3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
Inquisitor #647 Nem tudom, a mai fiatalok oda vannak a szarrá neonozott és ledezett, félig vagy egészen átlátszó házakért ... én 10 perc után vinném ki a kert végébe benzinnel lelocsolni és felgyújtani, ha állandóan a pofámba illogna és világítana. :D
Másik fórumon írta valaki, hogy nem kapott CM 331-et, ezért vett egy Revoltec Triciumot. Néztem a tesztet róla a HOC-on, elég szép házikó az is. -
#646 Úr isten Több led van rajta mint egy qvába fasz. -
#645 -
#644 ezek nem jönnek be :-( -
#643 Ez tökjó. -
#642 AC házak:
-
#641 Filléres kínai játékokon van ilyen villogó bizb@sz :D -
#640 ezért lenne jó a plexi oldallap
ezért :D -
#639 A mikro átalakítva:
:D -
#638 -
#637 -
#636 ja elöl evecool venti van benne -
ez tetszik csak ne lenne 35eft -
#634 Hülyék lesznek olyat szétbarmolni ezek a nem normálisak, ez Codegányból buherálták össze. De még ígxyi s 9 rongy. -
#633 egyébként hasonlit a cooler master cm 690-re -
#632 olyan bányamaszkom van nekem is itthol :D -
#631 Találtam egy számodra megfelelőt:
-
#630 anmnyira ráérsz keress már valami házat ami megfelel nekem
ismered már milyen kell úgyis -
#629 nekem ezért nem kellene
mert karcos lesz 1 idő után
a műanyagot a környezetszennyezés megvenni (nem bomlik le)
meg ugye ez nem szűri ki a káros elekromágneses sugarakat (asszem nem rendelkezik EMI tanusítvánnyal) -
#628 "gyönyörű"...
-
#627 neked ez tetszik :D
-
#626 Igen, ez jöhet feketében -
#625 -
#624 -
#623 -
#622 -
#621 -
-
#619 Sok jó cuccuk van, amik máshol szinte nem is kaphatóak... -
#618 sok jó ház itt mo-n
http://pcgear.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=6 -
fittyfene #617 Két ilyen ventivel, csöndessé és jól szellőzővé tehető a kiszemelt ház -
#616 nem emléxek rá hol találtam sajna -
#615 Ez nagyon tetszik, mi a neve? -
#614 nekem az előny ha nehéz és hátrány ha könnyű -
#613 Rá kell kérdezni, van esély rá.
Egyébként nekem nem jönnek be ezek a szögletes vonalak, olyan mintha a Twin Engine lenne Superman, ez meg Bizarro :)
Tom mindkettő A+, de ez valahogy furi. -
#612 Fényképezőm tropa, szóval most nem tudok feltenni (max telósat). Így este különösen szép az elején világító felirat és U alak, no meg persze a ledes ventilátorok sem semmik. Nem vagyok nagy modder, eddig lusta voltam további kék neon/led-et beletenni. De így olyan kellemesen szolidan világít este, és nem tolakodóan.
Mellesleg nem is a szépsége miatt vettem (f.szt nem, az elején az a hajtómű rész egyszerűen vadító ;) ... csak fekete :(). A wincsik 26 fokos szobában sem melegebbek 29-31 foknál 50%-os venti mellett, és a procim (C2D 6600 húzatlan) sem melegszik max kihasználtság mellett sem 40-41 fok fölé.
A házban szerelni könnyű, jó a kialakítása, kihajtható lábak, .... egy hátránya hogy iszonyat nehéz -
#611 és szerinted ezt is meg tudnák szerezni?
-
#610 Itt magyarba is megrendelheted és behozzák neked házhozszállítással 32 eFt ha jól emlékszem (DE ahogy már írtam, a képen szereplő típus nem létezik. Vagy tiszta fekete, vagy tiszta szürke kapható, a gyártó válaszra sem méltatott, hogy én pont egy olyat szeretnék ami a képen van).
A "milyen gépet vegyek most" topikban írtam a cég nevét, de a kereső igencsak halálán van, szóval semmit sem talál (kézzel egyesével meg lusta volnék kotorászni) -
#609 hiih
dobj 1 képet róla
tapasztalatok? -
#608 Tom, itt dorombol a lábaimnál