45
  • Librarian
    Hát én igenis bementem, és berettával agyonlőttem az egész osztályt. De aztán az ügyvédeim ráfogták, hogy a sok Unreal Tournament hibája (igen, valóban enforcert akartam venni, de csak beretta volt :-s ) szóval kiengedtek...
  • fu89
    Csatlakozom az előttem állókhoz, télleg "láma világ van", 10 évvel ezelőtt teljesen más volt minden.Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a szülők dolga elsősorban, hogy vigyázzanak a kölkeikre, és nekik kéne arra figyelni, hogy mivel játszanak, persze a gyerek könnyen visszapofázik, majdnem megveri a saját anyját
  • Reggaester
    lol, sokszor tényleg a szülő a hibás, mert baszik a gyerekre azt könnyebb ráfogni, hogy a gém miatt hülye szegény. Most komolyan ki ne tolta vna valamelyik GTAt, vagy egy zúzós FPSt, és nem mentél be a suliba egy berettával agyonlőni a fél osztályt. Ez baromság. Meg mi is sok baromságot csináltunk anno a suliba de nem emlékszem hogy 4-5.es koromba anyáztam vna a tanárt, aztán bement mutterom/faterom hogy még a tanár mit képzel... Láma világ van
  • sanner011
    A programozókat nem érdekli, mi lesz a borítón feltüntetve... Az a marketing dolga=)
  • avman
    - nehogymá' erőszakra taníccsad a gyerekeinket, hé! - szólt a szülők megbízottja, majd fejberúgta a földön fekvő, véres programozót.