10497
1418666835.png
  • CivicVTi
  • PeeTeR
    bazmeg ilyen nincs ebben a pillanatban ertem haza mondom nezem mi a hot sale, neon, fasza epp most fog lejarni erre probalom megvenni, epp szamol vissza 5,4,3 nyomom ra aztan fail :D

bazmeg pont abban a pillanatban cserelte ki, hogy ranyomtam. meg jo hogy a kurva wing -et nem vette meg :D
  • XFeckaX
    Jó Levi mi a ge.nek neked telefon?
    Baszol felvenni....Lehet átse fogok menni mert sztem nem vagy otthol.
    Már hazaértem...na császtok ma nem leszek dc-n mert nemleszek gépközelben.
  • Leevi
    jó kössz de neked ez magas h mit kapcsoljak ki... majd feca barátom megcsinálja de igy akk nem is fog megállni? h mikor jön a pach kiir számot és leáll faiel ...?Kössz
  • Leevi
    és köcsög igy már nem fog megálni pl 44-es letöltésnél a dC?
  • Taven
    bazze és télleg :D még nem veszem meg majd késöbb h mégtovább éljen :d de lehet megveszem mer nemtom megállni :d
  • Taven
    ja és bocs h késön nyomom linket de csak most keltem :D
  • Taven
    csak azoknak jó akiknek nod32jük van
    többinek meg ijji autoinstallert le és vírusírtó addig kikapcsolva (asszem)fórum link
  • pul0sz
    vagy faszom tolj nekem pls egy linket köszi
  • pul0sz
    csak azt mondd meg pls, h mi a topik neve, h ha majd meglesz a gépem megtaláljam köszi
  • Leevi
    Feca gyere le!!!!!!!!!!!!!
  • XFeckaX
    Császtok
    Mizujság van?
    Köcsög nézzed a napi hotsale-t mert zöldneon van...

na cs cs
  • Leevi
    Valki 10:30 ig jöjön már ts-re mert 11kor évzáró vagy majd utánna olyan 1kor de segitsen mert már f... kivan
  • Leevi
    Köcsög elmondanádh neked hogy jött össze a game? mert szeretném nyomni de bamba vok hozzá feca meg ne mjön átfele:S
  • Leevi
    De nem csak a játék h nem megy a rohadék XP is ugy belassult azzalis már a zacskó kivan......
  • Leevi
    nekem nem megy már ujrarakom a dc-t és akk bejön h tölcsd le az auto ijji indtallert felrakom za ijji jelet kise rakja kó belépek nagyneheten szed i lefele a pechet osz ta 44-ediknél fais szám ... remélem ma feca segit :S vagy feca ha látnád a te dc-det pendrivéén hozd má le ahogy felvan rakva és ugy megnézzük kössz
  • phappa
    nem is igaz :D
    befuztem valakit de nem kellet hagyni nyerni xDDD
  • Leevi
    Ufff,tegnap haza jövök elintom a dc-t smmit nem tölt csak megáll letöröltem utánna minden pect mindent ma ujra felrakom és mit csináljak h jó legyen és mennyen de legalább a pecseket töltse le?
  • Taven
    el se hiszem MEGTALÁLTAM IJJI FÓRUMON ÉS SIKERÜLT
  • Taven
    hát ennyi dcnek lőttek :D ezt a fasznyaló ijji nem fogja egyhamar megcsinálni (sztem egy másfél év mire rászánják magukat)
  • Popovicsa
    Telepits gépet is újból, biztos ami biztos
  • Popovicsa
    Szoval valakit sikerült befüznöd, hogy versenyezzen veled és hagyjon nyerni. Gratula.
  • Taven
    baze ugyanezt csináltam kitöröltem a pibe az autoinstallert :D még azzal a revo izével mepróbálom
  • phappa

kocsog na azt nemhiszem h ezt le tod kritizálni...
  • PeeTeR
    hat a launcher -t csak siman letoroltem aztan revo -bal kinyirtam reg -bol. fox -on inditottam, felrakta ujra.
    a -3012 -es hiba meg az ESET miatt volt blok -olta az update file -t mivel valami virus -t irt. utanna neztem DC Forum -on ott azokt irtak, hogy semmi gaz csak ki kell kapcsolni a vedelmet amig telepiti a fileokat. siman felrakta, visszakapcsoltam a vedelmet es mar megy is rendesen FOX alol :)
  • Taven
    h csináltad?:D
  • PeeTeR
    megoldodott :D
  • KRTuning
    Jó kérdés, én még nem láttam.Annyit tudok, h jelenleg csak IEből indul el a game.
  • PeeTeR
    launcher megoldva letoroltem a gyikba, felrakta az ujat...

csodalatos es most mi ez a faild to update the game?
    -3012 van ilyesmi hibakod

ezzel mi a gyikomat csinaljak?
  • PeeTeR
    az a gaz hogy nem engedi uninstallalni a launcher -t mert uninstall kozbe azt mondja hogy o befejezte - illetve inkabb el sem kezdi :D

ilyenkor mi a tokomet csinaljak? se revo se youruninstaller nem csinal semmit mivel maga a program uninstall -ja nem hajlando lefutni.

humm...?
  • Taven
    nemértem milliárdos kb az ijji azt egy geci serverre nem futja :S
  • Taven
    a faszom beleverem a gm-ekbe is h ülnek a picsájukon és szart se tesznek
  • XFeckaX
    Faszom driftcity...
    Beléptem uc-ba battyoval és azota nem enged fel.... disconect és nem engedett be....most már lépek felfelé...
    remélem beenged..
    (az volt a baj hogy felléptem entert toltam az accválasztásnál és lefagyott) "(+_+)"
  • Taven
    aham az a baj h már megvolt az a próba :) leszedtem ijji auto installer, játékot vírusírtom elkúrta újra kellett rakni, mind2 frissen telepített vírusírtó nélkül és a 31. frissítésnél bedöglik ez a fos, bezárja és annyí
  • KRTuning
    Még véletlenül se zavarjon amit anno írtam fórumunkra. Ha elolvastad volna, már bent lennél a játékban.Konkrétan a gyors reinstallra gondoltam...
  • báttyó02
    vezérlöpult> programok törlése
    uninstallálod az ijji launchert,és utána mész inditani a gémet...felteszi az uj launchert és indul is
  • Taven
    :d nm a dc-t meg sehogy se lehet elindíani
  • báttyó02
    aha oké :DDd thx
  • Taven
    majnem ugyanaz mint a dc idő csak dc GMT-8 pacific GMT-7 és mi meg GMT+1 vagyunk :d
  • DJS8
    TÉK