3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
#1087 Hogy megvenném-e? Legalább akkora perverzió kell hozzá mint a gusztustalan zöld nvidia házhoz (CM Cosmos?) -
#1086 -
http://www.techpowerup.com/reviews/LianLi/Armorsuit_PC-P80R_Spider_Edition/4.html -
#1084 lian li grat
-
#1083 jóféle csak ez is nyitogati :( -
#1082 -
#1081 oks akkor lehet beszerzek egy ilyen házikót csak jót halottam róla.
Mást nagyon nem akarok mert a gari viszont oda kötné. -
#1080 Bátyám Londonból elég röhejes áron hozott mp3 lejátszót... Szóval a műszaki cuccok olcsóbbak szvsz... (Hardver sem kivétel..) -
#1079 Hali!Haminden jól megy juliusba megye ki a a világba kicsit kalandozni kamcsival.Azt szeretném kérdezni,hogy kinnt mennyivel olcsóbbak a cuccok?
Pl egy Antec P182-es vagy mien az király kis házikó ott kb mennyi lenne? -
#1078 Atombomba a csupasz pisztolyból... -
#1077 durva
és a vázva mivel fém az egész jól adja át a hőt mivel h2o-os hűtésű -
Ez király ház:
Link
21 oldal. Lapozni az oldal alján lehet. -
#1075 Családi házat vegyél wazze... -
#1074 Szerintem pont azok a legtutibbak. -
#1073 vegyesek az érzelmek
azok a gagyi kijelzők......... -
#1072 -
#1071 -
#1070 -
milyen "csecse"© smile! -
#1068 -
#1067 -
#1066 "ahogy én gondolom" köszönjük abból nem kérünk -
#1065 Hangtalan gép - ahogy én gondolom -
#1064 -
#1063 Veszek is egyet és hajtogatok belőle kardot -
#1062 áááááááááááááááááá
az az
legalább éles és vágja el kezed :P -
#1061 Na jó még egyet rúgok bele. Az év vicce: gyártói honlap szerint 0.7 mm japán acél!!! Wohháhhááá.... Fire!!!
-
#1060 -
#1059 yaya pofátlanul drága és a pénzedértnem kapsz semmit. -
#1058 Tudod mi a durva? 16-17k HUF ez a hulladék!
-
#1057 én mondtam neked hogy 1 xar
hypolt cuccokat soha ne vegyetek! -
#1056 yaalap.Nálunk a pc-sek az egyik legnagyobb görények egyik jobb mint a másik.De a mélypont a Kugli fedőnevű egyén.
Oda be se merek menni... -
#1055 A "csodás" pc-boltra... -
#1054 Ez most mire?
Egyébként a oszt. társam vett náluk egy Ram-ot.Természetesen Levélben adják oda semmi csomagolás.
Szal 3* kellett cserélni mire működőképes cuccot kapok.Szóval én nem hiszem hogy innen szerezek be akármit is.Még a Monitor törlőkendőt se veszem itt sajnos,így rá vagyok kényszerülve a szállításara és az nem a legolcsóbb.
Legalább minőséget kapok.(IPON) -
#1053 jézus... -
#1052 Szal foss? Nekem ajánlotta egy itteni pc-s bólogató Jancsi. Érted a honlapjukon volt egy olyan felhívás , hogy 2gb pendrive aki megtalálja a hibát. Észrevettem hogy a CPU hűtőhöz odaírja hogy X2-ig mondom bazd + olyan foggalat nincs.Mondom a gyökérnek azt mondja nem az a hiba.Azt nekiállt kimagyarázni.Ott is hagytam.Ekkora lámákat érted és vki rábízza a gépe összeállítását.Kilopja a cuccot azt mást rak bele.
Ilyenre is volt példa.Érted mondom neki FSP mint (PSU gyártó) azt mondta hogy ő olyat nem ismer csak codegen meg chieftech mondom jó van CM-házad van,nincs de Raidmax
Sagitta meg Nija minden mennyiségben.Mondom pfff.
Nah ez csak úgy jött.
Zole -
#1051 Lol. A Metro-ban jártam (kék ibolya nem volt), és megláttam ezt:
Ha valaki nem tudná ez a Raidmax Sagitta. Hm, gondoltam mindenki totál elvan ájulva tőle megtapizom... Blöeehh... KERÜLJÉTEK!!!! Borzasztó. Az oldallemezt szinte ujjal benyomható és rezonál ha hozzáér az ember (!!) 5× vékonyabb mint a Spire kuckómé (mondjuk ilyen anyagból lenne dobtam volna egyből a kukába). Az előlap igénytelen műanyag (újrahasznosított teszkógazdaságos ásványvízespalackból készülhetett, kínai játék a 80-as évekből feeling). A plexi szintén félmillis.
Saját érdeketekben kerüljétek ezt a sz*rt.. Mellette állt egy ibm thinkpad gépezet, tapi: ahh, minőség, stabilitás, olyan érzésem támadt mintha egy betonbunkert fogdosnék -
#1050 ma már alap a jobb házaknál -
#1049 mi ez a módi, hogy alul van a táp? -
#1048 A jó öreg Maszka mindig kedves.Egyébként szerintem is inkább valami olyat keressél amibe több az anyag és szebb is.