Milyen házat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
<#wilting>#wilting>..?
Nekem 19" os samsungon keresnem kell a ledet ha azt karom játszás közbe feltünjön...4 éve sose volt vele gondom...😄...
(Maszka --> xD)
azt annyira világítótt 1.-re csak leragasztottam szigszalaggal
a kormányomba is kicseréltem a ledeket mert eégifajta telizöld volt benne nagy fényerejûre (én hülye:-D)
azt mikor nekiálttam versenyezni akkor olyan érzésem támadt mintha valaki reflektorrol jönne velem szembe (nesze neked szimuláció😊
ezt is leragasztottam 😄
De viszont a Samsung monitoromon lévõ zöld led néha eléggé zavaró szokott lenni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Másik fórumon írta valaki, hogy nem kapott CM 331-et, ezért vett egy Revoltec Triciumot. Néztem a tesztet róla a HOC-on, elég szép házikó az is.
Saor Alba
ismered már milyen kell úgyis
mert karcos lesz 1 idõ után
a mûanyagot a környezetszennyezés megvenni (nem bomlik le)
meg ugye ez nem szûri ki a káros elekromágneses sugarakat (asszem nem rendelkezik EMI tanusítvánnyal)
<#hehe>#hehe>
Saor Alba
http://pcgear.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=6
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Egyébként nekem nem jönnek be ezek a szögletes vonalak, olyan mintha a Twin Engine lenne Superman, ez meg Bizarro 😊
Tom mindkettõ A+, de ez valahogy furi.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mellesleg nem is a szépsége miatt vettem (f.szt nem, az elején az a hajtómû rész egyszerûen vadító 😉 ... csak fekete 😞). A wincsik 26 fokos szobában sem melegebbek 29-31 foknál 50%-os venti mellett, és a procim (C2D 6600 húzatlan) sem melegszik max kihasználtság mellett sem 40-41 fok fölé.
A házban szerelni könnyû, jó a kialakítása, kihajtható lábak, .... egy hátránya hogy iszonyat nehéz
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A "milyen gépet vegyek most" topikban írtam a cég nevét, de a keresõ igencsak halálán van, szóval semmit sem talál (kézzel egyesével meg lusta volnék kotorászni)