15
  • madass
    kicsit eröltetett nek tánik nekem.
    Az előzöt szerettem,nem tudom ezt mennyire fogom de egy probát megér
  • Tarpy
    Üdv!
    Volna egy kis gondom: a Vegas nekem nem ismeri fel a dual procimat, ezért nem indul el. Van vmi 5letetek?
  • alienslive
    mindegyikkel ami megjelent. lockdown volt a mélypont, vegas picit jobb, de Rainbow Sixnek gyenge. Ez már arcade lövöldözős. Semmi taktika, mész és lősz.
    Manapság már annyira réteg játékot nem csinálnak, mint a lockdown elötti részek:(
    Vegas olyan volt, mint a CoD, csak kevesebb csapattárssal.
  • Jim Morrison
    +RS: 3,lockdown, vegas
  • Jim Morrison
    A 2-kal.
  • Sith
    Srácok ti játszotatok régen az redeti Rainbow Six el vag a Rogue Spearel?
  • bakvarnyu
    nekem az operaházas hackelős rész volt a szívatós az első részben
    amúgy király játék
  • exhile
    Szerintem is nagyon játék az első, örömmel várom a folytatást :))
  • tommyg
    úgy fogják folytatni hogy az első rész végét nem fejezték be hanem to be continued volt :)
  • Balumann
    És jó lenne COOPban átvinni vkivel :)
  • Balumann
    Gátas részt szinte elsőre megcsináltam, nekem inkább az okozott problémát mikor a társamat kellett védeni miközben a gépet hekkelte :) Tényleg nagyon jó lett a Vegas. Örülnék, hogyha a grafikus motor teljesen ugyan az lenne, nem rontanák el - mert ez szép is volt, és jól is futott. Nagyon várom. Főleg, hogyha már nem csak menny előre és lőjj stílus lesz, hanem a gépek is próbálnak taktikázni vhogyan. :)
  • onimusha
    nagyon helyes jöjjön is :D, x360-on toltam végig iszonyatjó volt, bár a gátast részt leszámitva kicsit könnyű

• Reg5
    Nehogymár csak az RPG-kből lehessenek legendák...
    Amúgy csak annyit mondok: Jöjjön már, mert az első része isten volt
  • Tinman #2
    Nem a sztorira értette a legendát, hanem legendás címre gondolt, ami szintén nem igaz :-D
  • Adam II
    Legenda? Ez nem RPG. Na mindegy.

Ha legalább olyan jó lesz mint az első akkor ok. Bár a terroristák számát lecsökkenthetnék mert ez a 3 a 300-hoz arány nem a legélethűbb.
    Amúgy első részben is fura volt ,hogy kerül egy hadseregnyi állig felfegyverzett terrorista egy amerikai nagyvárosba a sztorit pedig így gőzöm sincs ,hogy lehetne folytatni ugyanezen a helyszínen. Én jobban örültem volna egy Vegas alapjain nyugvó klasszikus RainbowSix-nek ahol a világ több pontján kerül a csapat bevetésre.