11
-
#11 privi.hu :) -
#10 A hotdognál igénytelenebbül kódolt és szarabbul kezelhető weboldal vajon létezik a világon? Szerintem kár bármiféle cikkben mégcsak megemlíteni is, megérdemelné a készítője hogy éhen dögöljön... -
aDannyBoy #9 Aki nem 6 éve járt suliba, annak lehet új :) -
#8 Nyehehe, netes érdemjegy napló újdonság? Nálunk suliban már 6 éve is volt. -
#7 félsz hogy porba aláz mi? -
#6 :DDD majd rájön magától is -
szurop #5 Unokaöcsém 8 éves, 1 éve nyomja a cs-t botok ellen, de már olyan szinten hogy ihaj. A botok ellen már jobb mint és, mert ő azokat szokta meg, én meg a neten tolom, de simán ki lehetne engedni netre, hadd jáccon normál ellenfelek ellen, gyorsan megszokná, de nem mutatom meg neki hogy kell. -
#4 nem tökmindegy, hogy műanyag katona vagy gta? :D -
kricsi #3 Tesóm most 8éves, és tegnap kapta meg a laptopot...Mondanom sem kell kicsit furcsáltam, dehát anyuék döntöttek így.
Mi a legfurcsább?
Keni vágja, netezik, zenét hallgat és ráadásul vistája van, amit nekem nehezebb kezelni...Nagyon furcsa..
Tesóm beböki hogy rakjam fel neki a san andreast, de mondom abban ölni kell, hát őt az nem zavarja.
Most félre ne értsetek:D Nem egy pszichopata húgom, aranyos meg kis rózsaszínes korszaka van, csak azért ÉRTSETEK MEG:D -
bvalek2 #2 Gyerek, ne tapizd a Windowst, még lefagy
Rabláncon felnövő generáció... na majd jön Linus "Conan" Torvalds és felszabadít -
#1 GTA-t a 6 évesnek kk