3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
Ari18 #2088 Nem lehet szépen elkábelezni stb.
Most gondolj bele, veszek egy 4870X2-őt ami alig férne el benne, (talán már el sem) +tápcsatik 4-5cm és már el sem férsz benne. Hajlik törik a kábel. Erre én nem vagyok kíváncsi, ha már kiadtam 50.000Ft-ot egy házra.
Remélem érted mire gondolok. -
#2087 Mihez kicsi, mit akarsz termeszteni egy szgép házban?!
;) -
Ari18 #2086 Ez nagyon kicsi -
#2085 Ez már rég az ipon nyitó lapján van, de ha vki nem látta volna még:
Lian Li PC-B10: újabb minőségi ház érkezik
-
#2084 Alumíniumból készült ház az NZXT-től
Nem tunik rossznak... -
#2083 uhhum... -
#2082 Így könnyebb :)
-
#2081 Hát azokon nem is fog, csak ha a HDD-t is kivenném és úgy készítenék külön képet. :)
Ez az anti vibrációs kütyü ez kb. annyit jelent, hogy a HDD-k rögzítése úgy történik, hogy becsavarsz 4db csavart amire ráhúzol 4db gumialátét szerűséget :) és ebbe a tartóba ezzel a gumi alátéttel helyezed be a HDD-t. (szerintem kb. mint a gumi rögzítés a ventikhez)
Mindenestre annyi bizonyos, hogy a HDD-nek a munkájáből semmit nem lehet hallani. A régi házam az szépen rezonált...
Talán majd találok képet is róla és akkor belink-elem... -
#2080 Hol van ez a vibracios jatekszer (vibrator)? A kepeken nem nagyon latszik... -
#2079 Bent hagytam a HDD tartót, mert valóban zéró hangja van így a HDD-nek ezzel a gumis antivibrációs, mittoménmilyen behelyezéssel.
Az meg kiderült, hogy hűtése OK, naggyon OK!
De a CPU cooler-em lecserélem még, mert most meg az leggyengébb láncszem, ill. a fényképezőgépem, amit legszívesebben kihajítanék a 8.emeletről és most még lehetőségem sincs máshogyan letölteni a tartalmát :(
Felnyomta az agyam rendesen. Cirka 45 képet készítettem....
-
#2078 Sorry!
-
#2077 Hm, a semminel ez is jobb :) Nice.. nice... :)) -
#2076 Basszameg, basszameg, basszameg!!!
És még 1x!!!!
Még pár db... Ha tudok, majd töltök fel normális minőségben...
Egyébként nagyon elégedett vagyok a házikóval.
Szerintem jó választás volt.
Csak ajánlani tudom a Lancool házakat, akikhez pl. a Lian Li házak állnak közel, de 1.) vagy drága, vagy 2.) jobb hűtésűt akarnak.
K1-ben elöl 140mm-es, hátul 120mm-es.
(most készülök venni vmi halk proci hűtőt, mert azt hittem, hogy játékok alatt a VGA hangos, de lófaszt, annak még 50%-os cooler mellett is alig van hangja. A kúva CPU cooler a ludas (gyári eredeti...))
Mivel a hűtés OK, így inkább csak a minél alacsonyabb zajszintű CPU cooler-eket fogom nézegetni...
-
#2075 -
#2074 Fijjugok!
Sorry :(
Ígértem képeket a házikomról.
Úgy látszik bemondta az unalmast a fényképező gépem, vagy vmi Vista hibám van :( Nem tudom letölteni róla a képeket...
Holnap még megpróbálom melóhelyen, most nincs kedvem pl. újrahúzni a gépem. MEA CULPA!
Nem tudtam mást, hogy mégis legyen vmi, telefonnal készítettem felvételt, de ezt csak azért, mert 1.) ígértem 2.) milyen a minősége.
DE! Ez vmi ultragagyi... Ilyen képek feltöltésének semmi értelmét nem látom, de most csak ez megy. Sorry!!
:(
Pedig most már a notin próbálom, itt sem jó.
Azt a jó kúva édes anyámat.
-
#2073 Tudom hasznaltam ... Itt olyan £100-£120 van. Magyarorszagon nem tudom mennyi. -
#2072 És a ház csak annyi mint maga az alkatrészek:D -
#2071 tetszik... -
Ez a cucc ... -
#2069 Jó kérdés, nekem is az volt a gondom, hogy bele-e férek egy lehetséges következő gépp cuccával, és mivel nem tudtam biztosra, igy mást vettem olcsóbban a jelenlegi konfigomhoz. -
#2068 Ilyet hasznaltam ... Es nagy valoszinuseggel ilyet fogok venni most is. Mar csak arra kellene rajonni hogy az X2-ek ele mennek e ( nem tartom valoszinunek. -
#2067 Antec P182, ilyet akartam venni feketében, de legolcsóbban 33.000 Forint. Majd a következő gépemhez esetleg... -
-
#2065 Alaplapra kötöd, van rá sansz hogy "szabályozódjon"... -
#2064 Megjött a házikóm.
