1365
-
nemtudni hogy hgy van mot a hüségünk a nettel, de ha letelik, váltunk parisatra mert ott 500 ftal kb a triplája lenne a sebessége hüséggel meg telefonnal tévével:D
ugyanennyiért meg duplája:D szóval gyorsabb.
de ehez a tv-t is át kell alakitani digitális csomaggá,amibe viszont kevesebb csatorna van.
jó aza digitális? szebb tőle a kép, nagya felbontása, m1,m2 HD-be jönnek-e be?:D tv tunerral gépen lehet fogni a HD-kat?:D
mert nekem van egy jó tv tunerem ami elvileg hd kompatibilis, hybrides, tehát analógis és digitális is, de ha másmilyen kell hozzá, adom el a picsába. -
karajjj #804 nemtom hol lehetne olcsón venni, havernak lehet, hogy van, de ő meg nincs itthon, brandnél kérdezd meg, átköltöztek a gino alá -
sürgősen kéne nekem kétrétegű dvd. hol vehetek a legolcsóbban, vagy nincs valakinek, aki "öhöm" és eladná valamenyniért nekem?
mert én tudnék szerezni ócsóér, de csak packba, amivel meg má drága, meg annyi bizto snem kell:SSSSSSSSS
kettő kéne -
Ha valaki lát miskolc felöl péter irányába a körforgónál egy jó hosszú fékcsíkot, az haver volt
nem tudta bevenni
-
nah majd értesítcs:Dde majd regisztrálok normális néven nem St néven írjak má:D
egyébként, most olvastam hogy van ilyen netes sajtóközvetítő oldal, mindenfél eletölthető videókkal, lehetne akár valami helyi, vagy regionális online médiát tsinálni:D lennél fotós, én kamerás, mehetnénk mindenféle rendezvényekre. néhányan összefognánk, sztem megtudnánk csinálni. mert ami a városba van, egyik a városi tv, jó-jó, de eléggé vöröses, a diák Tv ről meg ne is beszéljünk:D
opont: pfff.
boon: ők még viszonylag elég jók, de ők az egész megyébe jelen vannak, de többnyire csak miskolcon.
http://freepress24.tv/ -
Hát megpróbálhatom:D
de csak xboxra tudok, mrt az van nekem is, ps3 nincs:D -
karajjj #799 nem akarsz konzolos híreket írni a 4infora? -
karajjj #798 ááá, nemhiszem...
viszont jövőhéten ha lesz annyi zsém, akkor a filmet mindenképpen megnézem moziba -
miskolcon lesz, filmzenéket fognak játszani meg valami fényjáték. biztos jó lesz, sportcsarnokba lesz:S fel akarom venni kameráva majd ha lehet:D
itt az előzetese is
-
karajjj #796 ammi? :D -
én má vótam
filmfóniára mész? -
karajjj #794 nem
majd -
vótál star treken? -
nem -
alvajársz? -
nah ezt se tudtam 
errefelé nem igen voltam, mert tudtam aludni(fél1ig isXD) -
úgy tudom tűzoltózenekar.
de az is lehet bányász zenekar.
amugy azt a bányász klubbot fel kéne robbantani a picsába:D vagy alakitsák át kinaivá. jó ksi étterem, nyam:P
mert fasozm tele van hogy jönnek oda a sok csöves részeg, és amikor buli van , itt orditoznak utca közepén, bezzeg ha mi csináljuk ugyanezt, kigyön rendőrség is. -
karajjj #788 tűzoltó nap van és reggel félnyolctól félkilencig járta a várost az ózdi tűzoltózenekar -
kik muzsikáltak?? -
hát neked nem pont az ablakod előtt volt nekem sajna igen:( -
karajjj #785 hallottam hogy itt muzsikáltak, de aludtam tovább :D -
nem keltél fel 8kor? -
karajjj #783 nem is ittam -.- -
karez úgy berúgott este, hogy még alszik -
bazze -
zsír -
zotja #779 am meg gyanus vagy te nekem,,mindent csak ugy nyertek :D :D valld be maffiozo vagy :D -
zotja #778 hogy lehet béemvét nyerni? :) -
ismerős nyerte, de mivel sokat segítettettem neki ebbe(höhö) ezért én is megkapom. -
zotja #776 mirefel fogod te ezt vezetni? :) láttam már pár iylet..az egyiket vmi szemüveges takony vezeti mindig(nem te) :) -
karajjj #775 valaki nyitott egy topikot, hogy milyen driver kell a laptopjához, én meg beszóltam, hogy ezért topikot kellett nyitni?
erre :\ -
mire ment a büntetőpont? -
karajjj #773 de jól megy a picsádnak :D -
Játék:
Ha valaki lefényképezi VASÁRNAP ezt a kocsit, az kap valami ajánédkot:P
rendszám az nem stim, csak az hogy bmw 520d, és én fogom vezetni:D -
hát akkor marad a hegyen, onnan és elég jól ellátni, beállitás kérdése. -
karajjj #770 nem, egyáltalán nemlehet, természetvédelmi terület, ott max megkérdezheted az öregasszonyt a háznál, hogy odaadja-e a sorompó kulcsát,de nemszokta, bár utoljára 2 éve voltam :D -
Nem tudja valaki, hogy a lázbérci viztározóhoz be lehet hajtani kocsival?
képet akarok csinálni ahogy a kocsi mögött van a tóD: -
Tőlem anno a saját házunk előtt kérdezte meg az egyik, hogy "lefeküdnék-e vele"
-
ejj...nekem nem:S -
megint hbo van diáktv helyett:D