1365
-
zotja #725 suli -
te amugymost dolgozol sulibajársz mitcsinálsz?:D -
zotja #723 ma éppen defektett kapott a merci... a sofőr ment tovább..hátul ültem ahol kidurrant a kerék.. ugymentek neki előre szolni h BÁTTYA DEFEKT VAN ÁJJÁ MEG. -
úgy néz ki jó busz. nah majd legközelebb megyek "kipróbálom".
amugy fasza az új csuzklós barcikai buszok:D -
zotja #721 a vasgyárnál van a "végállomása" ahonnan az újgyőri kb 3 perc gyalog -
karajjj #720 szerintemis ^^ -
de te mész túlórázni jabilba:-) -
Ahány sikeres csomagkiszállítás történik. ha 80-at kiviszek már jó, de azt mondták kezdőként jó ha 30-at kiviszek:D de nemtudom pontosan -
karajjj #717 az nemrossz meló, mennyit tejelnek? :D -
futár leszek, gtr-nél -
karajjj #715 ernőtől hallottam ezt vagy 2 éve :D -
hmm...megéheztem:P
-
karajjj #713 :D próába cseresznye, meg amúgyis mindenki a maga cseresznyéjének pogácsa
amúgy hol dolgozol? meg mit? :D -
valószinüleg 525, drágának tűnik, de olcsóbb, ha nem kell vennem 250ért villamos jegyet:( -
és mennyi lehet rá a buszjegy?
a sima barciak miskolc 375:D de ez 25 km, a dimagos meg 35. -
karajjj #710 de , úgylátom pont addig megy, csak régen még lyukóbánya volt rá kiírva, úgylátom mostmár tovább megy
Miskolc Miskolc, Újgyőri piac 5:23 34.1
Miskolc Miskolc, DIMAG Rt. I. kapu 5:25 35.1
-
akkor újgyőrig nem megy? meg dimagig se? mert nekem az kéne.
mert igy nem kell villamosoznom, ha meg lekésem, akkor a gyorsal még beérnék. -
karajjj #708 a dimagos talán csak lyukóig megy, reggelente azzal megyek ha lekésem a miskolcit, de én csak a temető-végállomás szakaszon közelekedek vele :D -
-
Van egy olyan barcika-miskolc busz, amire az van ráirva hogy
DIMAG RT
péteren elkanyarodik és más felé megy miskolcra
ez miskolcon hol ál meg?
van egy megállú ujgyrinél de utánna még van egy, az hun van?:D -
Király, nekem is eszhembe jutott de nem voltma bene biztos:Dthx -
karajjj #704 a vasváryn van a kultúrkuckó ahol a lotótt is fel lehet adni, na ott le tudják neked vasárnap is -
Holnap sürgősen le kéne fénymásolnom igazolványaimat, tudna valaki segíteni, hol tehetik meg ezt? litoplan tuti, de nemtudom vasárnap nyitva van e (hétköznap megtsinálná anyám is, de hétfő reggelre kéne munkához:S
és nem, akkor még nincs nyitva semmi mikor megeyk:) -
én voltam de jöttem haza, mert meló van:P -
lol...akkor most te jösz 
-
karajjj #700 mentem volna, de tesi után halálom volt, úgy fájt a fejem, hogy Botos haza is küldött :\ -
megy vki kocsonyafesztiválra a hétvégén?:D -
zotja #698 nemekell pénz hozzá -
karajjj #697 azt nemtom, utánanéztem most a neten, nem írják sehol, de azért szerintem vigyél :D -
pénz? -
karajjj #695 hát ha nagy a sor, akkor olyan 10-re szerintem, bár attól függ, hogy hogy haladnak meg hány ügyintéző van, lehet sokkal hamarabb is,
személyi, adókártya, tajkártya minden legyen nálad -
mindenképpen reggel megeyk, de hog ymikor nemtudom.
kell fizetni valamennyit? kb mennyien lehetnek előttem, mikorra tudok végezni ha olyan fél8ra megyek oda?:D -
karajjj #693 szombaton ablakot cseréltek náluk azt láttam, de szerintem már nyitva van
reggel 8-kor nyit ha jól emléxem, de már negye nyolcra állj oda, hogy hamar sorrakerülj -
nyitva kéne lenni szerintem, bár nekem még nem volt dolgom velük, csak gondolom:D -
munkaügyi központ vagy mi a fene nyitva van holnap? vcagy hogy mit?
alkalmi munkavállaói kiskönyvre van szükségem, elvileg ott adják ki:D -
karajjj #690 nemtom milehet :D -
nah most ez mi ez?
m2 HD, m2 16:9, meg m2.
hmmm
-
höö? -
karajjj #687 wtf :D -
karajjj #686 ?