10497
-
KRTuning #9762 Kurvára. Nem véletlenül vagyunk inkább itt. Ez a kisebbik szar. -
#9761 szal az méginkább el vna baszva? :A:D?S -
KRTuning #9760 Látnád amcsit nem vélekednél így. -
#9759 el van ez a német dc baszva ám -.- -
#9758 eudc jaja csak ugye ez a link eleve az angol nyelvu lapra visz -
#9757 arra gondoltam, és az a német dc? vagy nekem úgy tűnik megváltozott a honlap linkje.... .?:D -
#9756 ottalink alaptetejen -
#9755 hé lazák, meik dc-n jaszkariztok? -
#9754 :D -
#9753 miagecim van itt? o.O
-
#9752 mabi_hun jelentkezem -.-
addingoljatok dögösök -
#9751 mert amatorok -
#9750 ez miaszar már,hogy az amatőr arénába 80-90lvles-ek keménykednek? :DDD -
#9749 hömm, afaszom.
nem baj már töltöm, meglásssuk mi lesz _:DSA? -
#9748 kettonek semmi koze egymashoz. gcdc -n tudtal olyan csinalni hogy atraktad a regi ijji accountod az uj server -re de mar arrol is lekestel par honappal. ket dc -nek semmi koze egymashoz ilyen szempontbol.
meg direkt eudc centrikus a topic is nem veletlenul :) -
KRTuning #9747 Köze sincs ennek ijjihez. Nem, nem jól értelmezted. Level 1, hajrá. -
#9746 Jól értelmezem azt, hogy az eredeti ijji-s accommal be tudok lépni az új német dc-be és megmarad a régi levelem, vagy ez most más? -
#9745 jojaz :D -
#9744 nah fasza ha megtufdja csinálni..igfaz ezis csak 50lvl,de még mindig jobb mintha 0rol kéne kezdenem 50edszerre :D -
#9743 gondoltam hogy csak tempban inaktivitas miatt -
#9742 ok semmi, irta hogy ír neki hogy aktivlja -
#9741 kiez v miez a cm? :| -
#9740 ezt irta:
the account seems fine
<Mod-Ph0enix> maybe was deactivated
<Mod-Ph0enix> need to ask Cm to activate again -
#9739 kell a verfrissites :D -
KRTuning #9738 Ne akard tudni :D -
#9737 irtam neki. igaz nem a queryre mentem hanem káéttszer rá a nevére de sztem ugyanaz -
#9736 wattafak. -
#9735 ne kozosbe ird be az accountod ha egy mod van ra hanem irjal neki QUERY -t (privatot) -
#9734 jözbe irt egy mod,ugyhogy leirtam a gondomat.. -
#9733 irjal neki privatot (Query)
mondjuk Wraithin -nek -
#9732 irtam de eddig nem tolonganak a segitséggel :D pedig fenntvan 2 BA is vagy miaz -
#9731 oks feélnézek -
#9730 kicsit meg osszecsapott meg egysiku de csak gyors csere volt hogy ne GCDC -re menjenek a linkek hanem EUDC -re. aztan alakulni fog folyamatosan. legalabb egy vegleges verzio lesz ha nem is lesz a design folyamatosan frissitve, akkor is nezzek ki valahogy :) -
#9729 de varjal ha oldalon be tudsz lepni a jatekba nem akkor elvileg nincs gond. csak gyere fel irc -re es beszelj egy BA -val. majd O helyrerakja az accountod. elvileg tempban -on van vagy ilyesmi az inaktivitas miatt.
irc webclient -
#9728 amugy en irtam supportnak mer nemtudok belépni a régi accommal a németbe -.- visszairtak de semmi segitség amit nem tudnék.
amugy azvan hogy oldalon betudok loginolni,forumba is,de a játékon belül nem :\ jelszom tuti jo,de gondolom a játékon belül másik ID-vel jelentkeztem be anno,mint főoldalon.,..faszkivan pedig kajak megjött a kedvem a játékhoz megint -
#9727 fasza!! :D -
#9726 meg alakulofelbe van, tokolok vele folyamatosan :D -
#9725 EUDC
most nagyon nem tudok mit irni mivel amiota utoljara jatszottal kicsit nagyon megvaltozott minden :D ha gondolod szedd le, rakd fel aztan hajra. a kis csipet-csapat (magyarok) szinte mindig online. ha nem is mindenki de paran tuti. -
#9724 Valaki szépen összefoglalhatná a régen nem játszottak kedvéért, hogy milyen szerveren milyen verziós dc-vel lehet most nekünk magyaroknak játszodni, mert érdekelne.
Köszönömszivesen. -
#9723 :ASDDASDSAADSDAS
ezen most nagyot szakadtam
holnap majd gorcsolok a topic design -al de most picit keso van mar.
listat meg kell kerdeznem, hogy "Jatekosok foruma" -ba is lehet szurni vagy at kell -e rakatni sajat -ba a topic -ot. holnap kiderul
de banner -t csinaltam gyorsan :P