10497
-
#2359 sajnos erre is megvan a válaszom: za+nod32 volt ezelőtt is, most is, za-n engedélyezve van, nod32 meg nem ilyenkorra van belőve, az bekapcsolásnál futtatja a keresést -
#2358 hát tesokám akkor sajnos több ötletem nincs max még annyi h nem tettél e fel véletlenül vmi tűzfalat, és esetleg az blokkolja, bár az meg azért nem jó, mert akkor az egészet tiltaná, vagy esetleg virusellenörző megy a háttérbe és az lassitja... -
#2357 gyááá azokkal nincs gond
viccelsz? BZ-zni nem is merek, mert a probléma már akkor előjön amikor belépek a gammába, és nem hajlandó megszűnni... :( -
#2356 hát a grafikai beállításokat :D
az velem is előfordul h ha 16an vagyunk egy meccsnél és notiról játszok akkor bizony jelentősen beszaggat és bizony néha ez ugy is tűnik mintha laggolna az egész cucc. -
#2355 a grafbeállítások alatt mitértenél? -
#2354 és ha esetleg nem a neted miatt laggol, hanem a géped nem bírja a graf beállitásokat, de mondjuk ha eddig is erről ment jól akkor ez se megoldás, nem tudom... -
#2353 jahm. nemhinném hogy bármi bezavarna, eddigis arról ment ráadásul folyamatosan adja a HSDPA gyorsaságot (7,2) -
#2352 vezetnélküli neted van az a fajta vodás? mert akkor nem lehet az a baj h amiatt akadozik az átvitel, mittomén vmi zavarja vagy ilyesmi? -
#2351 a torrentes progik tiltottak nekem a vodás netszerződés miatt, úh. ilyenek helyből nem futnak -
#2350 ne töltsél közbe, lime, torrentprogik ne legyenk bekapcsolva, nekem azok is zavartak. ugy ennyit tudnék csak hozzátenni
-
#2349 Skacok némi segítséget igényelnék, mert mostanság kurvára laggol a gamma, úgy két hónapja.
A paraméterek: winfos pista, 1,5giga ram, 7,2mbps net, dualcore proci, semmi más netes gammával nincsen gond, a DC-t mégsem viszi rendesen :( Próbálkoztam gameboosttal de sajna szériaszámbéli problémáim akadtak, amit a törvények értelmébe itt nem részleteznék :D, úh azt nem tom maximálisan kihasználni... Vkinek vmi ötlet? -
#2348 mi volt itt emberek? :D -
#2347 csak nemazthitted mostantól örökharag és minden versenyen kiütöm a kocsidat a pályáról? :DDD -
#2346 Cb re tutik mehettek, csak nyerni nem fogtok, ez teljesen biztos. Sokminden kell a cb nyereshez -
#2345 Akkor eljuthat.
Vagy nem erre gondoltál? -
#2344 örülök neki
lewy: azzal inkább ne számolj.. -
#2343 túltettem-.- -
#2342 akkor ma du. 4:00 vagy 5:00 kor legyél fenn.
És Fabio: maj egyszer ez a crew is eljut a cb-ig.
-
#2341 nagyon vicces
tedd már túl magad rajta-.- -
#2340 nicsak dicsak te is alapítottál krút amit majd felbontasz hogy CB-t nyerj? :D -
#2339 sárga mini cooper amúgy -
#2338 wow. LeWyTy téged már felvettelek két napja barátnak. csak nem nesto a nevem a játékba -
#2337 Egy kis csapat bárkit bevesz HUNStreeTerS.
Általában napsütötte dome B5 parkoló -
#2336 hol lehet titeket megtalálni a játékba? egy barátlistára való felvétel erejéig feljöhetnétek -
#2335 Utolag is kosz -
#2334 boldog szülinapot utólag!!Mostmár akkor játszhatsz szülői felügyelet nélkül dfirt city-t? -
#2333 Igen jók voltatok testvérem, én meg a támadó csapattal foglaltam egy csenelt, 4szer sikerült utána bevédeni, viszont 5szörre jöt berserk és visszaszerezték :( De nem baj kövi héten difoltnak 2 csenelje lesz az is tuti :DDD -
#2332 Grat, jol nyomjatok! -
#2331 (H)(H)(H)(H)(H)(HÖH))H))H
uccsonak meg vitalytikét vertük (az elvileg ő mapjukon) -
#2330 -
#2329 60 éves a szivikkk!!! hepáj bőrzdáj!!!! XDDD -
#2328 BSZ szivikpappa!44 -
#2327 Koszi itt is -
#2326 Boldog szülinapot ejj! :D -
#2325 melyikre gondolsz? -
#2324 Nekem csak a festés nem teccik me gakcosi alap színe amúgy meg tökkéletes -
#2323 akkor nálad van a gubanc -
#2322 szerintem meg semmivel nem jobb és még szar is:) -
Szabi1991 #2321 amúgy is ugy néz ki a kocsi, mint vmi űrsikló :P -
#2320 lájtosabb