Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új amcsira jön valaki? (már tölthetö)
báttyó02
.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Aztán az lesz a vége hogy tök ártatlanok, csak rájukkenték vagy iesmi.
Amugy ott ezek szerint nem ismerik azt hogy személyiségi jog.
Szemetek. (na nem a srácok😄)
pul0sz
sztem ez te vagy, az álneved.... hogy soha nem tudsz a seggeden békésen megülni xD

pul0sz
most ez van kinn 😄

#####E-MAIL######
1. [email protected]
2. [email protected]

####VIA ACCOUTNS#####
Xfire:
1. sgtmatthew61
2. tremors15
Steam:
1. sgtmatthew11

######House/Name###########
First: Matthew
Last: Whitfield
State: New Jersey
City: Toms River
Street Address : Near 14 5th Ave
Toms River, NJ 08757-5007

We have great news, we found the hacker and will be pressing charges!

a legviccesebb h age: 14 😄 komoly kis srác 😛

Azt ezek még tõlem tartottak 😄
Olvastam ma én is de már visszaállították mire megnéztem, ezt a képet meg nem láttam.

Viselkedtem na! Hagytam hogy megcsinálják... 😄
pul0sz
az igen, az oldalt is feltörték 😄
-kr viselkedjél már 😄D

pul0sz
?civiC

Civic?
XFeckaX
Csao!
http://hotspotshield.com/
Ezzel a progival tudsz rejtõzködni,vagyis megkerülni a blockot.
Ijjis accot csak az uj játékra tudod áttranszferelni, német dc-re nem!
üdv:Fecka

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

Csõ! Láttam az amcsi szervernek vége lesz, vagyis átveszi más. Viszont a block megmarad az eu-ra... Valaki leírná, hogy hogyan lehet megkerülni a block-ot? Már ha meglehet. Vagy esetleg német drift city-re nem lehet áttranszferelni az ijji-s accountot?

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

hello
mi ez a mostani event valaki irje le lécci...
ez van a summer event után?
lol pont tegnap gondoltam rá hogy medig lesz még amcsi dc mert úgylátszik nagyon levan szarva 😄

pul0sz
na erre kíváncsi leszek. holnap nyomatom is a transfert. szép volt kr 😉

A 3 közül valamelyik : Delorasss, Deloka, JackJagger
Amúgy itt nincsenek jóval kevesebben ? Én még nem láttam rush time-ot.

Dear ijji.com players,
After it's more than 3 years of service on the site, Drift City is transferring ownership to a brand new North American service at GamesCampus.com, and with it, they are accepting your characters and vehicles to get started. It has been a great ride together, from just one city and a few race tracks, to the massive world and community we have today. We will do everything possible to make sure the transition is smooth, and hope you will keep visiting our other games at ijji, and have fun at GamesCampus.

Transfers will be available from now until 10/28/2010, so please make sure to accept or Opt Out of the transfer by then. If you transfer, choose 1 character to go, and you will take that characters cars to the new service starting November 1st. If you choose to Opt Out, then you will receive a pro-rated refund on G Coin items you’ve bought in Drift City based on how long you’d been using it already. Refunds will be given in early November, after we finish accepting transfers/opt outs.

Please go to http://drift.ijji.com/transfer.nhn to go to the Character Transfer page to find out the details.

Thank you,
ijji Staff

Ijjiék leadták a gamet 😄
pul0sz
király ez az update, ez tetszik. de még mindig látszik h zsidók. behozták ugyan a mitos lubeot, alpha 150k, beta 300k. eddig oké drága, alig fogják venni. viszont az h nem is hónapig csak 7napig bírja... igazi kapzsi gecik...

XFeckaX

OMG XD😄

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

hali. mi volt a nicked? (igen, az volt a csapat neve)
Jut eszemb most látom itt van KRTuning is.
Talán Fuel for Life volt a (itt talán crew van ) címe.

Hali!
Európai (driftcity.de) szervereken nincsenek egy kicsit kevesen az ijjishez képest?
Amúgy Feckával játszottam is régen még IJJIN igaz én csak a Veyronig (V7)jutottam aztán abbahagytam, de most újra érdekelne.

XFeckaX
Az elsövel 😊

Hi! az lenne a kérdésem hogy ti az EU-val toljátok vagy az IJJI verzióval nyomultok?
pul0sz
láccik h sufni tuning,. de azért fasza 😄

pul0sz
lap hahahahhaha 😄

Kitaláltak valami nagyon ügyes védelmet. Szerencsére az 1 lépés elõnyöm még megvan. 10percembe telt kijátszani.Ha amcsira beteszik, vége a pitiáner körcsalásoknak 😄
pul0sz
mert?

Jajj, ezek az NPlutos gyerekek olyan ügyesek. Most sokak zsír nélkül lesznek kénytelenek játszani. 😊
Az tavaly volt, azóta egy kicsit elintéztük <#idiota>
Mindennel lehet fejlõdni, legjobbak talán a huv, pp.
De nem változott az exp rendszer, szal...
Tavaly még nagy király volt ott pár milla. Lenne még egy kérdésem. Az amcsiba úgy 50 körül elfogytak a feladatok, majd a fejlõdés is nagyon nehéz volt. Lett már rá valami megoldás? Hol lehet majd a legjobban fejlõdni?

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Az infláció miatt ott pár milla sz*rt se ér. Ott az annyi mint németben pár százezer mito. Azt meg nem téma összehozni.
Köszönöm a választ. Igazából azért érdekelne jobban az amcsi, mivel ha jól emlékszem 58-as szintû voltam már ott több millió mito-val. Csak ugye nagyobb a lagg, meg hogyha le is szarják akkor csak a német lesz.

hotspotshield.com
németen több az event, moderátor, meg a magyar játékos.
amcsin több a lopás, meg jobban le van szarva host részérõl.
kinek ez jön be kinek az.
Sziasztok! Tavaly sokat toltam a game-t, de aztán megszüntették az eu-ban(vagy valami ilyesmi). Kérdésem: van valami megoldás, amivel mégis felmehetek rá? És ez a német drift city mennyivel jobb/rosszabb?

pul0sz

Leevi
csak nállam szar a dc?

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

Leevi

Leevi
http://www.xfire.com/video/34aac3/# xDD

báttyó02
decc rájt

tuti. én se, batyi se meg te se.se senki
Leevi
biztos?

báttyó02
nincs

Leevi
van itt valaki?XD

XFeckaX
asszem végeztem dc-vel..

XFeckaX
ha vagy írj már majd...tod hol

phappa
csuka jelen!!!

XFeckaX
Na miaz holvagytok? KRTuning te meg eltüntél?

phappa
😄😄😄😄

Sokakat elijeszt amit póni iderakott. 😄