Milyen házat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fotográfik kolomp edisön :D
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
ゾルターン
ゾルターン
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Igy kell kineznie 1 profi haznak ( a legjobb belso elrendezes )
ゾルターン
Saor Alba
Ha asztal/konzol alatt lesz nehézkesen lehet hozzáférni a power gombhoz, usb helyekhez, ha gyakran írsz cd/dvd-t nyitogatni kell, a mai cpu-k plusz oldalfali ventihely helyett a vga-ra koncentrálnék, a hdd-k falát képzõ lemezen lehetne nagyobb lyuk a jobb áramlás végett. Feljebb van a jelzett árkategóriánál.
Ha viszont neked ez az ideális, szimpatikus ház, akkor ne másokat kérdezz, hanem rendeld/vásárold meg.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Tudnátok nekem ajánlani egy jó szellõzésü,minõségi,szabványos,nem túl csicsa,10k alatti házat?(már ha létezik ilyen olcsón..<#vigyor0>#vigyor0>)
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Dizájn tekintetében thermaltake m9 széria ileltve NZXT házak esetleg?
Én azért nem egyet írok, mert a pontos igényeidet te ismered és vannak más megfontolások is.
Saor Alba
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Saor Alba
jah és mivel neked asztalon van a gép,vmi extra halk házat nézz ki (vagy ilyet ajánljatok neki!)
Sikerült befejeznem fél év alatt a gépem fejlesztését, eredmény alábbi képen, a belsõ aláírásomban:
Mint látható, elég jó kis gép lett, de a gépház kezd szemet szúrni <#idiota>#idiota> Túlságosan mûanyag hatása van neki, ezért gondolkodom h vmi stílusosabb kéne. Milyen gépházat (persze táp nélkül) ajánlottok ehhez a géphez? És ne legyen drága lehetõleg, mivel látható h nem hradcore gép, csak egy kellemes multimédia PC <#gonosz1>#gonosz1>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Saor Alba
a száraz víz vagy micsoda, na az lesz még nagy durranás. fizikailag megegyezik a vízzel,teljesen ugyanúgy viselkedik,mégsem vezeti az áramot...ebben néztek tv-t,raktak bele laptopot stb...majd ha vki megtalálja a videot,linkelje be
Nekem úgy tûnik az olaj minõsége annyira nem is lényeges. Az Aro rosszabb a Floránál.
amúgy már néha-néha fázik a lábam,mert a hátsó 12es az asztal egyik lapjára fújja a levegõt,és pont mellette van a lábam is<#zavart2>#zavart2><#vigyor4>#vigyor4>
Nekem 3 van azokbol a 12cm-bol .... neha 1 kicsit sok bar nekem szabalyozhato.
ゾルターン
Nem tartom amugy rossz megoldasnak , kiprobalnam.
ゾルターン
vmilyen ásványi olaj...de tuti nem a sütésnél használt Flóra...
ゾルターン
én most faragok bele egy vizes témát. hálaistennek nagyon tágas és szépen elrendezhetõ a kábelezés.. egyedül a +12v-os madzag legyen elég hosszú.. egyetlen kellemetlenség hogy ha beakarsz valamit rakni 5.25"-ös helyre akkor le kell venni az elejét.. de se madzag se semmi az elõlap és a vas között..
-amin átmegy a levegõ a azt takarítani is kell. fél év alatt egyedül a tápventin volt porlerakódás.. én kivettem a pórszûrõket és lentebb vettem a ventik rpm-jét 800-ra.
Apunak mindig igaza van! Most is.