Milyen házat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként is milyen ember az, akinek a házában nincs egy darab csavarhúzó sem? vagy a winyót meg az optikai meghajtót is gyorskötözõvel rakod bele?
Mi az a windows?
Teljesen jó, pontos kidolgozás, zörgés nulla. Gyárilag 12 cm Yate Loon silent ventivel felszerelve.
Saor Alba
Aki olcsón akar jó minõséget ne habozzon ha ASUSt akar venni. Sajnos sok helyen visszaköszön a spórolás (pl. csavaros szerelés, 2 lyukú ventihelyek, éles kidolgozás), de a lényeg: ház szerkezete és borítása iszonyat masszív, és pontosak az illesztések.
Saor Alba
Saor Alba
ha még nem láttál ilyet ideje lenne megnézned egyet mielõtt ítéletet hozol
HP+
amúgy ez még nekem is tetszik, semmi extra rajta, belerakni a cuccot és kész
Mi az a windows?
jah és aház oldala is zárható, szal ha nem akarod hogy vki belematasson akkor hiába csavarozza le a hátulját, akkor se tudja kinyitni. Na meg hát Chieftec minõség... van benne anyag dögivel, táp nélkül volt 15kg ha jól emlékszem, de egy tuti mire a Ferenc körútról BKV-val hazacipeltem Soroksárra... na az elémény volt...
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
vagy gondold meg jól, hogy alaplapon milyen elrendezés van..
nekem egy neo3 945 höz elég ratyi.
a vinyók elhelyezése nehézkes, elsõ venti (2*8cm nek van hely) normálisan nem rakható be, mert akkor ütközik az elõ borítással.. ha a lemez másikoldalára rakom, a vinyó nem tolható fel a lapig, ütközik az egyik Ram mal + az IDE csatlakozó vagy a SATA csatlakozóval.
stbiek..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nekem teljesen fekete van.\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
vissza mennyé!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Az én gépházam nem rezonál, azt sem tudom milyen típus <#wink>#wink> sõt hangja sem nagyon van. A meleget meg a víz kihozza belõle. Ezen kívül 3 db 8cm-es venti van benne, a PSU-nál, winyónál, meg hátul, ezek 5V-on mennek. A gép tele van aggatva hõérzékelõkkel. Persze, ha meleg van a ventik 12V-ot kapnak, majd vissza 5V-ra. Annyi vezeték meg csõ van, mint az állat, na ha ezt az asztalon kéne nézegetni... :S
Mi az a windows?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
#22 a poénért, de a ház még macskának is alkalmatlan.
#9 - ez egy álomház.
#64 felsõ - nagyon gyönyörû, de a talpa miatt nálam nem lenne jó.
#19 azért itt, mert nekem a sakktáblás Harley ház jobban bejön.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
A képek eléggé zajosak lettek. 😞
2 éve vettem 10 ezer forintért. A ház elején van egy LCD kijelzõ, ami mutatja az idõt, hõmérsékletet és lehet vezérelni vele 2 ventillátort, de én nem használom, mert zavar, hogy örökké világít.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Nekem sem mindegy, hogy egy szürke kocka honol a szobában vagy egy nem drága ház, amiben megfelelõen ki van alakítva a ház, cpu, gpu hûtés, csendes 12 centis ventik dolgoznak benne csendesen, van porszûrés, a be-kikapcsológomb, usb, hang kivezetések könnyen hozzáférhetõek, a csavar nélküli szerelhetõség mindegy nekem, de van jópár indok, ami miatt érdemes megválogatni mit vásárolsz meg.
A kockaságnak semmi köze ehhez, de tényleg nem érted, csak akkor kár másokat minõsíteni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Egy jól megépített masszív pormentes szerszámok nélkül könnyen szerelhetõ elegáns doboz sokaknak megér egy kicsit többet , ez még nem kockaság szerintem.
A nagyon kocka miért ne építsen vagy vegyen magának csilivili házat ha neki az tetszik, azé kocka :-)
HP+
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Raidmax Smilodon
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
,.--.,
PH teszt
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szeretnék egy új számítógép házat, mégpedig miniATX szabványnak megfelelõt.
Talán párat lehet Magyarországon is találni, de amit eddig láttam, azok nem tetszenek. Ami eddig bejött, az egy Packard Bell ház volt, de láttam már Asusban is jót, de asszem nálunk ilyen nem kapható.
Ezek a fa berakásúak nem rosszak,mondjuk fenyõböl és sok ledes venti és karácsonyfa sem kell.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://flickr.com/photos/zolika90/