Ma du-n be is "költöztem"...
Képeket majd hétvégén fogok csinálni, ill. készítettem természetesen beköltözés előtti állapotról is ;)
2 kérdésem lenne:
1.) Van-e vmi különbség, ha a rendszer cooler-eket alaplapra kötöm, vagy molex kábelre?! Nem feszre gondolok, szóval nem arra, hogy pl. alacsonyabb feszt adok nekik, stb..., hanem arra, hogy függ-e ettől pl. a ford.számuk?! (vagy tökmind1)
2.) Van egy Audigy 1-es kártyám. A házikó tetején vannak a kimenetek/bemetek...
A hangnak egy külön kábel van olyan felirattal, hogy AC'97 és a másikra már nem emléxem :(
(ezeknek olyan a végződésük, mint az alaplapi USB-knek)
Hogyan tudom az Audigy hangját kivezetni a fülhallgató kimenetre?!
A kártyám vannak különféle csati lehetőségek, de fingom sincs, hogy melyikre kellene tenni, ha 1általán így kellene kivezetni a hangot?!
PS:
Kúva szép a házikó. Már akinek az ilyen fajta tetszik (Lancool K1). Egyszerű, de mégis elegáns. Fasza!
Így látatlanba azt mondom, hogy legnagyobb problémája azt hiszem a könnyen karcolódás lesz :(
(polírozni kell már nem csak a kocsit, de a szgép házat is ;) -
Ari18 #2063 -
#2062 Természetes!
-
Ari18 #2061 Majd dobjál képeket róla. -
#2060 Ha minden jól megy, akkor holnap átvehetem az új házikóm...
Meglesz a 7vgi program...
Csak egy apró bibi van:
A mostani házam fehér és a DVD író is fehér, a LanCool meg fekete.
Sebaj, veszünk feketét... -
#2059 Azt találtam ebben furcsának, hogy boltok sem hallottak róla, hogy lenne. Mármint külön, csak 140mm-es ventihez por szűrő... 1xerűen nincs.
Én mondom, ha lenne rá lehetőségem gyártanék és teríteném :)
1 biztos: Nyereséges lenne a biznisz ;)
De Google-al sem nagyon talál az ember, viszont annál több HSZ-t, akiknek szüksége lenne rá... Furcsa, hogy még senki nem kezdett bele a forgalmazásába
Tálcán kínálja Magát a lehetőség és már megint más vki fog meggazdagodni rajta -
#2058 HOC webshopnak volt mindenfele porszuroje, de becsodoltek (az oldal sajnos nem). -
#2057 Tudom és NAGYON remélem, hogy lesz is benne ;)
Csak úgy általánosságban kérdeztem Én ezt :)
Nekem furcsa, hogy nem lehet venni 140mm-es ventihez por szűrőt... -
#2056 ? A #2024 szerint van a házhoz porszűrő... -
#2055 A 140mm-es front cooler-el kapcsolatban lenne kérdésem.
(Ha minden jól megy, ezen a héten jön az új házikóm :)
Körbenéztem már mindenhol, de sehol nem lelek 140mm-es ventihez porszűrőt. Gyárilag elvileg kellene lennie, de körbenéztem, hogy lehet-e kapni. Kettő boltban meg is kérdeztem, semmi :(
Akik (PcGear) a LanCool házamat hozzák azt mondták, hogy sajnos Ők sem tudnak róla, hogy létezne... Ill. csak 1db Lian Li 14cm-es ventit tudtak, amihez van(volt) porszűrő is, de sajnos már azt sem tudják hozni.
Google-al sem leltem ilyet.
Az egészben azt furcsállom, hogy pedig vki kell, hogy gyártsa ui. egyre több 14cm-es front cooler-es ház van/lesz és amelyikhez gyárilag adnak ebből is látszik, hogy vki gyárt :)
Ha ilyen nincs, harisnyán kívül tudtok vmi olyan anyagot, amit porszűrésre lehet(ne) használni?! -
#2054 Cooler Master Storm Scout
Ezutan a piros ledes venti lesz a divat...? -
#2053 Nincs hat. Attol meg erdekes egy joszag :) -
#2052 Sőt!!!
Azt is megmondom, hogy a Thermaltake jubileumi háza.
Sehol sincs a LanCool K1-eséhez viszonyítva -
#2051 Ez kérlek szépen egy gépház :) -
#2050 Ez micsoda?!
:) -