Midnight Club: Los Angeles
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Nem lesznek.
2.Te h*lye vagy?Azonnal írd be a googlebe hogy Play Station 3<#szomoru1>#szomoru1><#wow2>#wow2><#idiota>#idiota>
2.Te h*lye vagy?Azonnal írd be a googlebe hogy Play Station 3<#szomoru1>#szomoru1><#wow2>#wow2><#idiota>#idiota>
... és lesznek a játékban gyalogosok?
a ps3 az milyen konzol? Olyan mint a nintendo volt anno.
a ps3 az milyen konzol? Olyan mint a nintendo volt anno.
OMSI FOREVER!!!
nemtudom hogy át-e lehet helyezni ezt a topikot a konzoloskba.....Ha igen szóljatok és szólok a modiknak...nah ezt jól megaszontam :D
Egyébként egy kis ingame trailer:
Midnight Club Los Angeles In-game trailer
Egyébként egy kis ingame trailer:
Midnight Club Los Angeles In-game trailer
Tegnap már beszámoltunk a Take Two pénzügyi konferencián elhangzottak fõbb eseményeirõl, de a Bioshock 2 hivatalos bejelentése és a Borderlands csúszása miatt elsiklottunk a Rockstar városi arcade-járól, a Midnight Club: Los Angeles-rõl, amely elméletileg idén tavasszal debütált volna, azonban sajnos nem fog. Az új felállás szerint a T2 a negyedik negyedévre halasztotta a megjelenést, ami augusztus elsején kezdõdik és október 31-én ér véget, azaz csak õsszel gördülhet a boltok polcaira a Midnight Club legújabb felvonása.
én is ezt mondom :D
Vannak oylan játék cégek ahol nem jelentik be elõre a PC-s megjelenést.Mindenesetre infókat lehet írni majd ha lesz újj infó
Vannak oylan játék cégek ahol nem jelentik be elõre a PC-s megjelenést.Mindenesetre infókat lehet írni majd ha lesz újj infó
A San Andreassal is ugyan ez volt ennyi idõvel a megjelenése elõtt, hogy nem jön pc-re, nem?
Sztem van remény.
Sztem van remény.
hááát majd meglátjuk :)
Addig zárjuk be a topicot amíg semmi infó nincs róla hogy jön PC-re? :)
Addig zárjuk be a topicot amíg semmi infó nincs róla hogy jön PC-re? :)
Lipcsében a Rockstar bejelentette eddigi legambiciózusabb utcai autóverseny játékát, a Midnight Club: Los Angelest. A fejlesztõknek nem ez az elsõ próbálkozása a mûfajban, a korábbi epizódokból is több milliót adtak el. A sorozat rajongóinak kérését meghallgatva az eddig kizárólag éjjeli pályák mellett nappali és szürkületi pályák is tarkítják a játékot. A grafika teljesen kihasználja az új generációs konzolok (PS3 és Xbox 360) fejlett képességeit és lélegzetelállító élethûséggel mutatja a kocsikat és az utcákat. Aki már járt Los Angelesben, az a versenyek során több jellegzetesen Los Angeles-i épületet is észrevehet, ha van ilyesmire ideje az eszeveszett száguldozás közben. A játék megjelenése a jövõ év elején várható PS3-ra és Xbox 360-ra.
Itt írták volna azt is ha lenne PC-re gondolom:)
Itt írták volna azt is ha lenne PC-re gondolom:)
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ahogy a GTA 4 ugy ez sem jön PC-re ennyi... a 2 viszont tényleg irtozatosan jo volt, sokat nyomtam
Nem akarok megbántani senkit sem, de ahogy a 3. rész, úgy ez sem lesz PC-re szvsz. Jól mondta az elõttem szóló valahol :
A Rockstar Games elpártolt a PC-tõl
A Rockstar Games elpártolt a PC-tõl
A Bullyval játszanék pc :) jó buli lehet. Manhunt 2-t is tolnám, mert az egyes nagyon bejött és a 2esnek már sokkal jobb grafikája. Lehet ha karácsonyra kérek egy konzolt, ugye még nem késõ? <#idiota>#idiota>
table tennis, bully, manhunt2
jön a GTA 4-is...mondjuk mondj olyan Rocksta játékot ami kijött az utobbi idõbe konzolra(GTA Liberty City,és a Vice City Storin kivûl)
A rockstar geci lett az utóbbi idõben, utolsó játék amit kiadtak PCre az a San Andreas. Azóta hanyagolják a PCseket <#gunyos1>#gunyos1>
jah én is látom... :S :S
De hát a gamestar szerint jön...bár én mostanság nem igazán hiszek nekik meg valahogy utálom is õket... :D
De kitudja....lehet hogy eggyelõre még csak a konzol van bejelentve.A gamestar a Midnight Club 3 Dub Editionnál is azt mondta mondjuk hogy jön PC-re...de ki tudja...lehet hogy ez kifog....
