45
  • winnie
    "Más városok vannak benne, varázslat, meg minden ilyesmi. Tehát Svédország, Norvégia... Jó hogy nem tesznek látogatást Budapesten..."

épp ez az, hogy párhuzamosak az univerzumok. egy párhuzamos földön játszódik, minimálisak a különbségek - még a bor is tokaji.
  • Trisztin
    Budapesten nem tesznek látogatást,de azért Tokaji a bor :)

Szerintem az ország nevekkel nincs gond,hiszen az elején elmondják,hogy néhány dolog úgyanolyan,mások nagyon eltérenk (ahogy minden univerzium elméletnél) ...

Nekem nagyon tetszett a film,igaz én rögtön tudtam,hogy nem egy gyűrűk úráról beszélünk (de most komolyan mi ér fel arra a szintre???) ... ez egy mese... ,akár csak a Narnia krónikája... igaz az nem hagyott ennyire mély nyomokat bennem...

Mellékesen a film megnézése óta (23.) azon gondolkozom,hogy milyen is lenne a lelkem...azt már tudom,hogy milyen nem...

Aki még nem látta,az szerintem egyszer mindenképpen nézze meg... én már a könyveket is előjegyeztem magamnak.
  • Magnificat
    a csillagpor sokkal de sokkal jobb film ennél... érdekes, néhol magávalragadó világa van ennek is, de valahogy akkor is kevés, és unalmas a java része... :(
  • Gladiator
    Akkor én most azt mondom neked, hogy fos. Vagyis korosztálytól függ. Ez nagyon gyerekmese. Aki ilyen gyűrűk ura szintű fantasyra gondol, az messze kerülje el. Ahogy hallottam a kicsiknek a moziban nagyon tetszett. Viszont én már nagyon reménykedtem a végén, hogy az apját már csak a második részben indul megkereseni:D
    Egy óriási, nagyon gáz hiba van benne. Ugye más univerzumban játszódik. Más városok vannak benne, varázslat, meg minden ilyesmi. De azé az országokat ugyanúgy hívják:D Tehát Svédország, Norvégia... Jó hogy nem tesznek látogatást Budapesten...
  • Wittgen
    Ehhh...idióta amcsik a Csillagport is lehúzták, aztán mégis milyen jó kis film. Ezt is meg fogom nézni, szarok a kritikákra. De ha 100 forumozóból 99 azt írja majd, hogy fos, akkor lehet, h. nem néem meg.