3008
Milyen legyen a számítógépház?
  • Ari18
    Nem lehet szépen elkábelezni stb.
    Most gondolj bele, veszek egy 4870X2-őt ami alig férne el benne, (talán már el sem) +tápcsatik 4-5cm és már el sem férsz benne. Hajlik törik a kábel. Erre én nem vagyok kíváncsi, ha már kiadtam 50.000Ft-ot egy házra.
    Remélem érted mire gondolok.
  • KranaZoli #2087
    Mihez kicsi, mit akarsz termeszteni egy szgép házban?!
    ;)
  • Ari18
    Ez nagyon kicsi
  • KranaZoli #2085
    Ez már rég az ipon nyitó lapján van, de ha vki nem látta volna még:

Lian Li PC-B10: újabb minőségi ház érkezik

• Solten
    Alumíniumból készült ház az NZXT-től

Nem tunik rossznak...
  • Solten
    uhhum...
  • KranaZoli #2082
    Így könnyebb :)

• KranaZoli #2081
    Hát azokon nem is fog, csak ha a HDD-t is kivenném és úgy készítenék külön képet. :)

Ez az anti vibrációs kütyü ez kb. annyit jelent, hogy a HDD-k rögzítése úgy történik, hogy becsavarsz 4db csavart amire ráhúzol 4db gumialátét szerűséget :) és ebbe a tartóba ezzel a gumi alátéttel helyezed be a HDD-t. (szerintem kb. mint a gumi rögzítés a ventikhez)

Mindenestre annyi bizonyos, hogy a HDD-nek a munkájáből semmit nem lehet hallani. A régi házam az szépen rezonált...

Talán majd találok képet is róla és akkor belink-elem...
  • Solten
    Hol van ez a vibracios jatekszer (vibrator)? A kepeken nem nagyon latszik...
  • KranaZoli #2079
    Bent hagytam a HDD tartót, mert valóban zéró hangja van így a HDD-nek ezzel a gumis antivibrációs, mittoménmilyen behelyezéssel.

Az meg kiderült, hogy hűtése OK, naggyon OK!

De a CPU cooler-em lecserélem még, mert most meg az leggyengébb láncszem, ill. a fényképezőgépem, amit legszívesebben kihajítanék a 8.emeletről és most még lehetőségem sincs máshogyan letölteni a tartalmát :(

Felnyomta az agyam rendesen. Cirka 45 képet készítettem....

• KranaZoli #2078
    Sorry!
  • Solten
    Hm, a semminel ez is jobb :) Nice.. nice... :))
  • KranaZoli #2076
    Basszameg, basszameg, basszameg!!!
    És még 1x!!!!

Még pár db... Ha tudok, majd töltök fel normális minőségben...

Egyébként nagyon elégedett vagyok a házikóval.
    Szerintem jó választás volt.

Csak ajánlani tudom a Lancool házakat, akikhez pl. a Lian Li házak állnak közel, de 1.) vagy drága, vagy 2.) jobb hűtésűt akarnak.

K1-ben elöl 140mm-es, hátul 120mm-es.
    (most készülök venni vmi halk proci hűtőt, mert azt hittem, hogy játékok alatt a VGA hangos, de lófaszt, annak még 50%-os cooler mellett is alig van hangja. A kúva CPU cooler a ludas (gyári eredeti...))

Mivel a hűtés OK, így inkább csak a minél alacsonyabb zajszintű CPU cooler-eket fogom nézegetni...

• Solten
  • KranaZoli #2074
    Fijjugok!

Sorry :(
    Ígértem képeket a házikomról.

Úgy látszik bemondta az unalmast a fényképező gépem, vagy vmi Vista hibám van :( Nem tudom letölteni róla a képeket...

Holnap még megpróbálom melóhelyen, most nincs kedvem pl. újrahúzni a gépem. MEA CULPA!

Nem tudtam mást, hogy mégis legyen vmi, telefonnal készítettem felvételt, de ezt csak azért, mert 1.) ígértem 2.) milyen a minősége.

DE! Ez vmi ultragagyi... Ilyen képek feltöltésének semmi értelmét nem látom, de most csak ez megy. Sorry!!
    :(

Pedig most már a notin próbálom, itt sem jó.
    Azt a jó kúva édes anyámat.

• gurubefree
    Tudom hasznaltam ... Itt olyan £100-£120 van. Magyarorszagon nem tudom mennyi.
  • Máté94
    És a ház csak annyi mint maga az alkatrészek:D
  • Morphin
    tetszik...
  • gurubefree

Ez a cucc ...
  • Arnold12
    Jó kérdés, nekem is az volt a gondom, hogy bele-e férek egy lehetséges következő gépp cuccával, és mivel nem tudtam biztosra, igy mást vettem olcsóbban a jelenlegi konfigomhoz.
  • gurubefree
    Ilyet hasznaltam ... Es nagy valoszinuseggel ilyet fogok venni most is. Mar csak arra kellene rajonni hogy az X2-ek ele mennek e ( nem tartom valoszinunek.
  • Arnold12
    Antec P182, ilyet akartam venni feketében, de legolcsóbban 33.000 Forint. Majd a következő gépemhez esetleg...
  • gurubefree

• Solten
    Alaplapra kötöd, van rá sansz hogy "szabályozódjon"...
  • KranaZoli #2064
    Megjött a házikóm.
    Ma du-n be is "költöztem"...

