Természettfeletti

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szellemfotok...
http://href.hu/x/5u21
degenerator
kéne egy kiló energia holnapra. 10dekás kiszerelésben, ha lehet.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Jocca666
Valóban van ilyen topic, csak én nem láttam! Köszönöm és elnézést!
Jocca

Ui.: A szarlebegtetés a hülyék tudománya, nem a természetfeletti erõvel rendelkezõ embereké, az meg hogy még nyalogatod is... Saját egyéni problémád! Jó Étvágyat!

Scottt
ANyós én 5t elakadás jelzõt kérek me az trendyDS:S😄:ASD?SA😄F?S:A?DFS:ADA

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

KILLER2
Szegény moderátorok, nem fognak unatkozni 😊

Töltsük le az internetet!

gz8
Még 8-at vallott be pm-ben, szóval lehet még banánt szórni.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

KILLER2
Hát ez nem tartott sokáig. Hány alreged van még? xD

Banano
értem.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

KILLER2
Azt hitte, hogy zárva lesz és az ilyen hsz-ket ugye ezzel szokták jutalmazni.

Banano
Voltam de mi voltam?xDDDDD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

KILLER2
Ha nem érted:
Vakarom Ott ahol Lábamat Tapintom A Mogyoróval!!!
Szavak kezdõbetûi: VOLTAM
Érted már?

Banano
ÁÁÁÁÁh ezen behaltam xD.

gz8 3 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
Nem értem.DE felkiáltó jelet kérek mert úgy sokka szebb a nevem szerintem.Thx.

Kapsz hármat is, hogy megjegyezd, ez nem dívik errefelé.

Banano
Nincsen. xD.

autoszimulator
Ip-d nincsen ám 😊

.: mobilize.hu :.

KILLER2
De ezt legalább direkt írtam így 😊

Banano
Hát egy kicsit túlszaladtam xDDDDDDDDD.Várnom kell egy hétig sebaj van helyette még 10reg szal elleszek azokkal xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.Ezt is kifogják tiltani mi? XD Nembaj akkor majd úgy fórumozok hogy ne vegyék észre hogy én vagyok az muwhaha xDDDD.

tugyiti
<#nevetes1>
w77d
egy kicsit túlszaladtál XD

w77d
tádádádááááá XD

w77d
már csak várnod kell 😄

w77d
XD

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

w77d
Modit hol találok?

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

w77d
szólj be egy modinak, vagy reklámozz 😄

Hát van de mikor jön a felkiáltójel?:S Mit kell ahoz tennem?

bens
van itt sok minden amit sok mindenki nem ért

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

V.O.L.T.A.M. ? Most ebbe mivan ? Még mindig nem értem hogy ezért mért kapott büntit.
De nekem mondjuk jöhetne 1-2.Mert jól néz ki.

bens
ha a nagybetûket olvasod csak akkor az jön ki h voltam, ami olyan durva beszólás h muszáj moderálni.

Nem értem.DE felkiáltó jelet kérek mert úgy sokka szebb a nevem szerintem.Thx.

kakaoskalacs
meteorologus e vagy?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

bens
én megérzem amikor esni fog az esõ. szinte mindig amikor kint sétálunk vagy kint vagyunk valahol, akkor mielõtt el kezd esni, pár másodperccel elõtte biztosan tudom h mindjárt esik. legutóbb kint sétáltunk ismerõs tanyája mellett, és szoltam neki h figyi, mindjárt esik. és kb 5 másodperc mulva el kezdett esni. ez természetfelettinek számít?

kas123
õ a szövegért kapta amit beírt😛

vegicsek
Lol, még be se zárták, de repül a bünti😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

csgery
Így van, van már ilyen topik!!
ez se lesz on topic =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

*Tényleg
KILLER2
Este van már xD

KILLER2
Télleg<#idiota>

toysoldier
*muszáj

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

KILLER2
Bocs, de muszály megkérdeznem. Ha folyósat szarsz, akkor azt is tudod lebegtetni? Nem folyik vagy csöpög le? <#idiota>

KILLER2
Spórolsz a nyalókával mi?

Enosh Chan
Természetfeletti? NEM! Fölötti, az egy szinttel nagyobb mint a feletti!

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

degenerator
én tudom lebegtetni a szaromat a levegõben a szám elõtt miközben nyalogatom

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

desigo
Én sem hiszek benne de tartok tõle.

hát én még nem voltam olyan helyzetben hogy bármilyen természettfeletti dolgot tapasztaltam volna a közvetlen környezetemben
csak azt nem tudom hogy a természettfelettiben a 2 t a múlt idõ jele-e?
Fabio Capello

Narxis
Mért kapott büntipontot?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gz8
Meg is találta.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Oldal 1 / 2Következő →