15
-
#15 kicsit eröltetett nek tánik nekem.
Az előzöt szerettem,nem tudom ezt mennyire fogom de egy probát megér -
Tarpy #14 Üdv!
Volna egy kis gondom: a Vegas nekem nem ismeri fel a dual procimat, ezért nem indul el. Van vmi 5letetek? -
#13 mindegyikkel ami megjelent. lockdown volt a mélypont, vegas picit jobb, de Rainbow Sixnek gyenge. Ez már arcade lövöldözős. Semmi taktika, mész és lősz.
Manapság már annyira réteg játékot nem csinálnak, mint a lockdown elötti részek:(
Vegas olyan volt, mint a CoD, csak kevesebb csapattárssal. -
#12 +RS: 3,lockdown, vegas -
#11 A 2-kal.
-
Sith #10 Srácok ti játszotatok régen az redeti Rainbow Six el vag a Rogue Spearel?
-
#9 nekem az operaházas hackelős rész volt a szívatós az első részben
amúgy király játék -
exhile #8 Szerintem is nagyon játék az első, örömmel várom a folytatást :)) -
#7 úgy fogják folytatni hogy az első rész végét nem fejezték be hanem to be continued volt :) -
#6 És jó lenne COOPban átvinni vkivel :) -
#5 Gátas részt szinte elsőre megcsináltam, nekem inkább az okozott problémát mikor a társamat kellett védeni miközben a gépet hekkelte :) Tényleg nagyon jó lett a Vegas. Örülnék, hogyha a grafikus motor teljesen ugyan az lenne, nem rontanák el - mert ez szép is volt, és jól is futott. Nagyon várom. Főleg, hogyha már nem csak menny előre és lőjj stílus lesz, hanem a gépek is próbálnak taktikázni vhogyan. :) -
onimusha #4 nagyon helyes jöjjön is :D, x360-on toltam végig iszonyatjó volt, bár a gátast részt leszámitva kicsit könnyű
-
Reg5 #3 Nehogymár csak az RPG-kből lehessenek legendák...
Amúgy csak annyit mondok: Jöjjön már, mert az első része isten volt -
#2 Nem a sztorira értette a legendát, hanem legendás címre gondolt, ami szintén nem igaz :-D -
#1 Legenda? Ez nem RPG. Na mindegy.
Ha legalább olyan jó lesz mint az első akkor ok. Bár a terroristák számát lecsökkenthetnék mert ez a 3 a 300-hoz arány nem a legélethűbb.
Amúgy első részben is fura volt ,hogy kerül egy hadseregnyi állig felfegyverzett terrorista egy amerikai nagyvárosba a sztorit pedig így gőzöm sincs ,hogy lehetne folytatni ugyanezen a helyszínen. Én jobban örültem volna egy Vegas alapjain nyugvó klasszikus RainbowSix-nek ahol a világ több pontján kerül a csapat bevetésre.