Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
2. AH az Auction House
3. igen, és így nagyobb lesz a sebzésed
4. ha feltöltõdik be tudod kapcsolni, de ennek az a lényege, hogyha be van kapcsolva, akkor ütközésnél nem esik vissza a boostmérõn a szint, hanem megmarad.
Amikor party-ban vagyok akkor vagyok crew-ban?
vagy eladhatod AH-ban,
Mi az AH?
3. quickslotba téve (négyzetek a jobb oldalon) és használva nagyobb sebzést okoznak a HUV-oknak
Mondjuk beteszem a 2-es gombra és megnyomom akkor elszínezõdik és ennek szintje fokozatosan csökken. A szint sülyedése alatt kell ütközni a HUV-okkal?
5. Ugyanúgy mûködik mint a 3. de ez a boosteredet védi
Ezt mondjuk az 1-esre teszem. Megnyomom és elszínezõdik de ennek szintje csökken. Ilyenkor kell a CTRL-el bekapcsolni a Booster-t?
2. jobbklikk rá és 1 coin 3 pont a crewnak amiben vagy
3. quickslotba téve (négyzetek a jobb oldalon) és használva nagyobb sebzést okoznak a HUV-oknak
4. H (hyper) partokat tudsz vele fejleszteni, vagy eladhatod AH-ban, olyan 50-60k között lehet eladni
5. Ugyanúgy mûködik mint a 3. de ez a boosteredet védi
6. Ugyanaz mint 4. csak N (normal partokra) AH-ban 100-200 között van
7. Ugyanaz mint elõzõ, csak S (super partokra), AH-ban 7-10k
8. Channel Battleben ezzel segítheted az egyik játékost
Ahogy egyre nagyobb leszel egyre nehezebb dolgod lesz<#vigyor2>#vigyor2>
...............................................................................
A HUV-ok úgy érzem egyre jobban ellenállnak az ütközéseknek. Már nem tudom mindegyiket felrobbantani. Van ennek valami módszere hogyan kell kiütni õket?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mer jó zene 😛
I (L) dnb
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
.............................................................................
Fergeteges HUV üldözések után megtelt az alkatrész raktáram. Ez az HUV-ozással jár? Már az Aukciós Inventory is tele van velük. Mit csináljak, hogy kevesebb legyen?
Kép1 Kép2 Kép3
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ez akart lenni