20
  • angol
    viszont hogy a Nemzeti igazgatója lesz annak örülök, komolyan
  • Kagemusha
    kinek a pap, kinek a papné...
  • winnie
    "Amikor elindult az egész, már akkor szánalmas volt (akkor a műsoridő fele arról szólt, hogy a Csiszárt cikizték), és azóta sem változott a színvonal, habár egyre kevesebbet látok belőle"

ez a siker titka. szerinted szánalmas volt és mégis nézted. nem az a lényeg, hogy ki mire tartja a műsort, hanem, hogy mennyien nézik.
  • davidka003
    Szerintem jobb lenne, ha Farkasházi menne. Nem a műsorba való.
  • AljasGetto
    Hmmmm...

A cikk első pár szava ("Mi lehet a Heti hetes évek óta tartó sikerének a titka...?") engem is mindig érdekelt...

Amikor elindult az egész, már akkor szánalmas volt (akkor a műsoridő fele arról szólt, hogy a Csiszárt cikizték), és azóta sem változott a színvonal, habár egyre kevesebbet látok belőle, és mára már oda jutottam, hogy a csatornák közötti kapcsolgatás közben a reklámokkal egyszintre kerülve azonnal lépem át, ha véletlenül rákapcsolnék...
  • Su0my
    úgy érted nagyon buták.. mármint nem politikai szempontból, én nem politizálok (mármint engem hidegen hagynak a pártok, hovatartozás stb).. egyszerűen SÖ-TÉ-TEK!
  • drizzt1666
    Szerintem a Váncsát kéne kisöpörni onnan (szerencsére őt ritkán hívják). Akárhányszor megszólal a percekig tartó értelmetlen eszmefuttatásával, sírni tudnék (de én az unalomtól)
  • ZeemanX
    Jah. Kár.
    Kár, hogy nem mindegyik megy...

(Csakhogy abból a bizonyos "ellentáborból" is legyen egy vélemény... ;-) )
  • MeoH #11
    1etertek Kern sztem is eleg gyenge, az elkapott, poen nelkuli levelek, amik perceket elvesznek a musoridobol nem hianyoznanak. Bar a legutobb megkapta, Galvolgyi nem volt hajlando eljatszani:P
  • Loverman
    Hajós eléggé képmutató ember, sajnálom hogy erre nekem kellett rádöbbenteni:)
  • Loverman
    Bajor is szokta ezeket csinálni.
  • W B
    igazad van.
  • Erpy
    Kár hogy megy, én birtam az arcot, főleg mikor Hajóssal összevitatkoztak.
    Viszont Kern-t kilehetne tenni, mert amikor néha ha ő van (szerencsére ritkán), totálisan szétvan cseszve a műsor.
    Régen birtam a filmjeit, de a 7i7es-ben szörnyű. Miért kell mindig róla szólnia az egésznek? Az nem humor, hogy játsza mindig a fejét, hogy fogalma sincs hol tartanak, mi a hir, vagy hogy semmit sem akar megérteni. Játsza a hüjét, de ez lassan a valóság nála, szal nem kellene műsorba tenni.
  • Dakkon
    akartad mondani: "dehogy menne" "szerencse h nem megy" a csávó mikor megszólal, sírok :D:D:D
  • Loverman
    az nem minden;) inkább Hajós menne.
  • Csaba42
    Kár érte, kíváló hetes volt. :(
  • Bandee1987
    hát mondjuk Alföldi nem volt sztem olyan nagy személysége a heti hetesnek. Nem volt annyira poénos, szellemes mint a többiek.
  • gyuri12
    én is megijedtem... szeretem a műsorukat,okosakat,meg vicceseket mondanak
  • W B
    húh. azt hitem, hogy a régi hét nagyból (már csak őt) egy újabb megy el. de azért Alföldi is kár hogy el megy.
    Régi hét nagy: Bajor, Hernádi, Gálvölgyi, Farkasházi, Havas, Verebes, Toka.