10497
-
#2079 :ASD:SA:DSADSA:DS:DSA:DSA -
#2078 Este gyere battlezni -
#2077 *termeltek -.- nehogy baleset érje azt a májbakot -
#2076 Hogy mi? -
#2075 60 új üzenet.remeltek rendesen -
#2074 Gondolom a meghatottságtól -.- -
#2073 gyá:d [KÖNNYEZIK:addadsdsds] -
#2072 Biztos most majd az lesz, h nincs bennem egységi erő, de szerintem nem kellene a 2 krunak egyesülnie. HUNAllStaZba ha lehet mondani elsők között érkeztem, mai napig aktivan játszok, sok rendes gyereket ismertem meg, egy rakás coint bepotyogtattam a kruba. Nem lehet azt mondani, h sok munkám volt vele, mert végülis ez egy szórakozás :)), de akkoris rengeteget foglalkoztam vele, és, h most ez hipháp szertehulljon, hát nem nagyon örülök neki. Értem, h kru betölön esélyesebbek lennénk, ha összeolvadnánk, csak nem tudom, hogy előbb-utóbb nem foszlana-e ez is szét. Ld: Sg crew.
Azonban, ha az emberek nagyrésze ezt szeretné, akkor természetesen minden erőmmel segiteni fogom honfitársaimat :))). Szóval semmi bajom a Drifterekkel, rengeteg jó arc van nálatok is. Csak vhogy ennyi megélt emlék után nem nagyon örülök, hogy a kru ami otthont adott a játék elején elmulik...
Egy ízig-vérig Allstar... -
#2071 lol :D -
#2070 az előbb elindulós dolog is laggtól lehet..peeter rá a durva példa:D mindenki rajtol turboval,peetnek asszem nincs,de 1mp-vel a rajt előtt már kilőtte magát :dd -
#2069 karban tartásv an ahogy látom -
#2068 látom tele vgyunk mikor lessz újra Drift City?? -
#2067 kösz így már megértettem :D Örülök hogy nem csak nekem ilyen... A kedvencem: Tök jól kirajtolok, megyek mint állat, kivételesen nem szaggat szét, első vagyok, aztán piff puff és uccsó vagyok mindenkitől kurvára lemaradva... :| Ma meg előbb elindult a rajt minthogy lepörgött volna a számláló... :D -
#2066 10fps= szaggat a játék mint a geci:D -
#2065 jahm hát igen... (nemértem a szakzsargont, a 10 fps mit takar egyszerű köznyelven? :$) Az én kedvencem a spectate-ban amikor azt látom hogy vagy a levegőben lebegve mennek, vagy a vizen... van még mit javítani rajta -
#2064 1. nekem 16főnél kb 10fps-t megy a játék,akármit csinálok
2. elég gyakran..vannak oylan laggerek hogy spectatorba nézem,csak azt látom hogy a pályán kivül mefgy kb a a rajttol fél percnyire a célig,és a végén ő az első
de van sok fajta lagg dolog,pl az össze vissza balra jobbra kacskaringózás stb..:\ -
#2063 Na ilyen meg nem volt velem, lagparty viszont annal tobb. 16 bol min 2 lagol. Es akkor meg keveset mondtam:D Ch battlen kulonosen jo -
#2062 Akkó má mé nem lehet saját képet berakni -
#2061 őőőő mondjuk a kép és alatta: WTF? :D What is her secret? :D -
#2060 sajna nem tok ugy angolul h megtudjam fogalmazni a kérdést(németes vok:D)
de ha valaki csak nagyjábol megirja a kérdést szivesen..engem azér eléggé foglalkoztat ez:D -
#2059 Amúgy énis hadd kérdezzek már:
1. ha 14-16 fős BZ-ben vagytok nektek is szétlaggolja a versenyt?
2. ki találkozott már a lebegő autó effektussal? :D - ha valaki DC vagy invincible bonuszt kap, a fellökött kocsi a levegőben marad és lebeg :D -
#2058 Nemszótam...
De akkó is jobblenne beszélni mint írni! -
#2057 Ezert jo kerdes, dobd be a hivatalos forumra, hatha kapsz valaszt:D -
#2056 este 7 -
#2055 elvileg 7 -
#2054 kombóból az életbe nem jön össze annyi... egy tizes kombó ad 1 max 2 XP-t -
#2053 arra én is gondoltam,mer ugye ha beáll jumposokhoz,és eszi a kombókat...dehát 40-50lvl fölött a kombó annyi mint szarnak a pofon,semmi exp-t nem visz fel -
#2052 Mikortól lehet jáccani? -
#2051 nem ugy értem a full létszámot,hanem az akkori kb 40magyarból 5en ha fenntvoltak ts-en...bár lehet sokat mondok:d -
#2050 Csak Kombozva lepkedett lvlt?:D De ez akkoris keves, szoval jo kerdes:D -
#2049 ?
ezt a képet én csináltam a dc-ből multkor
vagy hogy érted h koreai verzsön? -
#2048 nemsámli... :| Foggalmam nincs hogy csinálta... De elárulhatná a titkot :DD -
#2047 az jó
És nagyobbat nemlehet? -
#2046 Nem a koreai verzsön? -
#2045 volt már driftes ts szerver,kb 5volt a full létszám:D -
#2044 na ha már ugysincs egy ideig játék,egy kis érdekesség
szerintetek ez csít vagy mi? dögöljek meg én nem tudom ez hogy lehetséges
ez ugyebár razor csaja...az adig rendben van,hogy razor 96lvl-ével beinvesztált a 71es csajának kb 2misit (utopia+bodykit),de! hogy a tökömbe 71lvl? se bz,se delivery,se megjárt út(71lvlen 6000 mérföld wtf???)
szal sztetek ezt hogy?:D -
#2043 Inkább csinálna valaki egy Teamspeak vagy Ventrilo szervert,minthogy ezen vitatkoztok. -
Gibor #2042 nekem lényegtelen csak maradjak a Drifterek között.... :D ha többen vagyunk legalább több az esély CB-n bár a lvl40-emmel megse szólalok... -
#2041 najazért :D
bátyó: akkor ki kéne ide írni vmi időpontot hogy ekkor és ekkor döntünk a kérdésben, aki tud az legyen fenn. Mivel nekem órám van, ezért én itt közlöm a döntésem: maradjon a kettő. -
#2040 :D