Midnight Club: Los Angeles

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
😄DD hát ezaz az sem jön be

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Jujj de szeretem ezt a játékot.😄
Utoljára a 2 vel toltam, de ez nagyon nagy volt..Meg a 3 dub bal a sp en...
De az nem volt olyan jó:S
Grafika nagyon szép..

Attila889
miért lehet halál unalom????Mert neked a fos Pro Street jön be? XD XD XD

Attila889
A hivatalos oldalt sasolom éppen, hátha a felvezetõben jelzett információhiány mégis csak megszûnt, azonban a Rockstar a hivatalos oldalon pár képen és a bizonyos videón kívül semmit nem volt képes még felpakolni és megosztani a nagy érdemûvel. Sebaj, azért néha egy-két új kép csurran-cseppen, így inkább ne húzzuk a szánkat, hanem vessük bele magunkat Los Angeles éjszakai életébe és sasoljuk meg a négy friss felvételt.
A Midnight Club: Los Angeles a PC-ek legnagyobb bánatára csak X360-ra és PS3-ra van jelenleg megerõsítve, és ha minden igaz, akkor 2008-ban debütál.

Attila889
a második kép az Ps3-ról van...játék közben,szerintem nincs csúnya grafikája 😊

Attila889
még pár kép:

Attila889
jaja....lesz szabadmenés is...Hummer is lesz benne és a legjobb: JÖN PC-RE IS!!!<#vigyor0>

Szabi84
ez halál unalom lehet

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Truck Driver001
TDU fílinget érzek😉
Helyes.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Attila889

Attila889
Sziasztok.Nem találtam a keresõbe ezért megnyitottam.
Hivatalos Oldal: Mmidnight Club: Llos Angeles hivatalos oldal
Midnight Club: Los Angeles trailer: Trailer 1

EGY KIS INFÓ RÓLA: Lipcsében a Rockstar bejelentette eddigi legambiciózusabb utcai autóverseny játékát, a Midnight Club: Los Angelest. A fejlesztõknek nem ez az elsõ próbálkozása a mûfajban, a korábbi epizódokból is több milliót adtak el. A sorozat rajongóinak kérését meghallgatva az eddig kizárólag éjjeli pályák mellett nappali és szürkületi pályák is tarkítják a játékot. A grafika teljesen kihasználja az új generációs konzolok (PS3 és Xbox 360) fejlett képességeit és lélegzetelállító élethûséggel mutatja a kocsikat és az utcákat. Aki már járt Los Angelesben, az a versenyek során több jellegzetesen Los Angeles-i épületet is észrevehet, ha van ilyesmire ideje az eszeveszett száguldozás közben. A játék megjelenése a jövõ év elején várható PS3-ra és Xbox 360-ra.

← ElőzőOldal 2 / 2