PC-játék memoár 2007

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BioShock nem nagy szám. Ki fogom tekerni, de nem köt le, 15-20 perc játék után megunja az ember.

Multiban szvsz TF2 a nyerõ, és verhetetlen :-D
Crysis-t még nemláttam, de nemsokan dicsérik...
Az abszolút nyertes meg az Orange Box... :-D

Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu

Egyértelmû, hogy a BioShock a legjobb ha a single részt nézzük!
Multiban meg a COD4 verhetetlen egyenlõre!
Csak a grafikával tud a Crysis labdába rúgni, de ez nagyon kevés.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Na te se sokat supcomoztál. 😄 Legalábbis hardon nem a sok kis vacak a nyerõ sokszor.
Juuuuj, supcom... Amikor a szaggatás elkerülése végett lentebb veszi a sebességet. 3gigás p4, elején ok, csak amikor nehezítésként 3 hard gép ellen nyomtam (csapatban voltak ellenem, szóval õk csak gyártották a sok-sok egységet), na akkor végén kiírta, h játékidõ 1:42, az órám szerint meg 4,5 (!!) óra volt. 😛 De nagy csata volt, az biztos. 😄😄
Broafka
én régen mindig csutulhunak olvastam! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

"A játék itthon magyar szinkronnal jelent meg, ami természetesen nem hibamentes, de értetlenül állok azok elõtt a vélemények elõtt, akik szerint fos"

<#nyes><#nyes><#nyes>

Kár hogy már nem gyártanak olyan jó RTS-eket mint régen ma már mindig ez a legyen 200000000 embered aztán hajrá World in Conflict al is az volt a baj hogy csak katintgatál aztán repültek a rakéták meg midnen.
Majd jõvõre Starcaft 2 ha kijönn az jó lesz.

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

nem mindenki olvas horrort😉 a név pedig annyira béna, amilyenre az utóbbi 10 évben sem volt példa!
pl: fonetikusan írd le plz hogy kell kiejteni😄 csulu?😄
Call of Cthulhu a "legbénább nevû játék"? Hát te aztán nagyon jólinformált vagy (horror)irodalmilag. Na nem mintha mindenkinek annak kellene lenni, de ez tényleg fájt... >😞

Broafka
Overlordot én még a mai napig nem találom sehol letölteni! :-/
Nah persze, nem mintha egy oldalon kívül több helyen néztem volna 😄
de arra kíváncsi vagyok nagyon!

Stalkerrel az volt a baj, hogy az elején nagyon beleéltem magam, nyomasztó is volt kicsit, meg marha hangulatos, a végére meg sajnos nagyon elbutult, és lapos lett.

Bioshock az nagyon tetszett, storyja is nagyon jó volt, hangulata, fegyverek, a végén már alig vártam hogy jöjjön egy Big Daddy abban legalább volt izgalom a végére kinyírni 😛

Crysis is nagyon bejött, fõleg az ûrlényes részétõl, amikor még csak kóreaiakat kellett lõdözni az még olyan nagyon átlag FPS-nek tûnt gyönyörû graffal.

többit nem is tudom hogy próbáltam nagyon

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

A TDU csúnyán elverte a PS-t nálam. Kevésbé ragadott meg ez az NFS rész, mint az elõzõek. Viszont az Atari játéka le tudott kötni órákra is.
PS3-ra kiadott F1 játék is megragadott. Tescoban örültek is nekünk, amikor letáboroztunk oda egy-egy 20 körös versenyre. Remélem, most már PC-re is kiadnak egy új játékot EA-ék, mert az f1 ch modból már annyi van, hogy neten nem lehet anélkül játszani, hogy egyenlõek legyenek a feltételek. 😞

www.f1video.fanklub.hu

"Akkori véleményemet tartom továbbra is, miszerint gagyi grafika, béna balansz, rossz játékmenet."
UFO:Extraterrestials-hoz annyit, hogy nem is volt célja az, hogy grafikai remekmûvet csináljon.
Ezt én is leírhatnám a COD4-rõl, mert pl. Crysis-hez képest ronda, nem kiegyensúlyozott, mert mindenki tudja, hogy a jenkik nyernek, és a script miatt, szar a játékmenet, mivel teljessen lineáris és az újra játszatósága 0. Igaz, az elsõ végigjátszásnál, hangulatban megfogja az embert 😄
Ezt a programot jobb is lett volna kihagyni a felsorolásból, így aki szereti a sorozatott, mármint az eredetit, annak ne kelljen ilyen butaságot olvasnia.
A World in Conflict-nál meg tényleg gyakori az érzés, hogy a Ground Control 2-vel játszom, de az én szememben ez elõny, mintsem hátrány. Remek program.
Supreme Commander 4 ever! <#email> B.U.É.K. mindenkinek

