Rainbow Six Vegas 2 - a legenda folytatódik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

madass
kicsit eröltetett nek tánik nekem.
Az elõzöt szerettem,nem tudom ezt mennyire fogom de egy probát megér

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Üdv!
Volna egy kis gondom: a Vegas nekem nem ismeri fel a dual procimat, ezért nem indul el. Van vmi 5letetek?
alienslive
mindegyikkel ami megjelent. lockdown volt a mélypont, vegas picit jobb, de Rainbow Sixnek gyenge. Ez már arcade lövöldözõs. Semmi taktika, mész és lõsz.
Manapság már annyira réteg játékot nem csinálnak, mint a lockdown elötti részek😞
Vegas olyan volt, mint a CoD, csak kevesebb csapattárssal.

Jim Morrison
+RS: 3,lockdown, vegas

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
A 2-kal.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Srácok ti játszotatok régen az redeti Rainbow Six el vag a Rogue Spearel?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

bakvarnyu
nekem az operaházas hackelõs rész volt a szívatós az elsõ részben
amúgy király játék <#eljen>

Szerintem is nagyon játék az elsõ, örömmel várom a folytatást 😊)

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a szar, hogy meg is történik. :)

tommyg
úgy fogják folytatni hogy az elsõ rész végét nem fejezték be hanem to be continued volt 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Balumann
És jó lenne COOPban átvinni vkivel 😊

Balumann
Gátas részt szinte elsõre megcsináltam, nekem inkább az okozott problémát mikor a társamat kellett védeni miközben a gépet hekkelte 😊 Tényleg nagyon jó lett a Vegas. Örülnék, hogyha a grafikus motor teljesen ugyan az lenne, nem rontanák el - mert ez szép is volt, és jól is futott. Nagyon várom. Fõleg, hogyha már nem csak menny elõre és lõjj stílus lesz, hanem a gépek is próbálnak taktikázni vhogyan. 😊

nagyon helyes jöjjön is 😄, x360-on toltam végig iszonyatjó volt, bár a gátast részt leszámitva kicsit könnyû

xbox360+komputer

Nehogymár csak az RPG-kbõl lehessenek legendák...
Amúgy csak annyit mondok: Jöjjön már, mert az elsõ része isten volt<#worship>

Tinman
Nem a sztorira értette a legendát, hanem legendás címre gondolt, ami szintén nem igaz :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Adam II
Legenda? Ez nem RPG. Na mindegy.

Ha legalább olyan jó lesz mint az elsõ akkor ok. Bár a terroristák számát lecsökkenthetnék mert ez a 3 a 300-hoz arány nem a legélethûbb.
Amúgy elsõ részben is fura volt ,hogy kerül egy hadseregnyi állig felfegyverzett terrorista egy amerikai nagyvárosba a sztorit pedig így gõzöm sincs ,hogy lehetne folytatni ugyanezen a helyszínen. Én jobban örültem volna egy Vegas alapjain nyugvó klasszikus RainbowSix-nek ahol a világ több pontján kerül a csapat bevetésre.