Szekeres Viktor

Heti hetes: távozik az egyik oszlopos tag

Mi lehet a Heti hetes évek óta tartó sikerének a titka - találgatják sokan, hiszen nem sok műsor volt képes azután is képernyőn maradni, hogy az éjszakai sávnak számító este tizes időpont utánra került. A humoros, közéleti és politikai témákkal foglalkozó, vidám, aktuális talkshow még ekkor is képes az 50%-os közönségarény elérésére.

A siker titka egyrészről a hű nézőközönség, másrészről pedig a műsor ellentáborához tartozó nézők, akik azért követik figyelemmel a műsort, hogy fortyoghassanak magukban, hiszen sok ellen-Heti hetes fórumon látni, hogy leginkább a műsort nem kedvelők vannak képben a felvetett témákkal és a szereplők bulvárvonatkozásaival.


Ezen meglehetősen fix szereplők köre azonban a jövőben szűkülni fog, ugyanis Alföldi Róbert színész, rendező, színház-igazgató távozik a műsorból. A Bárka színház igazgatását a Nemzeti színház vezetésére fogja váltani, hiszen őt választották meg az intézmény igazgatójának.

Az utolsó "Alföldis "adás december 30-án lesz látható a képernyőkön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • angol #20
    viszont hogy a Nemzeti igazgatója lesz annak örülök, komolyan
  • Kagemusha #19
    kinek a pap, kinek a papné...
  • winnie #18
    "Amikor elindult az egész, már akkor szánalmas volt (akkor a műsoridő fele arról szólt, hogy a Csiszárt cikizték), és azóta sem változott a színvonal, habár egyre kevesebbet látok belőle"

    ez a siker titka. szerinted szánalmas volt és mégis nézted. nem az a lényeg, hogy ki mire tartja a műsort, hanem, hogy mennyien nézik.
  • davidka003 #17
    Szerintem jobb lenne, ha Farkasházi menne. Nem a műsorba való.
  • AljasGetto #16
    Hmmmm...

    A cikk első pár szava ("Mi lehet a Heti hetes évek óta tartó sikerének a titka...?") engem is mindig érdekelt...

    Amikor elindult az egész, már akkor szánalmas volt (akkor a műsoridő fele arról szólt, hogy a Csiszárt cikizték), és azóta sem változott a színvonal, habár egyre kevesebbet látok belőle, és mára már oda jutottam, hogy a csatornák közötti kapcsolgatás közben a reklámokkal egyszintre kerülve azonnal lépem át, ha véletlenül rákapcsolnék...
  • Su0my #15
    úgy érted nagyon buták.. mármint nem politikai szempontból, én nem politizálok (mármint engem hidegen hagynak a pártok, hovatartozás stb).. egyszerűen SÖ-TÉ-TEK!
  • drizzt1666 #14
    Szerintem a Váncsát kéne kisöpörni onnan (szerencsére őt ritkán hívják). Akárhányszor megszólal a percekig tartó értelmetlen eszmefuttatásával, sírni tudnék (de én az unalomtól)
  • ZeemanX #12
    Jah. Kár.
    Kár, hogy nem mindegyik megy...

    (Csakhogy abból a bizonyos "ellentáborból" is legyen egy vélemény... ;-) )
  • MeoH #11
    1etertek Kern sztem is eleg gyenge, az elkapott, poen nelkuli levelek, amik perceket elvesznek a musoridobol nem hianyoznanak. Bar a legutobb megkapta, Galvolgyi nem volt hajlando eljatszani:P
  • Loverman #10
    Hajós eléggé képmutató ember, sajnálom hogy erre nekem kellett rádöbbenteni:)