Képeket majd hétvégén fogok csinálni, ill. készítettem természetesen beköltözés előtti állapotról is ;)

2 kérdésem lenne:

1.) Van-e vmi különbség, ha a rendszer cooler-eket alaplapra kötöm, vagy molex kábelre?! Nem feszre gondolok, szóval nem arra, hogy pl. alacsonyabb feszt adok nekik, stb..., hanem arra, hogy függ-e ettől pl. a ford.számuk?! (vagy tökmind1)

2.) Van egy Audigy 1-es kártyám. A házikó tetején vannak a kimenetek/bemetek...

A hangnak egy külön kábel van olyan felirattal, hogy AC'97 és a másikra már nem emléxem :(

(ezeknek olyan a végződésük, mint az alaplapi USB-knek)

Hogyan tudom az Audigy hangját kivezetni a fülhallgató kimenetre?!

A kártyám vannak különféle csati lehetőségek, de fingom sincs, hogy melyikre kellene tenni, ha 1általán így kellene kivezetni a hangot?!

PS:

Kúva szép a házikó. Már akinek az ilyen fajta tetszik (Lancool K1). Egyszerű, de mégis elegáns. Fasza!

Így látatlanba azt mondom, hogy legnagyobb problémája azt hiszem a könnyen karcolódás lesz :(

(polírozni kell már nem csak a kocsit, de a szgép házat is ;)
  • Ari18
  • KranaZoli #2062
    Természetes!
  • Ari18
    Majd dobjál képeket róla.
  • KranaZoli #2060
    Ha minden jól megy, akkor holnap átvehetem az új házikóm...
    Meglesz a 7vgi program...

Csak egy apró bibi van:
    A mostani házam fehér és a DVD író is fehér, a LanCool meg fekete.

Sebaj, veszünk feketét...
  • KranaZoli #2059
    Azt találtam ebben furcsának, hogy boltok sem hallottak róla, hogy lenne. Mármint külön, csak 140mm-es ventihez por szűrő... 1xerűen nincs.

Én mondom, ha lenne rá lehetőségem gyártanék és teríteném :)

1 biztos: Nyereséges lenne a biznisz ;)

De Google-al sem nagyon talál az ember, viszont annál több HSZ-t, akiknek szüksége lenne rá... Furcsa, hogy még senki nem kezdett bele a forgalmazásába

Tálcán kínálja Magát a lehetőség és már megint más vki fog meggazdagodni rajta
  • Solten
    HOC webshopnak volt mindenfele porszuroje, de becsodoltek (az oldal sajnos nem).
  • KranaZoli #2057
    Tudom és NAGYON remélem, hogy lesz is benne ;)
    Csak úgy általánosságban kérdeztem Én ezt :)

Nekem furcsa, hogy nem lehet venni 140mm-es ventihez por szűrőt...
  • Solten
    ? A #2024 szerint van a házhoz porszűrő...
  • KranaZoli #2055
    A 140mm-es front cooler-el kapcsolatban lenne kérdésem.
    (Ha minden jól megy, ezen a héten jön az új házikóm :)

Körbenéztem már mindenhol, de sehol nem lelek 140mm-es ventihez porszűrőt. Gyárilag elvileg kellene lennie, de körbenéztem, hogy lehet-e kapni. Kettő boltban meg is kérdeztem, semmi :(

Akik (PcGear) a LanCool házamat hozzák azt mondták, hogy sajnos Ők sem tudnak róla, hogy létezne... Ill. csak 1db Lian Li 14cm-es ventit tudtak, amihez van(volt) porszűrő is, de sajnos már azt sem tudják hozni.

Google-al sem leltem ilyet.

Az egészben azt furcsállom, hogy pedig vki kell, hogy gyártsa ui. egyre több 14cm-es front cooler-es ház van/lesz és amelyikhez gyárilag adnak ebből is látszik, hogy vki gyárt :)

Ha ilyen nincs, harisnyán kívül tudtok vmi olyan anyagot, amit porszűrésre lehet(ne) használni?!
  • Solten
    Cooler Master Storm Scout

Ezutan a piros ledes venti lesz a divat...?
  • Solten
    Nincs hat. Attol meg erdekes egy joszag :)
  • KranaZoli #2052
    Sőt!!!
    Azt is megmondom, hogy a Thermaltake jubileumi háza.

Sehol sincs a LanCool K1-eséhez viszonyítva
  • Solten
    Ez kérlek szépen egy gépház :)
  • KranaZoli #2050
    Ez micsoda?!
    :)
  • Solten