10497
1418666835.png
  • CivicVTi
  • báttyó02
    mondjuk ezen kurvára csak SíRNI tudok
    és nem azér mer nekem sose lesznek ilyen partjaim,hanem azér mer -400 pontommal is akármikor akárhol szarráverem ezt a nyomorékot :|
  • PeeTeR
    banyeg hol a kep...?

kep
  • PeeTeR
    nem tud valaki hackelni kozuletek?

csak mert jo volna...
  • PeeTeR
    az enyem total ironia mentes volt - raadasul ugyis mind csak a love miatt keres meg szoval inkabb ne is tegyek...
  • CivicVTi
  • báttyó02
    _ASDAS:DASD:saassaasasas
  • mate123456789
    XD
  • mabbak
    /ironia on

am magyar gyerekek akik krulessek, lehet jelentkezni egy igen jó hanulatú kruba (nincs soha senki), ahol igaz barátokra lelsz (mindenki köcsög mindenkivel), minden nap event (mivel sosincs fent senki leszarunk mindent), ahol értelmesen el lehet dumálni (mindenki azzal van elfoglalva, hogy aggyá kőccsön mitot, mert mabi te háj lvl vagy neked sok van), ahol nem lényeg, h mennyire vagy tapasztalt (lvl 50 alatt lenézünk a gecibe), ahol az életkor sem számít (ha nem vagy meg 18 akkor is lenézünk a gecibe, sőt még baszogatunk is vele)

szóval tényleg lehet jelentkezni bent a gémban: mabbak_hun -nál, nagyon profi és barátságos, megértő, igaz lelkű, mindent mindig elmagyaráz, türelmes, sosem szól be semmiért stb. (egy igazi köcsög ha ujreg vagy, neked ugrik a legapróbb baromságért és leolt a gecibe, a pofája is nagy, de legalább van mire, ne huzz vele ujjat mert kicsinál és egy életre elveszi a kedvedet bármitől, amit szeretsz)

/ironia off
  • CivicVTi
    O___________________O
  • qkki
    ja bocs, nehéz bekerülni az übergamerkockaprok közé
    de jobb is igy, inkább maradok ember és tolom egyedül :)
  • báttyó02
    :AD?AS:DASDdsds
  • mabbak
    deigen nagy arca van magának miszter hgh lvl geci -.-
  • PeeTeR
    huv kizarva, patrol szinten, BZ meg ha lesz v8 -ad vagy v9 -ed.
    szal majd talalkozunk
  • qkki
    hello
    én is drift cityzek és kellene egy pár ember aki normlis és lehet vele tolni
    mondjuk huv partyznék vagy hogyhivják meg battle zoneban is el lehetne lenni
    van valamelyikőtöknek xfire-e?
    jelenleg 42-es vagyok

• tutika14
    kocsi kupont hogy kell beváltani?
  • tutika14
    THX!!!!!!
  • tutika14
    engem könnyen fel lehet ismerni hogy magyar vagyok a kocsi mindkét oldalán magyar zászló XD
  • báttyó02
  • cicai
    keleti pályaudvar környékén szoktak lenni
  • tutika14
    hol találkozhatok magyarokkal a játékban? (kéne bele csinálni egy hungária centert XD
  • PeeTeR
    ertelem :D
  • báttyó02
    ja
  • cicai
    akkor legalább okosan halsz meg.
  • báttyó02
    örülök
  • cicai
    örülj neki
  • báttyó02
    mindent tudok:-}
  • cicai
    inkább aztmond h mit nem tudsz?
  • báttyó02
    tudom:-}
  • cicai
    hiszed kispöcs:|
  • báttyó02
    hova,ha téged igyis tulszárnyallak :SSSS
  • cicai
    jobbra nem futja?:S
  • báttyó02
    namind1 akko belinkelem ide, forumra sig :-}

• báttyó02
    FASZOM SZIVIK HOLVAGY
  • tutika14
    sziaztok!Én is tolom a gamet! DE hol vagytok ti magyarok mert eddig nem nagyon találtam magyar :( :S
  • qkki
    hello
    én is drift cityzek és kellene egy pár ember aki normlis és lehet vele tolni
    mondjuk huv partyznék vagy hogyhivják meg battle zoneban is el lehetne lenni
    jelenleg 42-es vagyok
    van valamelyikőtöknek xfire-e?
  • mate123456789
    mostmár vmivel tisztább a kép....
  • PeeTeR
    persze :)

F az 2+2+2+2+2+3+27+5
    B meg 2+2+27+5

meg van valami genya az enhancolt part -al is az is ad valami plussz pontot de valahogy nem teljesen vagyok kepben...
  • mate123456789
    de már jobb monnyuk a 27+5 F-be mint B-be???
  • PeeTeR
    jo csak AH -ban meg semmi ertelmes dockin nincsen. sokszor jobban vannak a kocsiban egy szar marad osszesen de egyszeruen nem tudom mire lecserelni. egyik accel dock -om D+26+5 E vagy F -be kene ugyan ez de egyszeruen se AH -ban nincs se SEED -elni nem tudok. mar 49G elment SEED -re es meg mindig semmi ertelmes. jo mondjuk love jott be belole rendesen dehat faszom, dockin kene nem love....

na mindegy, nem sir a pofam, majd megint szerencsem lesz mint multkor :D