10497
-
#4679 (L) -
#4678 na majdnem nevettem, nem baj majd egyszer elkaplak msnen -
#4677 nem hallgatok zenét,csak egy dchack.exe nevü fájlt tolok be versenyen :o| -
#4676 kis hard trance-t, batty ne legyél geci lusta muti mien zenéid vannak, kellenének DCbe versenyekhe-z -
#4675 x-em: mate052 -
#4674 oooo -
#4673 Ezt akartam.
-
#4672 Milyen igaz!!!!Agyá egy Xfire-t.
-
#4671 Bizonyos alkatrészek beépítéséhez kell valamekkora szintet elérni. De ezek is ugyanakkora pluszt hozdoznak. Akkor ennek mi értelme? -
Taven #4670 fegyó muzik -
Taven #4669 -
#4668 jah ez meg lol cilit bang hardcore techno mix -
#4667 ez régi zene de jó -
#4666 cod4 et meg dnb re jó nyomni :D -
#4665 lol tartsd meg későbbre jólesz az -
#4664 srácok, jöhet a trance, mert arra jó tolni a versenyeket, hip-hopra meg rapre nem jó:P -
#4663 add el parts shopba
-
#4662 Már van egy csomó csillagom. Meg akarok szabadulni tőlük, mert foglalják a helyet. -
#4661 1. a party nem crew, a crew gyakorlatilag olyan mint egy klán, minél több ember összetömörülve
2. AH az Auction House
3. igen, és így nagyobb lesz a sebzésed
4. ha feltöltődik be tudod kapcsolni, de ennek az a lényege, hogyha be van kapcsolva, akkor ütközésnél nem esik vissza a boostmérőn a szint, hanem megmarad. -
#4660 Mit vegyek? Láttam akik nagy terepjáróval mennek de leginkább sportkocsival. Mindegy mit csak sportkocsit vegyek? Mostanit mennyiért próbáljam eladni az aukción? Drifter V1, total points 290. -
#4659 2. jobbklikk rá és 1 coin 3 pont a crewnak amiben vagy
Amikor party-ban vagyok akkor vagyok crew-ban?
vagy eladhatod AH-ban,
Mi az AH?
3. quickslotba téve (négyzetek a jobb oldalon) és használva nagyobb sebzést okoznak a HUV-oknak
Mondjuk beteszem a 2-es gombra és megnyomom akkor elszíneződik és ennek szintje fokozatosan csökken. A szint sülyedése alatt kell ütközni a HUV-okkal?
5. Ugyanúgy működik mint a 3. de ez a boosteredet védi
Ezt mondjuk az 1-esre teszem. Megnyomom és elszíneződik de ennek szintje csökken. Ilyenkor kell a CTRL-el bekapcsolni a Booster-t? -
#4658 vegyél új autót -
#4657 1. dealershipben ezzel (is) tudsz kocsit venni - van olyan kocsi amit csak ilyen kuponnal kaphatsz meg
2. jobbklikk rá és 1 coin 3 pont a crewnak amiben vagy
3. quickslotba téve (négyzetek a jobb oldalon) és használva nagyobb sebzést okoznak a HUV-oknak
4. H (hyper) partokat tudsz vele fejleszteni, vagy eladhatod AH-ban, olyan 50-60k között lehet eladni
5. Ugyanúgy működik mint a 3. de ez a boosteredet védi
6. Ugyanaz mint 4. csak N (normal partokra) AH-ban 100-200 között van
7. Ugyanaz mint előző, csak S (super partokra), AH-ban 7-10k
8. Channel Battleben ezzel segítheted az egyik játékost -
#4656 Ezeket a dolgokat pontosan hogyan kell használni?
Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Kép5 Kép6 Kép7 Kép8 -
#4655 Magyarázat:
Ahogy egyre nagyobb leszel egyre nehezebb dolgod lesz -
#4654 Ez a játék már leszállóágban van?
...............................................................................
A HUV-ok úgy érzem egyre jobban ellenállnak az ütközéseknek. Már nem tudom mindegyiket felrobbantani. Van ennek valami módszere hogyan kell kiütni őket? -
#4653 Én ugyan ezt special D - dust to dust néven ismerem -
#4652 Köcce -
Taven #4651 ittvan -
#4650 Nesztek -
#4649 Dani ha tood másold már be megint azt a pb-s partos táblázatot. -
#4648 Nemröhög!!!!!!!
Mer jó zene :P
-
#4647 nah ezt a #4640 es re mondom de a linkes cucc is az -
#4646 qrva jó zene nekem nagyon teccik :D
I (L) dnb -
#4645 Nekem most összejött 1 F docking csak az a baj h n part -
#4644 dzsámpsztájl -
#4643 főleg azon múlik, milyen gyorsan csinálod meg -
#4642 Amugy hány patrol után kapok h mittront mert vagy s mittront vagy 300l kapok ,de valamikor + 4patrol után egyből kapom a h mittront!? -
#4641 Egy tanács Kinek a kenguru a jele de ne szidjatok ha nem jó vegyél plus cuccot a kocsidba ami arra a kis kocskába kell és dockingokat vagy ha van 3-om egyforma cuccod csinálj magadnak dockingot! -
#4640 Én most ezt nyomatom egész nap nagyon teccik :D