10497
-
#4039 Tisztelt Kockák, leendő Kockák!
Sajnálattal közlöm, hogy a mai napon (2009.01.18,vasárnap) egy tápegység szerencsétlenség folytán, a számítógépem felmondta a szolgálatot. Nagyon úgy néz ki, hogy a számítógép áramellátó egysége, "elporosodott". De ez engem, alulírott PUL0SZT-t különösebben nem érdekel, ugyanis a rossz tanulmányi átlagomra hivatkozva, törvényes gyámjaim 2009.01.20-án hétfői napon, el fogják kobozni a számítógépemet. Ez azért érinti önöket, mert valószínűleg - addig amíg nem javul az átlagom, tehát, maximálisan egy darab közepes érdemjegyem lehet- nem fogunk találkozni a Drift City címen ellátott, online MMORPG, időlopó, fölösleges tevékenységű játékban. Felhasználói profilomat, senkire, azaz semmilyen élő személyre át nem ruházom. A játékbeli 82-es szinten hagytam abba, körülbelül 79.87%-on, tehát, már majdnem megvolt a 83-as szint. A "crew"-t átadtam mabbak_hun, mostani 85-ös szinten lévő játékostársamnak, tehát ő lett, ezen csoport vezetője, de tudomásul szeretném, hogy vegye, csakis magyarul beszélő élő személyek léphetnek be ezen csoportba. Továbbá szeretnék elbúcsúzni egy időre pár játékbeli társamtól:
-hulyekocsog: egyéb információ a személyről: Dániel, jópofa, megnevettető személy, nagyon fél a "scam"-eléstől
-mate052: egyéb információ a személyről: Máté, Nyírbátor, szereti a robogóját, rendkívüli társ
-battyo02: egyéb információ a személyről: Miskolc, legelső magyar élő személy, akivel ezen játékba találkoztam, sok mindent köszönhetek neki, még ha furcsa is a stílusa
-HUNCivicVTi: egyéb információ a személyről: Budapest, nagy kocka, de remek társ, és sűrűn segített
-SG_PeeTeR: egyéb információ a személyről: van egy barátnője, akivel egyszer beszélgettem, Péter
-Keisuke_Hun, későbbi phappa: egyéb információ a személyről: Misi -.-
-mabbak_hun: egyéb információ a személyről: furcsa alak, de jófej, és soha nem volt vele semmilyen problémám, Máté, Miskolc
Ezen írott embereknek, köszönöm, és majd később talán találkozunk. Ha most nem, később rájöttök, hogy lehet, hogy én is részét képezem, ennek a játéknak. Itt arra gondolok, hogy úgy érzem, hogy vannak emberek, akiket ha kellet, és képes voltam rá, akkor min anyagilag, mind emberileg segítettem. Ezeket, a segítségnyújtásokat soha ne hántogassuk fel, vagy pedig ne segítsünk és KUSSOLLJUNK!!! Mert senki nem szereti, azokat az embereket, akik úgy segítenek, hogy utána feltétlen, megszólják azzal, hogy én segítettem tehát neked is kell. Ez nem így van. Mindenki segítse a másikat feltétel nélkül.
2009.01.18, Göd
PUL0SZ -
#4038 Báttyó végre normális kép van a nevednél -
#4037 ikszdé -
#4036 Mire készülsz te patkány??? XD XD XD XD -
#4035 szpemmer kecik-.- -
#4034 mit bizniszeltek??
ja cb -
#4033 gyere má peti:S -
#4032 jovanna:DD azé nem kell tökön rugniXD
-
#4031 gyere mar fel vaze mert tokonruglaaaaaaaaaaaaak -
#4030 Dani azt jól kiszámoltad
De ez így jó mert nem vook aktív (meg ha adnád se kéne bibibííí XD )
-
#4029 100G vasarlasa -> 217/205 -os dollar arfolyamon
Vásárlás külföldi kereskedőnél ********* -2185.00 HUF 2009/01/13 00:00 PAYPAL IJJI COM
50G vasarlasa -> 217/205 -os dollar arfolyamon
Vásárlás külföldi kereskedőnél ********* -1 092 HUF 2009/01/13 00:00 PAYPAL IJJI COM
szoval ezert mondtam en neked hogy az 1800HUF kurva sok 50G -ert. foleg ha azt nezzuk hogy 100G mar csak 2200HUF az 400HUF tobblet...
ha kell G szoljal, megoldjuk okosban valahogy. sziviknek is szoktam venni szal nincs para.
(aki nem lenne kepbe eladas-vetel szinten annak irom hogy a: 217/205 pedig azt jelenti hogy en 217HUF -ert vettem 1 dollart amit a PAYPAL 205HUF -ert vett meg tolem.. - tehat ennyit szamit a vetel eladas kozti ar kulonbseg) -
Taven #4028 sztem nekem ne add me nem vok fenn sokat :d
-
#4027 program;) -
#4026 (nem is tud számolni :ASDA?DS:D?:ASD?:AS?:D) -
#4025 ezt milyen matematikai művelet alapján számoltad ki? SAD:_?_ADS:?_AS:D? -
#4024 na, mabbak, hülye vagy máté
mabbak: 64% hülye: 17% máté: 19% esély a leaderségre, eddig
-
#4023 puli ezt még megbánod! ki mondta h a 7km bol tankolj?!:DD -
#4022 jó lehet, de a dcn nincs szolás szabadság:DD -
#4021 most mé???
ez 1 szabad ország XD XD XD XD XD -