Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
nemleszek itthon-
ezen mi nem világos gecikém---------

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

cicai
jah😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Fabio Capello
pláne rohaggyanakmeg -.-

cicai
7-.-

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Fabio Capello
ja, scheudled maintenance, hatkor lesz megin

LeWyTy
Má megin levan állítva a szerver vagy mi?
Én nemtok föllépni<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

mabbak
há mér mi lesz veled?
Fabio Capello
lol. nem mintha nagyon érintene, de ez sokakkal kibaszás lesz az biztos 😄

sokmásnapos hülye amcsi fel se fog kelni akkor 😄

báttyó02
Drift City - Channel Battle Time Change! - Channel Battle will now take place every Saturday at 11AM PDT.
This will be effective starting on 3/15 Saturday.

kurvajó hogy szombaton pont nemleszek:\

Fabio Capello
plusz nyolc, tehát 19 asszem

amúgy most mit csinálnak nálunk? vagy nemlesz dc-ben semmi új?

mabbak
1810kor lesz megint dc, érdeklõdni szeretnék, hogy a 11 am az nálunk mennyi?
mabbak
tudni kell azt forgatni, nekem egy forgótáras pisztolyka jobban bejönne 😊
Fabio Capello
😄D irigylem is tõle azt a katanát keci, multkor nézegettem neten, eredeti japán katana, régi technikával készítve már hétszámjegyes kategória

mabbak
abba a filmbe az a legjobb h lemészárol 400 embert lecsonkol 600 végtagot de a katanája nem csorbul ki 😄 viszon lucit sajnáltam 😞
Fabio Capello
bill az 😄 elvégre meg akarja ölni Uma Thurman 😄

mabbak
pingvint csak a nagyon hárdkór arcok használnak 😄
Fabio Capello
😄DD Lehet áruló és pingvint használ 😄

mabbak
nézd annyi pénzzel én kajak leszarnám h bizonyos elemeiben szar az a mit gyártok 😊
Fabio Capello
keci lassan már több reinstall lesz rajta, mint billgates bácsi gépén (érdekelne mit reagál amikor kékhalált kap a gépe 😄)

mabbak
hát akkor max az ujravindóz segithet amennyire én értek hozzá mást nem tudok mondani 😊
Fabio Capello
sajnos erre is megvan a válaszom: za+nod32 volt ezelõtt is, most is, za-n engedélyezve van, nod32 meg nem ilyenkorra van belõve, az bekapcsolásnál futtatja a keresést

mabbak
hát tesokám akkor sajnos több ötletem nincs max még annyi h nem tettél e fel véletlenül vmi tûzfalat, és esetleg az blokkolja, bár az meg azért nem jó, mert akkor az egészet tiltaná, vagy esetleg virusellenörzõ megy a háttérbe és az lassitja...
Fabio Capello
gyááá azokkal nincs gond

viccelsz? BZ-zni nem is merek, mert a probléma már akkor elõjön amikor belépek a gammába, és nem hajlandó megszûnni... 😞

mabbak
hát a grafikai beállításokat 😄
az velem is elõfordul h ha 16an vagyunk egy meccsnél és notiról játszok akkor bizony jelentõsen beszaggat és bizony néha ez ugy is tûnik mintha laggolna az egész cucc.
Fabio Capello
a grafbeállítások alatt mitértenél?

mabbak
és ha esetleg nem a neted miatt laggol, hanem a géped nem bírja a graf beállitásokat, de mondjuk ha eddig is errõl ment jól akkor ez se megoldás, nem tudom...
Fabio Capello
jahm. nemhinném hogy bármi bezavarna, eddigis arról ment ráadásul folyamatosan adja a HSDPA gyorsaságot (7,2)

mabbak
vezetnélküli neted van az a fajta vodás? mert akkor nem lehet az a baj h amiatt akadozik az átvitel, mittomén vmi zavarja vagy ilyesmi?
Fabio Capello
a torrentes progik tiltottak nekem a vodás netszerzõdés miatt, úh. ilyenek helybõl nem futnak

mabbak
ne töltsél közbe, lime, torrentprogik ne legyenk bekapcsolva, nekem azok is zavartak. ugy ennyit tudnék csak hozzátenni
Fabio Capello
Skacok némi segítséget igényelnék, mert mostanság kurvára laggol a gamma, úgy két hónapja.
A paraméterek: winfos pista, 1,5giga ram, 7,2mbps net, dualcore proci, semmi más netes gammával nincsen gond, a DC-t mégsem viszi rendesen 😞 Próbálkoztam gameboosttal de sajna szériaszámbéli problémáim akadtak, amit a törvények értelmébe itt nem részleteznék 😄, úh azt nem tom maximálisan kihasználni... Vkinek vmi ötlet? <#rinya><#help><#nemtudom>

nesto
mi volt itt emberek? 😄

Fabio Capello
csak nemazthitted mostantól örökharag és minden versenyen kiütöm a kocsidat a pályáról? 😄DD

CivicVTi
Cb re tutik mehettek, csak nyerni nem fogtok, ez teljesen biztos. Sokminden kell a cb nyereshez<#szomoru1>

LeWyTy
Akkor eljuthat.
Vagy nem erre gondoltál?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

báttyó02
örülök neki
lewy: azzal inkább ne számolj..

Fabio Capello
túltettem-.-

LeWyTy
akkor ma du. 4:00 vagy 5:00 kor legyél fenn.
És Fabio: maj egyszer ez a crew is eljut a cb-ig.

báttyó02
nagyon vicces
tedd már túl magad rajta-.-

Fabio Capello
nicsak dicsak te is alapítottál krút amit majd felbontasz hogy CB-t nyerj? 😄 <#idiota>

nesto
sárga mini cooper amúgy

nesto
wow. LeWyTy téged már felvettelek két napja barátnak. csak nem nesto a nevem a játékba

LeWyTy
Egy kis csapat bárkit bevesz HUNStreeTerS.
Általában napsütötte dome B5 parkoló<#idiota>

nesto
hol lehet titeket megtalálni a játékba? egy barátlistára való felvétel erejéig feljöhetnétek

CivicVTi
Utolag is kosz<#mf2>

kemszi2
boldog szülinapot utólag!!Mostmár akkor játszhatsz szülõi felügyelet nélkül dfirt city-t?
mabbak
Igen jók voltatok testvérem, én meg a támadó csapattal foglaltam egy csenelt, 4szer sikerült utána bevédeni, viszont 5szörre jöt berserk és visszaszerezték 😞 De nem baj kövi héten difoltnak 2 csenelje lesz az is tuti 😄DD
CivicVTi
Grat, jol nyomjatok!<#alien>

báttyó02
(H)(H)(H)(H)(H)(HÖH))H))H

uccsonak meg vitalytikét vertük (az elvileg õ mapjukon<#mf2>)

CivicVTi
<#gonosz1>