MCP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért, felhasználói programként jobban mutat?
Az MCP egy cím, amit az MCP vizsgán lehet csinálni a Microsoftnál. Magyarul a Microsoft igazolja, hogy értessz hozzájuk.
Az MCP egy cím, amit az MCP vizsgán lehet csinálni a Microsoftnál. Magyarul a Microsoft igazolja, hogy értessz hozzájuk.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
mar letoltottem egy par testkinget a braindumps-rol meg van egy par progi is pl Ucert, transcender. Magyarul tanulad?
segitsegkent a gyakorlatot kene hasznalni.
talan ha meg szerencsed van akkor megvannak meg a regi technet ujsagok valahol pdf-ben...
az utobbi 2 eve-et ne nezd mert az mar csak egy egyszeru szorolap...
es persze virutlagep virutalgep...
talan ha meg szerencsed van akkor megvannak meg a regi technet ujsagok valahol pdf-ben...
az utobbi 2 eve-et ne nezd mert az mar csak egy egyszeru szorolap...
es persze virutlagep virutalgep...
Áttettem.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
És ezt az általános fórmuba nyitod??
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Most csinalom az MCSA-t es erdekelne hogy ki hogy keszult fel mit hasznalt segitsegkent...