3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
#687 "olvasni kell tudni"
Na igen, ebben még van mit fejlődnöd... -
#686 ahhoz nem kell látni
csak a gyári weboldalt olvasni kell tudni :D -
Inquisitor #685 Na jó, full aluminiumból vannak, de hát 40, 60, 100K áron (táp nélkül!) elvárható. És akkor még szerezni kell hozzá alu előlpokat, hogy ki is nézzen valahogy ... -
#684 Persze.. persze.. neked mindig igazad van.. ( qrva sok silverstone és lian li házat láthattál közelről..) -
#683 a Lian Li és Silverstone-be pedig egészen kevés műanyag van -
#682 ezt se mondtam volna, mert a Gigabyte iSolo-be elég kevés műanyag van -
#681 Ismét "nagyot" mondtál... A vázat és a burkolatot leszámítva a házak 90%-a műanyag. -
#680 nekem ez a nyitogati hűtőajtó nem jön be
amúhy műanyag az eleje -
#679 ezt néztem
kicsit anyaghiányos sporolásos -
Mini P180. Feketében jöhet :) -
fittyfene #677 Ilyen házra vágyom!
Ez az a ház amit -reklámoktól mentesen :-) -szívesen megvennék és meg is fogok venni amint lesz kis hazánkban! -
#676 CM690-be 7 12 cm-es ventit lehet rakni de max akkor 1-et nem szabályozok majd rákötötm az alapra.
1-is 5k,nem? pff 10k-t már sajnálnék érte.
OFF
Miért nem lehet HTML kódot berakni aláírásba?
Bannerba lehet HTML,vagy UBB kódos képet berakni pl [IMG][/IMG]
THX -
#675 4kg? Hát az túró. Passz, azt hiszem 6-os a legnagyobb.. De lehet hogy tévedek. Max. Kettő ilyet alkamazol :D
(hova a vérbe' akarsz 7 ventit??? :D) -
#674 yah meg 4kg.Kíváncsi lennék milyen vastag az a "Japán acél".Sztem CM690 lesz az jóféle nem.Többet a közeljövőben nem akarok házat cserélni.Mennyi ventit tud kezelni egy szabályzó?van 7 ventis?THX -
#673 Klassz. Csak túlárazott. -
#672 ez nagyon állat
-
#671 Ehez
Mit szóltok?? -
#670 Ez az egybeépítettt kütyü bejön csak ne gagyi plexiből lenne hanem valami minőségibb aNYagból. -
#669 -
#668 Nagyon Szépségesek én is csinálok a kukából eggyet.:D -
#667 Nahát, micsoda szörnyszülöttek... :) -
#666 -
#665 -
#664 -
#663 -
#662 -
#661 -
#660 -
#659 -
#658 Ez olcsóért van?Szabványnak tűnik. -
#657 igen -
#656 -
#655 blokkégős kazán -
#654 És mi ez kazán?????
Punnyadunk. -
#653 úgy néz ki mint 1 pc ház
-
#652 Maszka Edition,mi? Jó lehet az a nagy fényerejű led,normál nem lett volna elég? -
#651 nekem 1 króm gomb van a Samsungomon aminek csak a háttere világít kéken halványan -
shrike7973 #650 "Samsung monitoromon lévő zöld led néha eléggé zavaró szokott lenni."
..?
Nekem 19" os samsungon keresnem kell a ledet ha azt karom játszás közbe feltünjön...4 éve sose volt vele gondom...:D...
(Maszka --> xD) -
#649 én vettem 1 nagy fényerejű UV LED-et visszajelzőnek a gépbe
azt annyira világítótt 1.-re csak leragasztottam szigszalaggal
a kormányomba is kicseréltem a ledeket mert eégifajta telizöld volt benne nagy fényerejűre (én hülye:-D)
azt mikor nekiálttam versenyezni akkor olyan érzésem támadt mintha valaki reflektorrol jönne velem szembe (nesze neked szimuláció:)
ezt is leragasztottam :D -
#648 Nekem is csak a bekapcsoló gomb világít picit kéken. Az nem zavaró.
De viszont a Samsung monitoromon lévő zöld led néha eléggé zavaró szokott lenni.