4718
Városok felismerése képről
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
-
#2756 Texas állam, bár a vegetációt nézve lehet hogy kissé északabbra? -
#2755 Ha addig nem erkezik megfejtes, holnap reggel adok valami segitseget. -
#2754 igen -
#2753 Jól sejtem, hogy az USA-ban van valahol? -
#2752 Egyebkent nem egy epulo stadion van a kepen, csak kicsit mar megviselte az ido vasfoga. :) -
#2751 nope -
#2750 Johannesburg? Dél-Afrika? Az épülő stadion alapján tippelek erre... -
#2749 -
#2748 Pecs :) -
#2747 -
#2746 adnál még egy linket mert ez sehogy sem jön be :S
pedig tegnap még jó volt -
#2745 Magyar város.
Annyi a segítség, hogy ha a másik irányból lenne fotózva, egyből rájönne mindenki. :P -
#2744 Sopronnál a főtéren a tűztorony van a háttérben; és amúgy is teljesen másképpen néz ki... -
#2743 Sopron?
ha nem akkor annyit kérdeznék h Mo-e -
#2742 Magyar város? -
könnyű-é? -
#2740 ja arra gondoltam azzal h rosszul linkeltem
ti jöttök! .D -
Berselius #2739 Azzal, hogy már a linkjében is kétszer benne volt, hogy New York, tényleg nem volt nehéz :) -
#2738 new york?:D -
#2737 hopsz elrontottam valamit linkelésnél
nah mindegy úgyis tökkönnyű -
#2736 nah hogy ne álljunk le itt egy könnyű -
#2735 Neharagudjatok, elfelejtettem visszanézni ide. Igen, Rab volt! -
#2734 Rab-ot nem akartam mondani, mert annyira közhelyes lett volna. -
#2733 OFF
Igen az egy elegge ismert szama (meg az Allamokon kivul is). En amugy szeretem a country-t gyakran hallgatom is, de en a kicsit pattogosab fajtat szeretem. Ha mar Garth Brooks, akkor 'Friends In Low Places;' reszegen es korusban enekelve egy killer... ;) -
#2732 Texarkana :)
A megoldást inkább majd pm-ben, hogy izgalmasabb legyen ^^
GB-vel kapcsolatban: ahhoz képest, hogy country, a Thunder Rolls azért eléggé szíven tudja ütni az embert... -
#2731 Eltalaltad, bar a varos nevet meg mindig nem irtad le. ;) amugy azt hittem nehzebb lesz, elarulhatnad hogyan jottel ra. :)
OFF:
Garth Brooks elegge kozismert, neha meg radioban is van; amolyan "nagyoreg" statuszban van. Kb, mint Willie Nelson (bar ez nem a legjobb hasonlat). -
#2730 de -
#2729 (kicsit off: Garth Brooks mennyire népszerű arrafelé?) -
#2728 nem -
#2727 [azt csinálom...]
Van pár tippem, Augusta pl. -
#2726 Akkor hajra! ^^ -
#2725 Nyugodtan, jobb szeretek keresgélni ^^ -
#2724 meg Tunnel Authority, ugye? :D
Ez egy pár városban előfordul... -
#2723 Vazz nem en jottem volna, vegyetek semmisnek az alabbi hozzaszolast! -
#2722 Hamar ilyen konnyen ment berakom a nehezebb feladvanyt, remelhetoleg tovabb fog tartani ;)
A kepen van egy olyan reszlet, amirol egyertelmuen megmondhato melyik varos. Csak egy kis odafigyelest (esetleg egy pici kutatast) igenyel. :) -
#2721 Igy van. :) -
#2720 A chichagói Millennium Parkban a Mercury Drop :)
[A Könyvtáros üdvözöl ^^] -
#2719 No, ha nem haragszotok akkor en raknek be egy ujabb feladvanyt, mert szerintem kitalaltam az elozot. Igazabol ket jo kepem is van, de tekintve, hogy milyen "jol" porog a topic inkabb a konnyebbiket rakom be (a masik is konnyen kitalalhato, de egy kis nyomozast igenyel):
Aki volt mar itt, az rogton fel fogja ismerni. Aki nem annak pedig annyi segitseget adnek, hogy ilyen (legjobb tudomasom szerint) csak egy van a vilagon.
Jo fejtegetest! -
#2718 Igen ez nem is kerdes, ugyhogy ha az illeto delutan 5-ig nem erositi meg, akkor egyszeruen csak rakni fogok. -
toto2700 #2717 ez tényleg Rab lesz.