21
Next Life
  • DarkSector
    Én kerestem egy NEXT LIFE topic-ot, de nem vót ezé havert kértem, hogy csinázzon 1-et.
    Ha tud valaki, akkor segítsen.

• n3whous3
    Már nem azért, de aki tud segíteni, az a címből is vágni fogja, hogy mi a játék, miért kellene infó????
  • reaper4
    ez a szokás. mer ugye az amerikaiak különbek, mint az európaiak. looool agybeteg amcsik...
  • ldavid
    egyáltalán mi a halálnak kell európában más néven kiadni egy játékot?
  • csgj
    Mert gondolom a topicnyitó csak a Reprobates címről hallott... Én se láttam sehol se a játékot Next Life címen egy jó ideig. De kérdezd meg Kirol-t, ha gondolod, ő nyitotta az első topicot. Amúgy szerintem is szívás így, az új topicnyitó nem tehet róla. De a régi se...
  • reaper4
    persze igazad van. csak azt nem értem, h ha nyitnak 1 topic ot, akkor mér az amerikai címet írják címnek. amit sokan nem is sejtenek. szal mér szopjon a magyar júzer a megtalálással ha nem kéne...
  • csgj
    Attól még felesleges 2 topic ugyanazon játéknak...
  • csgj
    xD Rám ilyen hatással van az ünnep, oké? :P (aki nem értené: itt az sg-n van ez a topic, és vhol Reprobates címen jelent meg a játék)
  • Neoncsoves
    amerikában Reprobates a játék neve. nem a topic van amerikában :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Neoncsoves
    ez itt európa

csigag*cije
  • reaper4
    amerikában van ilyen topic? kit érdekell? :DD najó értem én áááám asszem :D
  • csgj
    Van már ilyen topic, csak Reprobates címen, ami a játék másik neve... Nemtom hol, asszem Amerikában. ITT
  • DarkSector
    :D
  • reaper4
    na mire beírtam a panaszom, már van info. így én off :P
  • reaper4
    azért írhatnátok pár szót a játékról. mer az, h elakadtál vhol abban a játékban amiről nem lehet tudni, h mi az, édeskevés. nem így kéne topicot nyitni... szvsz
  • DarkSector
    INFO a játékról!!!!!!!!
    NEXT LIFE
  • DarkSector
    NEXT LIFE MAGYAROSÍTÁS ÉS VÉGIGJÁTSZÁS!
    Felirat+végigjátszás...
  • DarkSector
    THX
    Barátom!

A problémám a felborult kocsinál jelentkezik, mikor el kel vágni a biztonsági övet!
    Namost közvetlen utána kéne egy mentés nekem, ha tudna valaki feltölteni egyet!

Előre köszönet.
    Leírást fogok nemsokára meellékelni.
  • Frosty01
    jahh, valami leírás? így címre jól hangzik :)
  • bubu13
    ez milyen játék?
  • ffxi
    DarkSector nevű fórumtársamnak és egyben jó barátomnak nyitom ezt a topikot. Mert elakadt a játékban és nem tud témát nyitni :)

DarkSector innentől tiéd a szó :)