21
Next Life
-
#21 Én kerestem egy NEXT LIFE topic-ot, de nem vót ezé havert kértem, hogy csinázzon 1-et.
Ha tud valaki, akkor segítsen.
#4 -
n3whous3 #20 Már nem azért, de aki tud segíteni, az a címből is vágni fogja, hogy mi a játék, miért kellene infó???? -
#19 ez a szokás. mer ugye az amerikaiak különbek, mint az európaiak. looool agybeteg amcsik... -
ldavid #18 egyáltalán mi a halálnak kell európában más néven kiadni egy játékot? -
csgj #17 Mert gondolom a topicnyitó csak a Reprobates címről hallott... Én se láttam sehol se a játékot Next Life címen egy jó ideig. De kérdezd meg Kirol-t, ha gondolod, ő nyitotta az első topicot. Amúgy szerintem is szívás így, az új topicnyitó nem tehet róla. De a régi se... -
#16 persze igazad van. csak azt nem értem, h ha nyitnak 1 topic ot, akkor mér az amerikai címet írják címnek. amit sokan nem is sejtenek. szal mér szopjon a magyar júzer a megtalálással ha nem kéne... -
csgj #15 Attól még felesleges 2 topic ugyanazon játéknak... -
csgj #14 xD Rám ilyen hatással van az ünnep, oké? :P (aki nem értené: itt az sg-n van ez a topic, és vhol Reprobates címen jelent meg a játék) -
Neoncsoves #13 amerikában Reprobates a játék neve. nem a topic van amerikában :DDDDDDDDDDDDDDDD -
Neoncsoves #12 ez itt európa
csigag*cije -
#11 amerikában van ilyen topic? kit érdekell? :DD najó értem én áááám asszem :D -
csgj #10 Van már ilyen topic, csak Reprobates címen, ami a játék másik neve... Nemtom hol, asszem Amerikában. ITT -
#9 :D -
#8 na mire beírtam a panaszom, már van info. így én off :P -
#7 azért írhatnátok pár szót a játékról. mer az, h elakadtál vhol abban a játékban amiről nem lehet tudni, h mi az, édeskevés. nem így kéne topicot nyitni... szvsz -
#6 INFO a játékról!!!!!!!!
NEXT LIFE -
#5 NEXT LIFE MAGYAROSÍTÁS ÉS VÉGIGJÁTSZÁS!
Felirat+végigjátszás... -
#4 THX
Barátom!
A problémám a felborult kocsinál jelentkezik, mikor el kel vágni a biztonsági övet!
Namost közvetlen utána kéne egy mentés nekem, ha tudna valaki feltölteni egyet!
Előre köszönet.
Leírást fogok nemsokára meellékelni. -
#3 jahh, valami leírás? így címre jól hangzik :) -
#2 ez milyen játék? -
#1 DarkSector nevű fórumtársamnak és egyben jó barátomnak nyitom ezt a topikot. Mert elakadt a játékban és nem tud témát nyitni :)
DarkSector innentől tiéd a szó :)