a shot
En 89-ben tertem at pcre, azota sok generacio valtas volt, de azt kell hogy monjdam, semmi nem ragadta meg a fantaziamat iden. Jo, biztos voltak nagyon szep es jo jatekok, de valahogy a bioshock sem tudott lekotni hosszu tavra. A crysis meg velemenyem szerint egy nagyon buta lelketlen jatek lett, egyseruen nem erzem magam ott a palyan, az erdoben vagy akarhol.Komolyan mondom,hogy az OFP-al nagyobb elmeny jaccani meg mindig.
Ha nagyon ki kell emelni jatekot akkor talan a cod4, de mar az is kezd marhara unalmas lenni, mert olyan egetvero ujitas nincs benne a mohaa,ill. cod1 ota.De hangsulyozom, ez az en velemenyem.
3 jatekba remenykedek, gta4,ami miatt vasaroltam az xboxot, es Fallout3, no meg talan meg a dukenukemF.
Es egyet kell ertenem tomsh kollegaval, hogy 90-es evek elejen kozepen valahogy meg ott volt a filing ami mara elveszett. Pontosabban nalam a quake1 megjelenesetol.

Pár napja adtuk ki a Call of Cthulhu magyarítását, tölthetõ többek közt a magyarítás portálról!

Gerygrey
Szeretem az ilyen évvégi összesítõ cikkeket, ilyenkor elõkerülnek az évközben "olvastam róla, majd kipróbálom" után elfelejtõdött játékok, most a TDU és a Witcher.

Stalkert próbáltam, negyedóra után nem tudott megfogni. Supreme Commander, C&C3, Settlers VI, Cod4 bejövõs.
Sok jó játék volt, de a bioshock volt a leghangulatosabb, legeredetibb formabontó játék.
Nálam egyértelmûen az év játéka. Bioshock<#worship>
maxon simán megy, 24 vagyok, kódot nem használok
és nem tetszett...
légyszi mond meg Te nagy emberismerõ, hogy miért...<#falbav>

HeadHunter86
JA bocs TDU, kimaradt 😄DDD
Sajnos még nem vettem meg, de most pótolom, kormánnyal felülmúlhatatlan.

HeadHunter86
Nálam:
1. Egyértelmûen az ORANGE BOX, nem is tudom ez hogy maradhatott ki, pfff szégeljétek magatokat 😄
Több helyezettem nincs, a többi játék ami tetszett: Bioshock, 1x jó volt. Crysis 2x jó volt. Cod4, nagyon sokszor jóóóó 😄, Stalker 1x-2x jó volt. hirtelen ennyi, Witcher-t próbáltam, szerepjáték fanoknak jó, engem nem tudott végig lekötni, majd ínséges idõkben folytatom.

Driver Parallel Lines
Halo 2
Tomb Raider: Anniversary
Runaway 2
CoD4, CRYSIS, Bioshock, Jericho, Portal, na meg persze UT3 annak aki multizni is szokott. Nem mintha mással nem lehetne, de nekem ha multi akkor UT.
Stratégiában meg Universe at War: Earth Assault, az egy TOP5-ös stratégia, a World in Conflict meg egy gyönyörû és jó játék de én nem igazán szeretem.
Szerintem nem igazi stratégia.
A Tiberium Wars meg elég gyengécske lett. Még mindig a Generals - Zero Hour - Shockwave a legjobb C&C.

portal*

witcher senkinek se jött be?😮
mint játék hagy maga után némi kivánnivalót, rengeteg szempontból, de magávalragadó a hangulat. szerintem😄
postalrol mértnemesettszó?
"The cake is a lie"

<#puszis><#integet2>

nothes
Egy logikai játék, de hatalmas😊 Csak annyit mondok, hogy miután a high-tech logiai pályák végéhez értél, bele ne törõdj a sorsodba😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

saxicola
Lapos történet? Esetleg azoknak akik nem tudnak angolul.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
3 hozzáfûznivalóm van a cikkhez:

I.
A BioShock az Év Játéka lett!

II.
Szerintem a Test Drive Unlimited nagyon jó lett, tehát nem igaz, hogy nem jött ki egy említésre méltó autós játék sem.

III
Az én listám:

1.BioShock
2.Orange Box
3.Crysis

www.gportal.hu/bioshock

SZEG007
FedEx questek tömkelege a Witcher, igy nagyon gyorsan megunhato 3 csillag
World In Conflict, meg egy az egyben a massive entertainment elözö játéka a Ground Control 2 ujratexturázása, és grafika tupirozása ezt megfüszerezve egy olyan story-val ami engem egyáltalán nem fogott meg, és szintén koppintás 2 csillag

Blacksheep333
nálam:
1. Orange Box
2. Call Of Duty 4
3. NFS😛rostreet

a Lord of The Rings: Online t nem tudom hova besorolni, inkább különdíj😊

Az operációs rendszeren is túl...

