10497
1418666835.png
  • PeeTeR
    jo csak ahoz hogy ertelmes cuccokhoz jussal kell a v9 :) ott meg ugye van egy lvl limit...
  • mabbak
    célom, hogy legyen egy v9-em meg rakat lovetta, nem kell nekem mega hgh levelnek lenni _:DSA?
    am ez az, exodus izé kajak jó, sokkal érdekesebb, mint a huv vagy a patrol.
  • PeeTeR
    na igen pont ezt akartam mondani. hogy mabi se nonstop nyomta megis mar feluton van a sikerhez :)
  • mabbak
    4-5 nap alatt lettem 48-as napi 3-4 óra, szal rajta kapelló csapassad, vár vissza a hunallstarz :_?ASDA:_SD
  • PeeTeR
    a francokat, sok uj dolog van ami megkonnyiti a lvlupolast. inkabb csak az elejen kell birni cernaval amig lenyomod azt a par kuldetest
  • Fabio Capello
    Játszani kéne ezt is... :O De nulláról kezdeni, egy élet lesz mire felhúzom magam :(
  • PeeTeR
    KR: ja hogy igy o.o szoval olyan lesz mint a grinder...

battyo: delibol kapsz mindent ami a csomag kesziteshez kell. normal/ezust/arany tojas meg a festeket is.
    "simple" receptet automatikusan megkapod ha kimesz a varosba igazabol semmit nem ad ami ertelmes lenne leszamitva par exp -et. "deluxe" recept meg Drift Shop -bol megveheto 400SP. ha megeszed csak Te kapsz cuccot belole, ha gifteled akkor mindketten megkapjatok az extrakat (+2km/+0.5bst/+TL) illetve kapsz +50% exp kupont BZ -hez meg idiota nyulakat. illetve akinek ajandekozod kap exp -et is. itt mondjuk tobb exp -et ad mint a simple receptes csomag
  • KRTuning
    Hja nem erre gondoltam:D
    Külön gombot kapott. Rányomsz, kuka ikont kap az egér, és úgy kell rányomni arra ami nem kell, de még akkoris megkérdi h biztos ezt akarod e.
  • báttyó02
    ez a happy easter cuccos mire jó? ill van az a két festékes doboz,olyat honnan lehet szerezni hozzá?
  • PeeTeR
    tehat ami oda bekerul az ott is marad. akkor okosan kell csinalni
  • KRTuning
    Nemtudom mi a lényege a 2 oldalt mutató invnek. De azt igen, hogy a jobboldalit nem tudtam lapozni. Mintha vmi quick inv lenne a beérkező dolgoknak. Olvastam vhol vmit, de már lövésem sincs.
    Azt viszont igen, hogy nem lehet csak úgy kidobni már semmit. Külön kell megcsinálni, nincs már drag'n'drop.
  • PeeTeR
    talan amit akkor veszitesz ha buktad az aktualis kort? mivel egy-ket cuccot leszamitva csak kacat van a bal oldali inventoryban. passz
    atnyalaztam mar minden egyes linket az oldalon de nem talaltam rola semmi ertelmes hozzaszolast vagy leirast
  • KRTuning
    De az a neo citys rész még mindig nem tiszta mit takar (inven belül).
    Amugy jók lettek új lic képek, már nem pixelesek.
  • PeeTeR
    "Neo City" inventory + nagyban megy a gyujtogetes
    (spd 400/503)

• KRTuning
    Nem kell se a pereskedés, se a probléma. Úgyis van elég magától, nem kell keresni.
  • PeeTeR
    nem
  • pul0sz
    skacok? volt már nagyon régen erről szó. nem tud valaki egy tört szerót csinálni? elvileg fájlok megvannak hozzá. tudom, volna hátránya, emberhiány...
