1365
  • akyyy
    nemtudni hogy hgy van mot a hüségünk a nettel, de ha letelik, váltunk parisatra mert ott 500 ftal kb a triplája lenne a sebessége hüséggel meg telefonnal tévével:D

ugyanennyiért meg duplája:D szóval gyorsabb.

de ehez a tv-t is át kell alakitani digitális csomaggá,amibe viszont kevesebb csatorna van.

jó aza digitális? szebb tőle a kép, nagya felbontása, m1,m2 HD-be jönnek-e be?:D tv tunerral gépen lehet fogni a HD-kat?:D

mert nekem van egy jó tv tunerem ami elvileg hd kompatibilis, hybrides, tehát analógis és digitális is, de ha másmilyen kell hozzá, adom el a picsába.
  • karajjj
    nemtom hol lehetne olcsón venni, havernak lehet, hogy van, de ő meg nincs itthon, brandnél kérdezd meg, átköltöztek a gino alá
  • akyyy
    sürgősen kéne nekem kétrétegű dvd. hol vehetek a legolcsóbban, vagy nincs valakinek, aki "öhöm" és eladná valamenyniért nekem?

mert én tudnék szerezni ócsóér, de csak packba, amivel meg má drága, meg annyi bizto snem kell:SSSSSSSSS

kettő kéne
  • akyyy
    Ha valaki lát miskolc felöl péter irányába a körforgónál egy jó hosszú fékcsíkot, az haver volt nem tudta bevenni
  • akyyy
    nah majd értesítcs:Dde majd regisztrálok normális néven nem St néven írjak má:D

egyébként, most olvastam hogy van ilyen netes sajtóközvetítő oldal, mindenfél eletölthető videókkal, lehetne akár valami helyi, vagy regionális online médiát tsinálni:D lennél fotós, én kamerás, mehetnénk mindenféle rendezvényekre. néhányan összefognánk, sztem megtudnánk csinálni. mert ami a városba van, egyik a városi tv, jó-jó, de eléggé vöröses, a diák Tv ről meg ne is beszéljünk:D
    opont: pfff.
    boon: ők még viszonylag elég jók, de ők az egész megyébe jelen vannak, de többnyire csak miskolcon.

http://freepress24.tv/
  • akyyy
    Hát megpróbálhatom:D
    de csak xboxra tudok, mrt az van nekem is, ps3 nincs:D
  • karajjj
    nem akarsz konzolos híreket írni a 4infora?
  • karajjj
    ááá, nemhiszem...
    viszont jövőhéten ha lesz annyi zsém, akkor a filmet mindenképpen megnézem moziba
  • akyyy
    miskolcon lesz, filmzenéket fognak játszani meg valami fényjáték. biztos jó lesz, sportcsarnokba lesz:S fel akarom venni kameráva majd ha lehet:D

itt az előzetese is

• karajjj
    ammi? :D
  • akyyy
    én má vótam

filmfóniára mész?
  • karajjj
    nem
    majd
  • akyyy
    vótál star treken?
  • Bulykin
    nem
  • akyyy
    alvajársz?
  • Bulykin
    nah ezt se tudtam
    errefelé nem igen voltam, mert tudtam aludni(fél1ig isXD)
  • akyyy
    úgy tudom tűzoltózenekar.
    de az is lehet bányász zenekar.

amugy azt a bányász klubbot fel kéne robbantani a picsába:D vagy alakitsák át kinaivá. jó ksi étterem, nyam:P

mert fasozm tele van hogy jönnek oda a sok csöves részeg, és amikor buli van , itt orditoznak utca közepén, bezzeg ha mi csináljuk ugyanezt, kigyön rendőrség is.
  • karajjj
    tűzoltó nap van és reggel félnyolctól félkilencig járta a várost az ózdi tűzoltózenekar
  • Bulykin
    kik muzsikáltak??
  • akyyy
    hát neked nem pont az ablakod előtt volt nekem sajna igen:(
  • karajjj
    hallottam hogy itt muzsikáltak, de aludtam tovább :D
  • akyyy
    nem keltél fel 8kor?
  • karajjj
    nem is ittam -.-
  • akyyy
    karez úgy berúgott este, hogy még alszik
  • akyyy
    bazze
  • akyyy
    zsír
  • zotja
    am meg gyanus vagy te nekem,,mindent csak ugy nyertek :D :D valld be maffiozo vagy :D
  • zotja
    hogy lehet béemvét nyerni? :)
  • akyyy
    ismerős nyerte, de mivel sokat segítettettem neki ebbe(höhö) ezért én is megkapom.
  • zotja
    mirefel fogod te ezt vezetni? :) láttam már pár iylet..az egyiket vmi szemüveges takony vezeti mindig(nem te) :)
  • karajjj
    valaki nyitott egy topikot, hogy milyen driver kell a laptopjához, én meg beszóltam, hogy ezért topikot kellett nyitni?

erre :\
  • akyyy
    mire ment a büntetőpont?
  • karajjj
    de jól megy a picsádnak :D
  • akyyy
    Játék:

Ha valaki lefényképezi VASÁRNAP ezt a kocsit, az kap valami ajánédkot:P

rendszám az nem stim, csak az hogy bmw 520d, és én fogom vezetni:D
  • akyyy
    hát akkor marad a hegyen, onnan és elég jól ellátni, beállitás kérdése.
  • karajjj
    nem, egyáltalán nemlehet, természetvédelmi terület, ott max megkérdezheted az öregasszonyt a háznál, hogy odaadja-e a sorompó kulcsát,de nemszokta, bár utoljára 2 éve voltam :D
  • akyyy
    Nem tudja valaki, hogy a lázbérci viztározóhoz be lehet hajtani kocsival?
    képet akarok csinálni ahogy a kocsi mögött van a tóD:
  • DaemoonHunter
    Tőlem anno a saját házunk előtt kérdezte meg az egyik, hogy "lefeküdnék-e vele"
  • Bulykin
    ejj...nekem nem:S
  • akyyy
    megint hbo van diáktv helyett:D