A vártnál jobban terjed az Eee PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Amit itthon találtam az 80E Ft körüli ár, annyit szó nélkül meg ér, 100E felett, viszont már elgondolkodtató.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A meret kivalasztasakor pedig a regi toshiba laptopok voltak az iranyadoak. Nekem van egy regi 10 inches laptopom. 480p-s szines lcd kijelzovel, ssd-vel, 80 gombos billentyuzettel es a kijelzo melle szerelt hangszorokkal. Tokeletesen hasznalhato volt annak idejen. Ugyanez modern szoftverekkel, 10-szer gyorsabb cpu-val, 128-szor tobb rammal es 16-szor nagyobb hattertarral megfelel a modern kornak. (az elteres, hogy a ket soros portot 3 usb-re csereltek)
Ki nem szarja le a Visztát?
Lehet, hoyg késõbb lesz majd 10 vagy 9 colos méretû is, de azok már drágábbak lesznek és szerintem csak akkor jönnek ha már többen vannak a piacon ilyen kategóriájú termékkel...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
😊
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
Én a PDA-mat többért vettem...
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
Nem egy erõgép, ok, ez természetes ennyiért, de ez az apró kijelzõ használhatatlanná teszi szerintem.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
Az Eee úgy tervezték meg, hogy kicsi legyen (könnyen hordozható) és olcsó is. Nem a teljesítmény volt a fõ szempont!
Olyan gép nincs, hogy kicsi, erõs is, és olcsó is (bár mindenki erre vár, én is).
De ha neked a teljesítmény fontos, akkor válasz olyan gépet:
a) van erõs és kicsi gép, fél milláért
b) van erõs és olcsó gép, de 3 kg
Az Eee kicsi és olcsó, de nem erõs. Ha erõs lenne, nem lenne olcsó ... vagy kicsi.
(Azért még lehet reménykedni a kicsi erõs és olcsó gépen: ha sokan veszik az Eee-t, akkor a többi gyártó is beszáll, és akkor már lesz verseny 😊