4400: elbúcsúzott a sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
félreértesz. nem akarom ráerõltetni. éppen azt mondom, hogy aki nem szereti a lezáratlan sztorit, az ne nézzen sorozatot. (meg horrorfilmet. meg sok más filmet.)
20 sorozatból 1-et zárnak le és elõre nem tudni, hogy melyiket. meg kell várni, míg véget ér és utána elkezdeni. (abszurd, mi?)
ott a vészhelyzet. 14. éve megy, de aki nem szereti a lezáratlan történeteket, az még nem kezdett neki, mert, jaj, mi lesz, ha nem fejezik be.
20 sorozatból 1-et zárnak le és elõre nem tudni, hogy melyiket. meg kell várni, míg véget ér és utána elkezdeni. (abszurd, mi?)
ott a vészhelyzet. 14. éve megy, de aki nem szereti a lezáratlan történeteket, az még nem kezdett neki, mert, jaj, mi lesz, ha nem fejezik be.
Nem tudom,miért akarod a gondolatmeneted ráerõltetni másokra?
Miért baj az,ha vannak akik szeretik a lezárt történeteket?
Miért baj az,ha vannak akik szeretik a lezárt történeteket?
Zene nélkül mit érek én?
pláne.
mondjuk jó sorozatkészítõ az, aki minden évadot úgy fejez be, hogy az végként funkcionálhasson. az 1. és a 2. évad vége (azt még láttam) ilyen szempontból simán elfogadható.
mondjuk jó sorozatkészítõ az, aki minden évadot úgy fejez be, hogy az végként funkcionálhasson. az 1. és a 2. évad vége (azt még láttam) ilyen szempontból simán elfogadható.
Szerintem az utolsó rész befejezésnek is tökéletes volt.
Ha minden sorozatot csak így fejeznének be én már annak is örülnék!
Ha minden sorozatot csak így fejeznének be én már annak is örülnék!
akkor feledd a sorozatokat. azok lezáratlanok. (oké, minden 100. kap lezárást.)
mondjuk nyilván egyénfüggõ, hogy valaki akar szájbarágást, itt a végét fuss el vélét és elhiszi, hogy a "the end" felirat után nem történhet semmi rossz, nem jöhet ufóinvázió vagy mániákus gyilkos. megint más valaki pedig elképzeli, hogy mi lett volna ha.
mondjuk nyilván egyénfüggõ, hogy valaki akar szájbarágást, itt a végét fuss el vélét és elhiszi, hogy a "the end" felirat után nem történhet semmi rossz, nem jöhet ufóinvázió vagy mániákus gyilkos. megint más valaki pedig elképzeli, hogy mi lett volna ha.
imádom a lezáratlan történeteket...fuck😞((