Ismerd fel a képről a várost!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem balkáni

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

vagy egyéb balkáni
valami volt jugoszláv tengerparti hely?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

pill és rakok

jhetedikj
Ha Coolancs nem rak,rakhatok helyette?
Van egy jó feladványom.😊

anno 1987

Sziasztok, tényleg nem értem eddig rá.(kikapcsolták a netemet a szemetek, mert nem láttak egy számlát befizetve) Coolancs nyert, Berlinnel. Panelt az NSZK-ban is csináltak, nem is keveset, mivel azon kívül, hogy a háborús sebeket hamar helyre kellett hozni, eléggé meghasonlottak háború után, és a saját kultúrájuk neurotikus rombolásába kezdtek, ami kb a 70-es évek közepéig tartott. A hely Berlin, Nikolaiviertel, közel az Alexanderplatzhoz, tehát NDK. Panelbõl visszaépítették a barokk házakat (legalábbis ahhoz hasonló házakat csináltak...Na jó, ez relatív <#vigyor2>)Az volt a terv, hogy ugyanúgy fog mûködni, mint egy igazi barokk belváros. És tényleg. Panelek közül kibontakozó barokk templom, ehcte deutsch sörözõk és giccsboltok.
Az eredetiben visszaépített épület régi híres berlini épület.
Tényleg nem látszott tökéletesen, hogy panel.
Csak várni kell, h Benevolens válaszoljon. Biztos nem ért még rá.
Türelem pedig rózsát terem😊

ezt így soha nem találjuk ki :S berlinhez 10 km távolságban ? 😄 vmi támpont jó lenne 😛
Nemtom, de sztem az NSZK-ban is építettek panelokat régen. Elismerem valszeg nem olyan sokat, mint az NDK-ban. Vagy nem?

Berlin?

Olyasmi. Ha megmondom, azzal sokat segítek, de azért megmondom. Panel.
Talán beton és a homlokzatot csak úgy rárögzítették...

jobb oldali. Aminek látszik a homlokzata.
Tégla.
Egyébként a jobb vagy bal oldali mögöttire gondolsz?

szerintetek milyen anyagból van a két régi épület mögötti?
Nem Bajorországban van.
Andora
Nürnberg?

de bajorországban van?

nümm
München?

szerintem van az egésznek egy logikai gerince. A képrõl leolvasható 1-2 dolog, ami sokat segít. De kitotózhatjuk at összes német város közül is.<#crazya>
nem
hamburg?
egen
Németo.?

Én is valami nyári hangulatut akartam, de nem találtam semmi jót.
Talált, süllyedt.

jhetedikj
szerintem 1értelmû,hogy kitaláltad rakj had haladjon az élet 😊

anno 1987

hagyjuk...<#rinya>
poérka= plárka-béna vagyok <#lookaround>
poérka visszajelezhetne már. Bár szerintem kitaláltam.
gz8
Jogos, hiszen a nap sem úgy nyugszik Calviban, illetve ott jobban ki van építve a kikötõ... De hát tévedni emberi dolog <#ravasz1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ez Procida Nápoly mellett.
megnéztem Calvit a Goole Earth-ön, és ez nem az.
hát, ha én ilyen mûvelt lennék...<#vigyor2>
gz8
Értelemszerûen Korzika ^^

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Óbakker...
Hiszen ez Calvi, itt született Kolombusz <#hawaii>

Ez is igaz rá. Sõt elvileg csökkent is a népessége, bár nem tudom, mert a korábbi népszámlálásba lehet beleszámolták a mára már nem a városkához tartozó területet is.
Itt egy másik szögbõl készült kép:

Még annyit jegyzek meg (sztem ez jelentõs szûkítés), h egy híres nagyváros közelében van.

lemaradt egy 1-es a 9-es elõl.
A második következtetésem az, hogy mivel hiányoznak a hely kb. barokk utáni építészeti rétegei (legalábbis barokkot még látok, de 9 századit pl. nem), ezért ez valami kicsi korábban város, ma inkább halászfalu kirakat túristahely, ahol megállt a városnövekedés egy adott idõpillanatban. Remélem azért kitalálható. Egyébként nagyon jól néz ki!
A következtetésed helyes, de nem Szicília.

A barokk templomkupla alapján ha nem Latin-Amerika, akkor valami olyan hely a mediterránuman, ahol a 17-18. században spanyol fennhatóság volt.
Takán Szicília
Andora
Ázsia?

<#shakehead>

Rincewind
Valahol Del- illetve Kozep Amerikaban?

Bukarest, méghozzá itt.
Képek: #1 #2 #3 #4

nem
Nagyvárad vagy Kolozsvár?