Jönnek az 1,5 TB-os merevlemezek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.f1video.fanklub.hu
fõleg 5giga feletti játékoknál.ha kell akkor leszedem<#eplus2>#eplus2>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Én már most tudok mondani több olyan "tömörítõ algoritmust" amelyel bármi betömöríthetõ "néhány bájtba", ezek:
- URL
- *.torrent
Már egy hónapja láttam náluk, lehethogy épp elfogyott, de valószínüleg nem kapkodják mint a cukrot 100ezer pénzért...
minden elismerésem
jobb is ha ezt azonnal levédetet
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
Én elméletben elkészítettem elméletben teszteltem és gyakorlatilag lemondtam róla. 😄
Vegyünk egy több órás videófilmet.
Ha csak a pixel változásokat mentjük, és több dimenziós tömbben táloljuk, majd az azonos byte-okra létehozunk egy adatbázis, és a tömb minden dimenzióját inden dimenzióval összehasonlítjuk, az a probléma fog femerülni, hogy a létrehozott file valóban igen kicsi lesz, ámde a kicsomagoláshoz szükséges adatbázis nagy.
Namost ha 500 filmet betömörítesz, a betömörített file kicsi lesz, talán 2-300MB az 500 film, de az adatbázis ami a kitömörítéshez kell, több terra byte.
Ha az adatbázisban komplex mintákat tárolsz, nem fogja lefedni az összes lehetséges variációt, és a videó kitömörítése igen lassú lesz.
Természetesen veszteségmentes tömörírtésrõl van szó.
1 féle képp oldható meg a nagy hatásfokú gyors tömörítés.
p2p alapú több terra byte-os , és sok processzoros szervert fogsz munkába.
Így letölti a delikvens a 40 megás file-t, kicsomagolásnál a szerverre bízza magát, ami közli a mintkat a kitömörítõ programmal..és ha a szerver kapacítása nem elegendõ, keres olyan felhasználót, aki épp ennek a kitömörítésén ügyködik.
Kopi rájt 😄D
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Kb, mintha hirtelen valaki feltalálná a vízzel mûködõ autót, senkinek nem lenne szüksége a 40 giga feletti vinyókra.
A január 7-10 között megrendezésre kerülõ Las Vegas-i CES-en kerül sor a 1,5 TB-os Hitachi HDD premierjére.
Az öt, egyenként 200 GB-os tányérból építkezõ Desktar 7K1000-tõl veszi át a kategóriaelsõ szerepkört a pár hét múlva debütáló 1,5 TB-nyi adatot elnyelõ HDD. Hitachi friss fejlesztése, a 334 GB kapacitású tányér, melynek alkalmazásával a 2 TB elérése is kézzelfogható közelségbe került.