1365
-
tűz van ég a ház
-
jaja -

-
zotja #682 360? -
nekem is van-.-.-- -
a kocsog -
karajjj #679 már vagy másfél-két éve van neki :D -
tényleg van neki?:D -
karajjj #677 a szendrői osztálytársunknak -
kinek van xboxa?:D -
zotja #675 nekem egy fél éve lejárt... -
:D:D nekem is júniusban kell majd csak:) -
karajjj #673 2 év 2 hónap :D -
van is köztünk korkülönbség:D -
karajjj #671 nemtom, nem igazán érdekel, majd csak júniusban kell személyit újítatnom :D -
ügyfélkapura a regisztrálás az okmányirodán keresztül, kell érte fizetni???
plusz az mennyire gáz, ha bejelentkeze opontoon monjduk 10:00-ra a jogsisra, 10:30-ra meg az ügyfélkapusra xDD -
barcika még alzik:D -
na letrackeztem a 26-ost a tesconál, hogy friss legyen a gps-be a térkép majd:P meg körbejártam a teszkó parkolót, bár lehet azt meg kéne csinálni rendesen, körbejárni minden utat, de amig nyitva van a tesco, nem igazán lehet. szóval csak 22 után lenne értelme, de nincs lezárva, vagy nem zavarnak ki rendőrök, hogy biztos ki akarom rabolni a teszkót:Jaj -
tényleg elég gány most... -
nincs fent, akkor nem kérdezném:?) -
karajjj #665 egy hete szombaton a csávó bevolt fújva-szívva-baszva-lőve aztán úgy találtak rá asszem a wc-ben, vagy nemtom, nézz utána a boon-on biztos fentvan -
és mit tudsz erről? mert haver tőlem kérdezi én meg nemtom-.- -
karajjj #663 parisatnál buzul a net :S -
karajjj #662 ja, a múlthét szombat este... -
valaki meghalt a chacába este -
De gondoltam te biztos tudod, vagy megkérdezed fórumba:( -
karajjj #659 viszont van egy régi találmány, műsorújság :D
vagy van két lábad és besétálsz a parisathoz megkérdezni :D -
jó de ha kimegyek bánhorvátrt,a ott nincs internet! -
komolyan máshol van?? shit... -
karajjj #656 fogalmam sincs, port.hu-t használok műsorra :DDDD -
karajjj, azt mond meg, a parisatnál az AXN-nek miért nincs teletextje? Mindenhol máshol van, csak náluk nincs -
02 S-06 140,25 Nincs Info csatorna magyar általános
ezen nekem nincs semmi:S -
Csak nálam nincs paprika tv most? -
de erről nem én döntök -
karajjj #651 veszel egy parabola antennát meg egy beltéri egységet hozzá aztán nézhetsz vele minden külföldi csatornát hd-ben... és nem kell havidíjat sem fizetni -
faszt.
valszeg cask az első 5 csatornák kzött lehet mert közszolgálati. de ott van az a duna autonom vagymi , a helyére ilyenkor betehetnék.
jah, nézhettem volna netne ha előre tudom hogy a parisat igy ki akar baszni. mert én csak azt néztzem hogy na, cnn-en lesz az zsir, oszt persze nem...:(
mit lehet itt még bekötni? upc-n kivül? -
karajjj #649 a francia tv5-ön adják -
karajjj #648 mert bárhova teszik, valaki mindig reklamál... egyszer egy német hulladék csatornán volt, akkor egy pár vénasszonynak nemtetszett mert ők nézték volna a sorozatot rajta...
attól, hogy neked nemtetszik, más még nézheti :D
amúgy ne mondd már, hogy nem tudnád pl a neten nézni obamát :\ -
de miért pont a CNN-re kell rakni?:(
amugy kiváncsi vagyok mennyit kaphat ezért :D legősibb kamerával veszi fel, az látszik:D -
karajjj #646 ez a környékbeli falvakkal foglalkozik, a deákba tanít a csávó, aki csinálja