkor is jóval jóval többen lennénk mint most így
    meglesz beszélve,este általában sokan fenntvannak a tagok,akkor belövöm a nagy kérdést.d
  • CivicVTi
    Hat igen itt nemfeltetlen arrol lenne szo, hogy az egesz bagazs atall a masikhoz. Tobb verzio van. 1: Mi kb 50 en vagyunk, de abbol ki lesz szorva aki olyan, maris tobb hely lenne, 2: Egy lvl 61 folotti uj klub, 3, marad minden a regi:D
  • báttyó02
    örülök hogy nem csak én látom úgy ahogy:D
    egyébként már van több másik magyar crew is,bár azokba csak pár magyar van...pl pár srác aki anno a tagunk volt,szó nélkül kilépett,2nap mulva már egy másik crewbe láttam őket...
    ja erről jut eszembe: könyörgöm,ha valaki kilép a crewből,akkor legalább annyi gerinc legyen már benne,hogy beböki csetbe,hogy srácok ezért meg ezért kilépek,szevasztok..ezek a dolgok kurvára tudnk idegesíteni,bár lehet csak én vagyok hülye:D
    a másik dolog ami idegesit hogy jónéhány más magfyar crewes emberke oylan mint egy kuka..könyörgöm,ha én meg egy másik társam 20perce ugyanott versenyzunk,és betéved egy másik magyar,hiába nem a mi crewünkből,nem bírna kinyögni annyit hogy "pú basszátokmeg" vagy valami köszönést? ha már ebben a 99%ban külföldiekkel teli játékba vagyunk páran magyarok,akár nem ugyanabba a crewbe,legalább ennyi tiszteletet adjunk meg egymásnak..neveket nem mondok kikre gondoltam,nagyon jol tudják ők
    na kb ennyi tömören még amit akrtam mondani:D [VISSZANÉZI AZ íRÁSÁT ÉS ELSIRJA MAGÁT :O]
  • CivicVTi
    Te milyen 90 aktiv tagrol beszelsz?:DD Osszesen vagyunk kb 5-6 an aktivak a crewen belul. A tobbi csak van, de minek kb:D A hangulatrol pedig, tuti valtozni fog, de nem hinnem hogy rossz iranyba. Nalunk is van par tag akit a pokolba kivannek kb, de kit erdekel, mindig van ilyen:D Csutortok delutanig beszeljuk meg mi legyen. Jol jonne az a Ch battlen nyert plusz penz:D
  • Fabio Capello
    a százfős limitről nem tudtam. Akkor viszont storno az előző hsz-em. Ez esetben így is úgy is lesz még egy crew azoknak a tagoknak, akik nem tudtak átjönni a másik crewba. És persze nem feledkezhetünk meg a te érdemeidről, és persze a csapatéról, tényleg szinte mindenki 120%-ot belefektetett a csapatba (gondolok itt bárkire aki akár egy darab OMD coint is befektetett a teambe), azért vagyunk most ott ahol tartunk. Jobban belegondolva egy crew ilyen megszorításokkal kevés ennyi embernek. Plusz az érvek amiket felsoroltál. Tehát az új infók fényében maradjon a kettő, ha nem lehet MINDENKI egyben, függetlenül attól hogy aktív vagy inaktív - főleg mivel mi vagyunk 68an, ők is kb annyian, és akkor megint jön a probléma - az nem jöhet aki nem játszik napi X órát? Őszintén megvallva rohadtul bírom a társaságot - bátyó téged már elég rég ismerlek, a tőbbiekkel is nagyon jól sikerült összehaverkodni - félek ez nagyon elveszne ha bevegyülnénk egy ismeretlen crewba (őszintén: senkit nem ismerek onnét). Hacsak nem jön még vmi új infó (pl hogy mostantól az ország területétől függően megszabják hány crew lehet :D, vagy bármi más ami hátrányosan érintené a tagokat), akkor nekem ez a személyes és (remélhetőleg) végleges véleményem.
  • báttyó02
    ó de:D
  • báttyó02
    ja boccs természetesen mindenki átjönne(pár kivétellel mer ugye max 100fő lehet)

most 2dolog van ami miatt én nekem nem tetszik a dolog
    1. azt tudom hogy nálunk szvsz nagyon jo a hangulat,kurvajol megvagyunk igy ahogy most vagyunk jelenleg..ha átmennénk és lennénk 100an,szinte biztos hogy teljesen más lenne a légkör(most ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jönnénk ki egymással vagy valami,csak annyi embernél biztos hogy nem lenne oylan "varázsa" a dolognak)