Amiga
Grat, ez egy nagyon jó cikk volt!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Narxis
Portalt még nem próbáltam, de most töltöm Steamrõl, mert adták videokarihoz.Képek alapján nem rossz game.World in Conflict se rossz, de valamiért még se tetszett.Nem tom mért nem amúgy. :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
1.BioShock
2.CoD4
3.Crysis
4.TimeShift
5.S.T.A.L.K.E.R.

Többit vagy nem próbáltam vagy nem tetszett.Ami tetszett még de nem FPS az a Settlers és az NFS.Utóbbi egy kicsit csalódás volt, de számomra az NFS mindig is NFS marad.Kéretik nem megkövezni. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nothes
Idén 4 játékkal játszottam öszvissz és mivel stratégiabuzi vagyok ezért értelemszerûen a World in Conflict az elsõ nálam. Utána szerintem az év második legjobb játéka a Portal volt. Eszméletlen játék, gondolkoztam rajta, hogy a WiC elé rakom, de azért mégsem😊
A command and conquer 3-al és a Cod4-el csak azért, mert "nevek". Nem voltak rosszak, de a fent említett kettõ nyomába sem érhetnek (imho).

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

<#wave><#integet2>

18 fölött nem oltasz vkit 10 évesnek^^ akit veszel annyira komolyan h beszolj neki, az 14 alatt nem nagyon akad... csokollak

rosszul ismersz

temeg annak tünsz akit már annyiszor megaláztak a suliban, mikor kiállt a játéka melett, hogy az ilyen véleményekre egyböl csaholsz. szerinted mennyi infoértéke van a bölcselkedéseidnek igy külsö szemmel? okozat megvan, ok? te azt mondtad? hm.. kevés..
hessmenyéaludni

tomsh
Nekem a BioShock messze veri a mezõnyt! Mondom ezt úgy, hogy én még a "PC-suxx Amiga-rulez" és vica-versa meg "setup: adlib, sb, covox irq:7/dma:1/io:220" hõskorban nõttem fel, illetve voltam még játékos, mikor még nem unottan iparszerûen ömlesztették a gagyi csili-vili játékokat, hanem mikor még kihívásként, megszállottként készítették és értékként kezeltek egy-egy jó stuff-ot... (prince, space quest, legend of kyrandia, Another world, alone in the dark stb...) Ez a gamma hozta elõ nálam elsõsorban a régi hangulatot, jó storyt. És mind ezt remekül optimalizált gyönyörû köntösben tálalva.
BioShock <#eljen>

5c0rp330n
Kimaradt pár játék valóban a cikkbõl, de alapvetõen korrekt. Elfért volna egy Hellgate London is például, bár lehet, hogy jobb késõbbre hagyni, mert kicsit bétaállapotban lett kiadva aztán azóta folyamatosan javulgat.

Aki pedig a BioShock történetét szídja, az nem fogta fel.

Az a kép az elsõ lap teteén honan van?

amúgy azt nem értem,hogy "2007 legjobb pc-s játékai" közé miért keveredett be a Killzone(ps2-es fps,ráadásul nem is idei) és a Doom3,ami szintén nem idei...

Látom elfelejtette a cikkíró az Area51:Blacksite Area-t,habár megértem miért <#eplus2><#eplus2>
"lapos történet"
te mirõl beszélsz??!!😮
több hülyeséget is mondtál(vagy inkább logikátlanságot) de a lényeg,hogy te legalább normálisan fejezted ki magadat😉

2 tippem van,hogy miért nem tetszett:
-nem ment el a gépeden

-egy 10 éves vérpisti vagy,aki még a serious sam kijátszásához is kódot vesz elõ,mert elakadt egy fõellenfélnél. egy szánalmas kis mitugrász vagy😊

(ez a cikk meg nagyon jó, lehet hogy elõveszek még egy-két év eleji játékot😊)

Adam II
Nem így fejezném ki magam de egyetértek.
Lehet túl sokat vártam a játéktól a hype miatt de én csalódtam benne.
Mivel nem követtem pontosan minden hírt róla de elkerülhetetlenül hallottam róla egy s mást pl. lesznek benne RPG elemek meg bemutat egy romlott utopisztikus víz alatti várost. Én ezért valami Stalker szerût képzeltem nagyobb bejárható városrészekkel ahol azért még maradtak normális emberek akik nem támadnak rád tõlük lehet vásárolni stb. Erre kapta egy Doom 3-at a víz alatt lineáris pályákkal lapos történettel és egy idõ után unalmasá váló mini gamekkel.

Te meg röhejes vagy. 😊

Nekem 3 emlékezetes játék van 2007-bõl:

Test Drive Unlimited
Lord of The Rings: Online
Call of Duty 4

Imádom/imádtam mindegyiket...

Ravkin
bioshock lószar volt <#levele>

Windows 7

← ElőzőOldal 2 / 2