1365
-
mert nem tudtma lehet-e, kell-e valakinek, meg láttam hogy kruva sokan voltak, legalább is EDDÁN .d -
de:D és miért nem vetted?:P -
én magát a koncertet vettem volan fel hd-be:D nem lett volna jobb? -
karajjj #842 nekem a tuneren szarul jön be :S -
kvtvről vegye már fel vki a tegnapi LB27 koncertet és töltse már fel vhova
nemtom mikor fogják legközelebb adni, ma már volt...
hmm??? -
karajjj #840 tinkjú! -
Karesz! Isten éltessen sokáig, füled érjen bokádig! -
karajjj #838 köszönöm szépen! -
hbd -

Karesz, Boldog szülinapooot
-
karajjj #835 tudja a halál...
de ez már nem edda, pataky attila és zenekara :D
mer a régiből szerintem már senki nincs benne -
szerintetek az eddát lehet kamerázni? :D -

engem is hívtak ma, de nincs kedvem -
karajjj #832 most megyek az elsősorba, megmondom patakinak, hogy jáccad el nekem a zaranyesőtöt -
micsoda fesztivál van itt barcikán:) megy vki vmilyen koncertre majd?:D
én Lb27-en kin leszek vasárnap -
karajjj #830 khm
ja és most a rendőrség előtt az egész család -
-
de extrára még nem lehet regisztrálni:D -
karajjj #827 disz -
én karajjt kérdeztem ! :O
ő szokott mondani valamelyik külföldit, de nem találom melyik az:|
-
WartHogSon #825 extra -
mondjatok egy ingyenes tárhelyet -
!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444 -
karajjj #822 kétszer is!!!!!444négy -
karajjj mérges, robbanó gázokat tárolt és kihivták hozzá a katasztrófavédelmet... ennye
-
ma barcikán én vótam a futár:PPP -
karajjj #819 az a végállomás mögötti szanszíróban szokott játszani :D -

-
nyert a KAZINCBARCELONA -
eeeh?
komolyan? am nekem is Buci küldte
-
vettem 500 gigás vinyót. fat32be volt. most formázom ntfs-re, de bazz, másfél orája már megy, és 1/8-nál jár még csak:O és melegszik ez a szar -
karajjj #814 tényleg bazz, és fenn is a van gépen -.- :D -
virtualdub. -
karajjj #812 vágni jó, de a fekete sávot ezzel se tudom kiszedni, mert nem méretezi át -
karajjj #811 volt benne egy vírus :D -
EZT próbáld ki -
karajjj #809 nem tudsz olyasmi videószerkesztő progit, mint a moviemaker? csak az lenne a fontos, hogy a kép tetejéről és aljáról le kéne vágni a fekete csíkot, mert 16:9-ben adták, de csak 4:3-ban tudtam felvenni, youtube-on az meg így néz ki :S -
karajjj #808 elméletileg gyorsabbnak kéne lenni, de gyakorlatilag nemtom, nekem mindenhova egyforma szokott lenni:D
-
hát az nyivánvaló hogy csak akkor lesz HD ha olyant adnak, de elég sokszor adnak ám már olyat. ha majd lesz, kipróbálom. remélhetőleg légnet hüsége már letelt.
egyébként parisat-s nettel ha külök valakinek msnbe valamit parisatos netre, akkor za gyorsabb mint egy átlagos, vagy marad átlagos sebveességű
mert ugye légnetnél ha szintén légnetesnek küldtem valamit, átért seperc alatt mint helyi hálón:D -
karajjj #806 akkor van HD-be ha éppen HD adás megy rajtuk, de van melettük más HD csatorna is, amúgy nemtom pontosan, hogy az hogy is van a parisatnál
múltkor volt nálunk egy nő a UPC-től, hogy váltsak azonnal az ő tv-jükre meg a netükre, meg 15 megabitet adnak egy egy ezressel többért, elolvasom a papírt, 15 megabites net: garantált sávszélesség: 1 megabit, akkor hogy is van ez? :D