Milliókért vásárolnak virtuális ajándékokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 És még én szégyenlem magam amikor három naponta itt a melóhelyemen netezek egy 10-15 órát egyhuzamban. 😄
Ezek a buták csak abba nem gondolnak bele, hogy pár év búlva meg megint másl esz a trendi és akkor "új" "Secund Life" és kezdõdik minden elõrõl. Szánalmas. 😄
Mondjuk nagy elõnye lenne egy olyan világnak ahol mindenki ennyire utolsó csicska. 😄 Képzeljétek el, nem lenne dugó, nem lenne tömeg a buszon. A KAját is neten rendelnék, és csak is a Secund Life-ban élnének. Szinte már Mátrix. 😄
És kimennél a városba a valóságban, és síri csend lenne. És üres minden. 😄
Ezek a buták csak abba nem gondolnak bele, hogy pár év búlva meg megint másl esz a trendi és akkor "új" "Secund Life" és kezdõdik minden elõrõl. Szánalmas. 😄
Mondjuk nagy elõnye lenne egy olyan világnak ahol mindenki ennyire utolsó csicska. 😄 Képzeljétek el, nem lenne dugó, nem lenne tömeg a buszon. A KAját is neten rendelnék, és csak is a Secund Life-ban élnének. Szinte már Mátrix. 😄
És kimennél a városba a valóságban, és síri csend lenne. És üres minden. 😄
én már megnéztem, mégse tudom 😊 képzelj el egy olyan számítógépes játékot ahol nincs semmi cél.
Érdekes ez a Second Life dolog is.
Eddig csak hírekbõl hallottam róla.
Egyszer viszont megnézem, mi lehet az ami ennyi birkát bégetésre késztet.
Eddig csak hírekbõl hallottam róla.
Egyszer viszont megnézem, mi lehet az ami ennyi birkát bégetésre késztet.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
hogyan költsünk el fasságokra pénzt és mások hogyan gazdagodjanak meg ebbõl, kihasználva az emberi baromságot...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
www.nmk.blogol.hu