5
  • NessieGraf
    A Vodafone Huawei ahol van hsdpa, simán veri az asdl-t. Nálam itthon csak gprs, de a modemet oda viszem, ahova akarom. Ahol gép van ott net is.

Emil küldés-fogadás megy a 70,- Ft-os Sagemmel is. Az adatforgalmi díjért (kb. 50,- Ft/óra) telefonáláshoz komolyabb készülék és megfelelő program is kell. Nem a mobilszolgáltatók adják sajna.
  • juzosch
    Én akarok. Sőt szoktam is. Nameg rádugom a mobilt a gépre, és modemként használom.
    Azok a kijelzők pedig lassan már 2-3 colosak.
    Gondolkozz is néha, ne csak nézz ki a fejedből:)
  • Szemi90
    1: Az internetezés itt nem a mobilodon történik. A mobil csak egy segédeszköz, amit a laptopodra, vagy PC-dre csatlakoztatsz. (mint egy MODEM)
    2: Nehogy azt mondd, hogy pl. a 90 Ft-ért "megvett" telefon Neked drága. Persze ha csúcskategóriás hipermodern mindennel felszerelt mobiltelefont szeretnél, akkor arra költeni kell, de ez külföldön is így van.

u.i: nem vagyok sem alkalmazottja, sem részvényese egyik mobil szolgáltatónak sem.
  • samuzsolt
    örülök hogy a t-mobilnak nagyobb a bevétele mint tavaly! hogy pusztulna meg mind1ik... más országokban sokkal kevesebbér telefonálnak, sms-eznek az emberek, fillérekért vesznek telefon és még azon is oriási a haszon... akkor ezen? áhh.. éljenek a multik!
    1"-os kijelzőn meg ki a f*szom akar netezni?:D
  • roliika
    Hm hát a Voda elmodta végülis a semmit. Az is mondhatta volna, hogy lesznek új és olcsó készülékeink, meg drágák is. Nyáron fog sütni a nap, és akkor kint a szabadban több ember telefonál. Vagy az is, hogy a 3G 3 éven belül el fog terjedni. Bla bla bla...