Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
én meg 4éves vok ha nem tudnád :ss
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
Elnézést, hogy nem tudtam tartani az MRTE idõpontokat, de zûrõs hétvége volt. Vendégek ide-oda.
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
volt amikor kihagytam eggyet kb 2másodperc és megvan erre kibasz
na takarodjon má az annyába
de akk 70+ vegyen amikor már nemjön új cucc patrolból me addig mindig lesz jobb amit kaphat és csak pénz kibaszás
ezen a szinten ne versenyezz hanem, huvozz, vagy patrolozz, és v31en vegéyl új partokat
A következõ MRTE elmarad: szombat, 18:00 Moon Palace Gate 1.
(itt van egy 6 és egy 4.5 éves kis srác, rokonok<#nevetes1>#nevetes1>)