De hát a gamestar szerint jön...bár én mostanság nem igazán hiszek nekik meg valahogy utálom is õket... :D
De kitudja....lehet hogy eggyelõre még csak a konzol van bejelentve.A gamestar a Midnight Club 3 Dub Editionnál is azt mondta mondjuk hogy jön PC-re...de ki tudja...lehet hogy ez kifog....
Midnight club 2 nagyon jó játék (volt) szvsz. Jó versenyek voltak, de amit jobban imádtam az capture the flag mód. Pályák is jók benne. Nekem azért is nagyon sokat jelentett a játék, mert elsõ játékom amit multiban játszottam, még modemes nettel. A rossz az volt, hogy haverommal 2-en voltunk magyarok, rengeteg játék mellett kb. 2x találkoztam magyar játékossal ott :-(
/Haverom azóta is játszik, 3 éve, ha csak nyár vége óta nem hagyta abba, de nemhiszem, én már kb. 2 éve nem játszottam vele/
Örülnék ha kijönne PC-re végre új rész, és hasonló lenne mint a Midnight Club 2 ^^
/Haverom azóta is játszik, 3 éve, ha csak nyár vége óta nem hagyta abba, de nemhiszem, én már kb. 2 éve nem játszottam vele/
Örülnék ha kijönne PC-re végre új rész, és hasonló lenne mint a Midnight Club 2 ^^
Hüü ittmár látom nem annyire arcade inkább szim... meg a sofõr szépen lelett animálva :D csak kiváncsi vagyok PC-re jöne :D
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
hát pedig ott nagyon nincs ilyesmi
San Diego logó - X360 live - PS3 - PS logó - rating pending - Rockstar logó
San Diego logó - X360 live - PS3 - PS logó - rating pending - Rockstar logó
tuti hogy lesz PC-re......a hivatalos oldalon szét kéne nézni asszem alul kivan írva hogy PC :D
szinte mindenhol nagyobb van, ezt a méretet meg még régebben írta egy mod
gamestar írta? akkor már teheted is át a konzolos fórumba:)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ez túl nagy mármint a magassága (150 magas kéne hogy legyen)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
valahogy én is így látom a dolgot, de azért jó lenne
banner-nek nem lenne jobb valami ilyesmi?
(ha kell, valaki töltse fel galériába)
banner-nek nem lenne jobb valami ilyesmi?
hol van bejelentve? amiket elõzõ hszkben irtál,ott mind csak konzol van
de ez most hivatalosan is bevan jelentve...a 3 is bevolt de úgy hogy csak lehet......de ez tuti :)
pc-re ugyse lesz..eddig csak a 2volt,utána semmi
free runi s lesz igen...belsõ nézet??Szerintem az nem lesz :S
Amelyik képen belsõ nézetet látsz szerintem az csak átvezetõ mozi lesz...de ki tudja..nincs még semmi infó róla sajna.Csak hogy 2008 elején jön
Amelyik képen belsõ nézetet látsz szerintem az csak átvezetõ mozi lesz...de ki tudja..nincs még semmi infó róla sajna.Csak hogy 2008 elején jön
LÁL játék lesz ez! Engem emlékeztet NFS-re meg GTA-ra meg régebbiekre is... de amúgy +fav (lesz belsõ nézet látom meg motor is akkor gondolom lesz free run is :D)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
hát reméljük hogy ez is nagyon jó lesz :)
A 2 is jó volt bár nekem annyira nem jött az be....akkor már inkább az NFS MW....
A 2 is jó volt bár nekem annyira nem jött az be....akkor már inkább az NFS MW....
Oldal 1 / 2Következő →