4718
Városok felismerése képről
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
-
Nappalit kértem az éjjeli...azaz a mostani helyett -
#4356 Közel jársz Ben )) -
Benevolens #4355 nemtom..legyen mondjuk Stuttgart... -
magnesium #4354 traumán adminisztrátorkodom.:) :) -
#4353 Ó te jó ég, Te szegény ((
Mit dolgozol ??
-
#4352 -
magnesium #4351 köszönöm:) de mivel dolgozom holnap reggelig, kérek valakit, hogy rakjon helyettem.:) -
#4350 Regelés után 10 nappal sem kellene szpemmelni, köszi. -
#4349 Valóban eltaláltad -
Benevolens #4348 ezt úgy hívják, hogy pilótajáték, nem? -
mikeyy1212 #4347
Gondolj bele akár el sem kell menned dolgozni, akár több ideig lehetsz a családoddal! A befektetni kívánt 2,5$ szerintem nagyon jó ajánlat,hogy megértsük ezt az egészet! "próba szerencse" ,de ez biztos szerencse!
Ha érdekel és kérsz bővebb tájékoztatót írj egy emailt: [email protected]
-
mikeyy1212 #4346 Üdv! Tudom,hogy sok embernek pénzre van szüksége, de nem talál munkát vagy több időt szeretne a családjával és barátaival tölteni vagy netán egy kiegészítő jövedelemre lenne szüksége! Ha te is ezek közé tartozol olvassad végig az ajánlatom! Nagyon sok internetes otthonról végezhető munkát leteszteltem a szponzoraimmal talán pár darab volt ,ami elég szép jövedelmet hozott, és most bemutatok neked 1-et! 2,5$ kezdést kell belefektettned a mátrixodba és hatalmas jövedelemre tehetsz szert! Minden ciklusban fizetnek és max 24 óra a fizetési idő!
Tudom mit érzel most! -úgysem fizet,átvágás, nem pazarlok erre időt- megnyugtatlak én is ezt éreztem ,de ez megváltozott miután kipróbáltam!
-
magnesium #4345 Croydon, Londonban.:)
:) és ha valóban eltaláltam, átadom a jogot.:) -
magnesium #4344 nem probléma.:) :) csak szóltam:) -
#4343 Észak Európa ? -
#4342 -
#4341 Akkor pakolnék is :) -
Ez bizony HongKong )) -
COOLancs #4339 Japán vagy _Dél-Korea -
Benevolens #4338 Banglades? -
#4337 Hongkong? -
#4336 Az elsőnél még egy kicsit keletebbre )) -
Benevolens #4335 vagy valami indiai vagy valami muszlim hely -
találtam...muszájka volt ))) -
#4333 okés ))
Nem leskelődöm ))) -
magnesium #4332 egyébként meg azt, hogy sokáig nem volt válasz sem, bejelentkezés nélkül is látom.:) az "ismerd fel az országot"-ban is megállt az élet? :( -
magnesium #4331 átadom valakinek a jogot, hogy tegyen helyettem:) elég kaotikusan dolgozom:) -
#4330 Aranyat akkor találtunk, amikor a kinti 35 fokból belibbentünk a huszonegykét fokos szállásra (félméteres kőfalak ), a porcelán meg Hollóházára migrált
Tényleg, tudtok valamit a hollóházi László-tanyán található Károlyi-vadászkastély jelenlegi helyzetéről? Nekem csupán annyit sikerült fellelnem, hogy magánkézben van, de sok autót nem láttam a parkolóban, pedig iszonyat jó helyen van... -
polarka #4329 porcelángyára vagy aranybányája még működik? -
#4328 Utolsó látogatás időpontja: 2010. 10. 29. 19:56
Áll Magnesium adatlapján ((( -
#4327 Igen, te jössz -
magnesium #4326 Telkibánya ? :) -
#4325 Aggtelekre megyünk hétvégére...majd szétnézek ))) -
polarka #4324 xD
Nah, olvasd újra.
Északi-középhg. -
Benevolens #4323 a Bakonyban van és város?? -
#4322 Nem tudom, elképzelhető ^^
Igen. -