4718
Városok felismerése képről
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
-
#4477 Akkor egy könnyebb (legalábbis szerintem):
-
Benevolens #4476 justin nyert -
Benevolens #4475 folyamatosan a baromságodat propagálod, és nem bírsz beletörődni, hogy hülyeséget beszélsz. Amikor egy kora-újkori épület kapcsán te azt mondod, hogy Stuttgart én meg azt mondom, hogy ott nincs folyó, akkor hogyan veszed elő azt, hogy most mi van a Stuttgart-közigazgatási egység határain belül? Stuttgart nem folyóparti város, ami azt jelenti, hogy nem a folyóra szerveződik és nem folyóparton van a belvárosa. Stuttgart "hágókapuváros". Az alábbi képen látszik, hogy hol van a belvárosa. Vagy azt gondolod, hogy a kora-újkori Stuttgarti városháza az akkori várostól 5 km-re a semmi közepén áll a folyóparton??
-
#4474 Olvastad a Négyszögletű kerek erdőt? -
Benevolens #4473 Stuttgartban nincs folyó. Stuttgart mellett van folyó. Az hogy a 20. században közigazgatásilag hozzácsatolták a szomszédos településeket még nem jelenti, hogy "Stuttgartban van folyó". Stuttgart nem folyóparti város. Az óvárosa, a belvárosa nincs a folyóparton és semmi köze hozzá. A város pedig Bamberg, és az épület a régi városháza, és Bambergen viszont keresztülfolyik a folyó. -
#4472 A 4458-ról, de sebaj -
#4471 Bamberg -
Benevolens #4470 a város neve? -
Igen ))) Megvan )) -
Benevolens #4468 nem, ez nem Augsburg. Viszont a Rathaus stimmel ;) -
#4467 A képaláírása: 550 × 412 - Augsburg City Hall (Rathaus) - Augsburg - Reviews of Augsburg City Hall
Nem jó ? -
Benevolens #4466 bocs, de egyáltalán nem tudom, hogy miről beszélsz. Mindenesetre nem Augsburg. (A Neckar egy folyó, és nem értem, hogy hogy jön ide) -
#4465 És a Neckar az mi? -
Benevolens #4464 A francokat. Ez nem Augsburgban van. Ez a kép Augsburg név alatt fut?? -
polarka #4463 Jól benőtték a partot, birdo képén már látom is. -
Augsburg -
Benevolens #4461 nem állnak folyamatosan vízben. A képen sem állnak vízben. De különben biztos valami vízparti fajta -
polarka #4460 Azt nem tudom, h azok a fák, amik a tábla mögött vannak hogy-hogy nem fonnyadtak el és dőltek ki, ha folyamatosan vízben állnak -
Benevolens #4459 egyébként nem kell a legnagyobb városokra gondolni, mert a képeken látható épülettömeg döntően 16-18. századi, funkcionálisan meg "történelmi belváros", a nagy német városok központjait pedig szétlőtték a második világháborúban, tehát ez a városréteg a nagy német városok esetében nem maradt meg. -
Benevolens #4458 Stuttgartban nincs is folyó. -
#4457 Stuttgart? -
Benevolens #4456
így egész teljes a kép :) -
Benevolens #4455 -
Benevolens #4454 ezt most nem számolom ki, de a München jó támponz -
#4453 Akkor valahol délen, München 150 km-es körzetében? -
Benevolens #4452 pontosabban északon ritka a régi építésű vakolatos ház. -
Benevolens #4451 egyébként ez látszik az épületeken is. Északon vörös téglás vagy Fachwerkhaus van -
Benevolens #4450 nem -
#4449 Valahol északon? -
Benevolens #4448 nem -
polarka #4447 itt vmi kisebb patak szokott folyni és a képen éppen áradás van? -
polarka #4446 furcsa, pedig amikor posztolom megjelenik, aztán frissítés után már nem -
Benevolens #4445 igen -
#4444 Valahol Németországban? -
#4443 Hú a mindenit, igazad van
-
Benevolens #4442 nekem sem, ezért bemásoltam a címét a böngészősávba
-
#4441 Ez így nem ér......nem nyílik ki (((
Habár éjfélkor már aludtam -
polarka #4440
Pedig reméltem, h nem tűnik fel olyan hamar a Cancún feliratú tábla a 10.sorban. -
Benevolens #4439 Cancun? -
polarka #4438