8
D-Link Di-624 vs kabelnet
  • gz8
    #8
    Van már routeres topic.
  • HTS s3rg1nh00
    #7
    nos,látom a dynamic IP-ig eljutottál,ott alatta be kell írnod a MAC adresst,amit vélhetően automatikusan beír(user guide-ban igen),ha nem,akkor:Start menü>Futtatás...(Run...) beírod hogy "cmd" és ok-t nyomsz feljön a parancssor,de bepötyögöd,hogy "ipconfig /all" kiír pár sort lesz köztük egy olyan, hogy Fizikai Cím (Physical Address) ami után láthatod a MAC címedet vhogy így néz ki: 00:03:0d:4b:43:63, írd le egy papírra,és ezt kell beírni oda,majd katt a "clone mac adress" gombra,elvileg a varázsló végén restartol a router,és kell neki egy gép restart is...ha nem megy a dolog,akkor próbálkozz a következőkkel:
    csak a gépeket kötöd össze a routerrel,mielőtt konfigolni próbálod(a modemből jövő kábel ne legyen bedugva)
    a modemet húzd ki,majd dugd be a konnektorba művelett előtt-után
    elvileg ha chellos vagy,és kiírja az IP-t,8x-el kéne kezdődnie
    és ne add fel,ha elsőre nem sikerül,ma reggel én is szoptam majd 1 órát mire megcsináltam(chelloval,2 géppel meg egy TP-Link routerrel:))
  • Yoda001
    #6
    user = felhasználónév (amit adtak)
    password = jelszó (amit adtak)
  • Realdanee
    #5
    Igen Kábelnet van :S és az a gáz hogy én ennyire már nem értek a routerekhez hogy mac id asse tom mire jó.... meg usernek se tom mit kéne beírni... az amit kiad magátol? vagy amit szerződésben adtak azonosítónak? vagy mi? nem értem az egészet....
  • Phat Smoker
    #4
    itt sok segítőkész kocka vár téged, próbáld meg.
  • Yoda001
    #3
    esetleg szedj hozzá drivert és azzal próbáld beállítgatni
  • Yoda001
    #2
    megkellene próbálni nem dinamikus ipvel is...erre nem gondoltál? vagy kábelneted van nem dsl? mert akkor mégis az lesz jo.. énis tegnap vettem,pont egy dir-100-as :D kb 2 oráig szarakodtam,amire elfogadta a mac cimet,és ment minden.. pedig dsl-es a net,nem kábel,mégis a dinamikust fogadta el.. szal a lényeg,hogy mac cimet próbálj klonozni..
  • Realdanee
    #1
    Sziasztok! Van egy óriási problémám. Volt egy régi SMC Barricade (7004br) routerem amit nem én állítottam be és eléggé dögledezik.... (nem jön be a 192.168.2.1 , néha nem megy 1-2 port vagy csak 1-2 kb/s van más slotokon stb....)

    Vettünk egy D-Link Di624 es routert....összedugtam rendesen, elindítottam a 192.168.0.1 ben a wizzardot... és dynamic ip re állítottam az egész routert mert mindenki azt mondta hogy csak ennyit kell állítani.....de hiába volt 8 órán keresztül minden ugyan így.... nem lett net... pedig 3 óránként van ip váltás....

    Könyörgöm aki ugyan ilyen problemával küzdött és megoldotta vagy valaki tudja mi a probléma segítsen!!! :'(

    Köcce Danee