  • PeeTeR
    na igen nem veletlenul nem leptem le anno amikor banra kerult europa :)
  • mabbak
    Ahhoz képest, hogy mennyire szar volt néhol az ijji-s, eddig az volt a legjobb :_ASD?DSA_:,
  • KRTuning
    Miután NPluto (fejlesztők) átvette NHNtől (legelső host, legnagyobb) Skid Rush hostolását, kicsit megváltoztak a dolgok. Felpörögtek a saját cuccuk fejlesztésével. Külső piac (eu, us, in, thai) ebből érzett is egy kicsit: amit skidbe 1-2 éve raktak be nekünk csak pár hónapot kellett rá várnunk szerverstart után.
    Japánok kivételek. Oda speciális dolgokat is fejlesztenek/készítenek amik sehol máshol nincsenek.
    Thaiok jártak a legroszabbul. Ott már bezárták drift shoppot, és Június 31.én a szervert is lekapcsolják. 2 évet élt dc ott, és az updatek hiánya teljesen hazavágta a közösséget. RIP. Nem volt rossz pedig. Kipróbáltam ijji bezárása után.
  • mabbak
    fehér embernek a dc mindig is arról szólt, hogy vártuk az apdétet, hogy nekünk is meglegyen az, ami a koreaiknak már két éve megvan _DSA:?
  • báttyó02
    ismerős dolog ez :c
  • KRTuning
    Hja meg szép és jó nézegetni h máshol mi lesz, de inkább csak dühítő h mi ebböl kurvára későn kapunk meg bármit is.
  • KRTuning
    Azért nem írtam többet, mert ez ideát talán ha év végén beköszön. Aztán ne legyen igazam és korábban beteszik.
  • mabbak
    jó után néztem vágom tenksz
  • mabbak
    azt már abból is megértettem amit peet mondott, arra lennék kiváncsi, hogy mik ezek a licenszek? -.-
  • KRTuning
    Nemsoká megváltoznak a licenszek bónuszai.
  • mabbak
    ezt fejtsd már ki peet legyél oly edves mert nem értem _D:SA?
  • KRTuning
    Jó lenne oldalt választani hogy bassza meg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a riherongy vadgalamb felszopó utcai enyveskezű retkes kormos
    aki így elírta a dolgokat.
  • PeeTeR
    semmi kulonbseg igazabol. licesekbe is valtozas lesz szoval mar azert sem eri meg.
    OMD aztan kesz...
  • mabbak
    na az fasza
    minek érdemes most menni roo vs omd?
    ugyanazok az előnyök, hátrányok, mint régen, vagy van vmi újdonság?
  • PeeTeR
    lesz olyan is, illetve ugy lesz kivitelezve hogy "World Race" ami Battle Zone -ba lesz es barmelyik DC -rol lehet csatlakozni egy szobaba es ott tolni barkivel
  • mabbak
    összes verziós dc-t össze kéne vonni egy szerver alá akkor lennék lehetőség dögivel _DA:S?
  • báttyó02
    hát egyértelmü, nemhiszem h huv v patrolt azért nyomja vki mert élvezi hanem mert kell a szint
    mindegy egyelőre jolvan ez,aztán majd elválik h meddig bírjuk :D
  • KRTuning
    Aha, régen. Csak az nem itt volt...
  • mabbak
    nem tom, de pont a versenyzés volt a legjobb rész, nem a huvozás meg patrolozás szvsz.
    régen egész nap folyamatosan mentek a versenyek, nem volt olyan napszak, amikor ne lehetett volna játszani egyet, most igencsak kell keresni a szobákat.
  • báttyó02
    hát elég érdekes jah..nekem régen eszembe nem jutott volna ilyen 30lvlesek ellen versenyezni
    superstar aréna meg állandóan üres,inkább v4el jönnek a kicsikhez :|
  • KRTuning
    Kötetlen szint rendszer:
    Pro: nem csak egy kategóriában versenyezhetsz magas szinten
    Kontra: kevesebb v9 versenyző, meg amit te is írsz, kis szintesek esélytelenek.
    a dolog egyszerű: csinálj te szobát, ne engedj be nagyokat.
  • mabbak
    am nekem csak annyi bajom van, h nem lehet egy normális versenyt játsani, mert a high levelek is beállnak kisebb arénákba játszani, aztán 2x akkora gyorsulás meg sebesség ellen nehéz nyerni -.-
  • báttyó02
    jóvan eh