Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUN_Capello
Kapsz tõlem admin jogot:)

kemszi2
na szedem lefele:)
autoszimulator
Hát engem misszió után küldött át, amúgy ha elmész a map végéig, Moon palace-n például ott a job szélen levõ út végéig, akkor dob át másikba, bekell állni a piros zónába a határátkelõhelyen. Nem tudom engedi-e, meg azt sem má, hogy én bal oldalt vagy jobb oldalt mentem-e át, de koinonián vagyok most.

.: mobilize.hu :.

Atti12
lvl 11 vok :) Most gyûjtök 3 as kocsira :D

Fabio Capello
ugyanaz a kérdésem :)

jakewyler
hogy lehet másik mapra átmenni?

autoszimulator
Drive Dome-on belül az Auction House.

autoszimulator
Itt vannak mapok, akinek esetleg kellene.. Igaz krixkrax irással :D

1. Moon Palace
2. Koinonia
3. Kras
4. Oros

akyyy
úgy örülnék neki ha leirnád angolul melyik az az éplület,esetleg ha képet is mutanál, juj

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Zomil
ha kell alkatrész én mindig adok el elég olcson:D
a keresöbe irjátok be az aukcios háznál h Zomil
és kidobja miket árulok :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Clio az itt Muse nem ? v félrenéztem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

autoszimulator
Mellesleg az aukciós házban nagyon jó áron lehet kapni dolgokat az autókhoz. Cliomat most onnan tuningoltam fel picit...

Zomil
igen:)
nembaj jól tették hamarosan veszek is egy kocsikát :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

John Cena
Top 2:P:)

1. CRYSIS
2. Drift City
3. Ismerd fel a képrõl a várost!
4. The Witcher
5. Test Drive Unlimited
6. Call of Duty 4: Modern Warfare
7. World of Warcraft
8. XBOX360
9. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
10. Football Manager

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

autoszimulator
lol én irogattam izomból, de azt irta a crew vezér nincs loginolva -.-

Fabio Capello
én is indítom a gammát, HUN_Capello néven megtaláltok, lecsekkolom az új tagokat :)

nem lehet jogot adni h más is vehessen fel ?

Tufa
Én is jelentkeztem már párszor.. :P

0Fritz0
Azt azért kaptad, mert küldetések teljesítésével átmentél egy másik városba (városrészbe?) és a könnyebb lámulás érdekében hozzád vágnak 20K-t. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

:O

Zomil
lol egy küdliért 20ezer mitro-t kaptam :D

Nha most felvettem pár embert,sajna mennem kell de még délután leszek.

dragon11
thx

báttyó02
jaa akkor te vettél fel...nem tudtam hirtelen hova teni ezt a nevet,azthittem vmi amcsi akárki :D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

én Cat02-vel

zolo
Nemkell odaírni semmi sem. Fölösleges mindent pontosan megadni....

http://flickr.com/photos/zolika90/

Gyertek a crewbe minnél többen!
Játék közben chatbe írjátok be: /join crew HUNSG
Utána pedig nekem írjatok itt sgn egy pmet hogy milyen névvel jelentkeztetek!
Kössz!

dragon11
Hát regelnék az oldalra megadtam minden VALÓS adatomat...a zip code(irányítószám)-ot nem fogadja el...plz help mit írjak oda..(a valósat akartam -.-')thx ha lehet gyorsan...:))

autoszimulator
Hát sztem kormánnyal ez nagyon gáz lenne :D Nagyon arcade.. De nem is az a lényeg :)

zolo
Kormánnyal élvezhetõ lenne a játék? Van rá lehetõség vagy nemérdemes próbálkozni?

Valószínûleg csak az újévben próbálhatom ki , habár már itt vár a gépen...

http://flickr.com/photos/zolika90/

autoszimulator
Nah találkoztam jópár SG-sel most, piTTa néven :D

lesz elég hely ? :D

SD456
Hy all!

Most megyek kiprobálni a játékot. SD456 néven megtaláltok.

Bye all!

PS3 ID: SDani456

jakewyler
hát én megint nem tudok csatlakozni...:@@@

cicai
baj h freemail az email címem? mert nem akarja elfogadni:S

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

aaasdd
Tiszta király ez a játék. AAASDD néven megtaláltok benne 11 level és már van 9500 mitom.
Szerintetek mikor érdemes autót váltani?
Fabio Capello
az SG klánhoz való csatlakozáshoz: /join crew HUNSG - ezt írd a csetbe. a klánvezetõ ha minden igaz, most pont itt van

Fabio Capello
jessz megvan az elsõ BattleZone gyõzelmem :D

Rage47
jó kis game! hunRage vagyok játékban.
Bandi 18
Kösz a válaszokat :) Amúgy jelszónak nem kell nagybetû csak szám és betû legyen benne ez a lényeg :S

Nemsokára én is jövök kb 20 perc és szeretnék csatlakozni a klánhoz ha lehet :) a nevet már tudom amit be kell írni és most itt van az az ember aki a klánvezér és vissza is tud jelezni ?

cicai
jah, ilyen hülyeséget:S

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Zomil
igen de versenyezni normális szerencsére lehet ezek nélkül is:) csak nem lesz olyan csicsás a kocsid:DDDD
amugy is ami fizetös és G coin-ba kerül azt csak bérelni lehet örökre nem lesz a tiéd viszont amit mito-val veszel azt örökre megkapod :)

jelszónak kell leni nagybetünek meg számnak asszem.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

cicai
miért nem tudok regizni? megadom az e-mailcímem, jelszóm, felhasználó nevem, és nem tetszik neki:S Mi lehet a baj?

mito-val lehet mindent kivévae ami fizetõõs.. de kocsikat meg egy jópár tuningot is lehet... szal egykét tuning fizetõs... najó azaz 1-2 az majdnem az összes olyan majdnem 3/4 a tuningoknak fizetõs.

igen lehet
meg alkatrészeket lehet nyerni is

Fabio Capello
pontosan

Bandi 18
Aham értem és mitoval is lehet vásárolni alkatrészeket és kocsit is?

versenyekért csak MITO-t kapsz aza játélbeli pnznem. Goldot vagyis creditet csakis valódi pénzért lehet tudtommal.

Bandi 18
És ezek nélkül nem is lehet tuningolni? Vagy a versenyekért is kapok ilyent mert ez most kicsit nem tiszta nekem :)