2. egy és fél hónap munkája,pontja menne a levesbe,már 65.helyen vagyunk,S rank,és hát elég nem könnyü rászánni magam h töröljem azt amiért eddig kínlódtunk jópáran

meg egyébként is,pölö braziloknál is 2crew van,és nem gyengén durvák

mindenesetre mondom ha a többség ugy dönt hogy legyen,akkor legyen,áldozzuk fel a hangulatot a munkáért:d
    de mondom abban biztos vagyok hogy 80-90AKTív taggal nem lesz olyan jó hangulat mint most max 30al(hiába vagyunk 68an a másik fele alig jár fel)

nah köbö ennyi,nekem ez a véleményem,innentől a csapaté a döntés
  • CivicVTi
    Azt is lehet, hogy nem szuntetjuk meg egyik klubot se, viszont minden penteken atall par ember a masik csapatba. Aztan cserelodik folytamatosan. Bar ez elegge korulmenyes
  • Fabio Capello
    kétértelmű volt a hsz :D 1. "átmennék" - csak téged hívtak? :P 2. "a többség benne van" - vagy most mindenkit? :D

[nagyonkeménygyerek és kötekszik :D]

Najó csak vicc volt. Tudom miről van szó, én is ott voltam a rögtönzött megbeszélésen. Amúgy tényleg több előnye van mint hátránya, nagyobb esély a CB-n meg minden, de ez nem csak rajtam múlik (és dex elmondása alapján normális a banda tehát nem lesz balhé azzal hogy jaj te csak lvl50van, nemjöhetsz CB-re, énvagyok a menőarc stb) Szóval nem hangzik rosszul. Csak legyen meg a gyümölcse is

Ja és vki mondja meg hogy most micsináljak öt órán keresztül... :D (már csak négy)
  • báttyó02
    hát dex kérdezte tegnap h mit szolnánk hozzá ha átmennék hozzájuk
    én meg mondtam h megkérdem a többieket mit szolnak..ha a többség benne van akkor felőlem legyen,törlöm a crewet
  • CivicVTi
    Este 7 kor indul ujra jah. A csapategyesiteses dolog engem is erdekel.
  • Fabio Capello
    ágeciii neeemár... Még ma ROO akartam lenni :D (lvl 43 :)) Akkor ha nem csal az időérzékem, kettőtől este hétig ugyebár? Amúgy rácsekkoltam és ma 65.ek vagyunk a ranglistán. Apropó ebből a Drifterek&AllStarz fúzióból akkor most lesz vmi?
  • cicai
    nem igaz:S
    kecy egész nap nem fogok tudni játszani:S
    nah megnézem az Alien vs. Predator 2-t:P
  • báttyó02
    Period : February 13, 2008 5:00 am ~ February 13, 2008 10:00 am (PST)

a kurva annyukat mostmár,megint a többi szaros játék miatt nem tudunk dc-zni...
  • cicai
    bazdmeg, javítás alatt a szerver:S
  • cicai
    baszki, lebaszott a jaták, és nem fogadja el a nick nevem meg a jelszóm:S
  • báttyó02
    hálisten dc-ben nincs így:D
  • cicai
    pedig ez a topic volt az 1. legnépszerűbb topic is
  • Fabio Capello
    Ezt a kihaltságot ami ebben a topikban van...
  • Fabio Capello
    jaja :D
  • cicai
    kecy, kurva sok lét ad most:O 1000mito
  • Fabio Capello
    Na gyerekek mindenki most tolja a gémet, megy a Golden Time Event :D
  • PeeTeR
    meg szep hogy nevezunk es gyalazunk :D
  • cicai
    Hánykor van a CB?
  • Fabio Capello
    Nah megyek felfelé, ma megpróbálok lvl41-ig eljutni
  • mabbak
    minden igaz pátyókám -.-
  • reaper4
    jó időben kell próbálkozni.
  • báttyó02
    77 HUNAllStarZ 493 928

jövünk ám felfelé

következő cb-re ha minden igaz már nevezünk:)
  • Ol4h c164ny
    CSő Mesterek!

Nah végre elindult..! Ati Radeon X 1600 Pro kártyával csak a Catalyst 6.6 os driverrel indult el..! Van aki még ilyen kártyát használ? Milyen driverrel?

CSatlakozni szeretnék a HUNDrifterekhez, de a CRew MAster nincs jelen sose..! Ő fogja látni a szándékom? Vagy csak jó időbe kell probálkoznom? Esetleg a CRew Mester elérhetőségét megtudná mondani valaki?
  • Szabi1991
    akkor jövöhéttől elkezdek ismét játszani vele :DD
  • Fabio Capello
    Event Period:
    Start: Monday, February 11th, 10am Pacific Time
    Finish: Friday, February 15th, 5pm Pacific Time

Starting at 10:00am Pacific Time on February 11th, and lasting all the way until 5:00pm Pacific Time on February 15 (103 hours!), if you race in the Battle Zone, you will earn 50% more experience and Mito!
  • Tomi77
    mi ez a "golden time event- bonus mito & bonus exp"? mármint mire kapunk bónusz xp-t és mitot?
  • Beast Machine
    egy program miatt nem fogom újrarakni a winfost, de azért kösz a tippet :)
  • LeWyTy
    Nekem annyi volt a bajom hogy újra kellett raknom a windowst.
    Nemtom ez neked segítene-e.De ha nagyon akarsz jáccani 1 próbát megér.
  • Beast Machine
    nekem nincs semmilyen formában wireless-em...