Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a faszom fogja ezér ujrarakni a windozt
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
dik nem indul ez a gecis gém
inditom az oldalrol,bejön a launcser,nyomom h start és utána semmi,nem inditja a gémet o,o volt már vkinek ilyen?
inditom az oldalrol,bejön a launcser,nyomom h start és utána semmi,nem inditja a gémet o,o volt már vkinek ilyen?
sokáig, hétvégén tolhatom egyedül
ja peet, akartam dave-el dumálni, geci nagy cheater, na mind1 egyelõre te és õ a megoldás nekem, de nem jött be ptbe, viszont bedobtam F6ba😉
nagydávid0 mi battyo?😄
ja peet, akartam dave-el dumálni, geci nagy cheater, na mind1 egyelõre te és õ a megoldás nekem, de nem jött be ptbe, viszont bedobtam F6ba😉
nagydávid0 mi battyo?😄
hát, sajnos kurvára nem tudok játszani, mert a drága szüleim nem engednek:S
egyébként meg rájöttem, hogy utálok rt-zni, de majd visszajön az MRTE csak nem olyan sûrûn max. napi 2
most viszont tanulok😉
egyébként meg rájöttem, hogy utálok rt-zni, de majd visszajön az MRTE csak nem olyan sûrûn max. napi 2
most viszont tanulok😉
jovanmá nézzétek el neki,csak 12<#mf1>#mf1>
70 patch kész 74 bõl<#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien>
ott a user block <#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#action>#action><#action>#action>
mindenki készüljön fel whisp áradatra <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
lol ez elbaszat nekem a fórumot 😄
jaj NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE(viccelek😄)EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
nekem csak 52 van 😄
fél óra mulva mindenki jöjjön fel dcre.
üdvözöljétek uralkodótokat.
._.<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
üdvözöljétek uralkodótokat.
._.<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
keise papa visszatér dc re kretének<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
myijjin 28éves vok 😄
kössz <#vigyor3>#vigyor3>
beregeltem én is erre a myijji izére
pulinak küldtem nagyobb koponyát
nehogy eltiltsák ujra a géptöl.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
nehogy eltiltsák ujra a géptöl.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
np<#hehe>#hehe>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?