61
-
#21 hol van bejelentve? amiket előző hszkben irtál,ott mind csak konzol van -
#20 de ez most hivatalosan is bevan jelentve...a 3 is bevolt de úgy hogy csak lehet......de ez tuti :) -
#19 aha -
#18 pc-re ugyse lesz..eddig csak a 2volt,utána semmi -
#17 free runi s lesz igen...belső nézet??Szerintem az nem lesz :S
Amelyik képen belső nézetet látsz szerintem az csak átvezető mozi lesz...de ki tudja..nincs még semmi infó róla sajna.Csak hogy 2008 elején jön -
#16 LÁL játék lesz ez! Engem emlékeztet NFS-re meg GTA-ra meg régebbiekre is... de amúgy +fav (lesz belső nézet látom meg motor is akkor gondolom lesz free run is :D) -
#15 akkor nemtom mit kell fikázni ezt....
#12: igen PC-re is...2008 Első negyedéve :) -
n3whous3 #14 2 sztem faja volt -
#13 hát reméljük hogy ez is nagyon jó lesz :)
A 2 is jó volt bár nekem annyira nem jött az be....akkor már inkább az NFS MW.... -
n3whous3 #12 OMFG!!! PC-RE IS??
-
#11 :DDD hát ezaz az sem jön be -
zoolee #10 Jujj de szeretem ezt a játékot.:D
Utoljára a 2 vel toltam, de ez nagyon nagy volt..Meg a 3 dub bal a sp en...
De az nem volt olyan jó:S
Grafika nagyon szép.. -
#9 miért lehet halál unalom????Mert neked a fos Pro Street jön be? XD XD XD -
#8 A hivatalos oldalt sasolom éppen, hátha a felvezetőben jelzett információhiány mégis csak megszűnt, azonban a Rockstar a hivatalos oldalon pár képen és a bizonyos videón kívül semmit nem volt képes még felpakolni és megosztani a nagy érdeművel. Sebaj, azért néha egy-két új kép csurran-cseppen, így inkább ne húzzuk a szánkat, hanem vessük bele magunkat Los Angeles éjszakai életébe és sasoljuk meg a négy friss felvételt.
A Midnight Club: Los Angeles a PC-ek legnagyobb bánatára csak X360-ra és PS3-ra van jelenleg megerősítve, és ha minden igaz, akkor 2008-ban debütál.
-
#7 a második kép az Ps3-ról van...játék közben,szerintem nincs csúnya grafikája :) -
#6 még pár kép:
-
#5 jaja....lesz szabadmenés is...Hummer is lesz benne és a legjobb: JÖN PC-RE IS!!! -
#4 ez halál unalom lehet -
#3 TDU fílinget érzek;)
Helyes. -
-
#1 Sziasztok.Nem találtam a keresőbe ezért megnyitottam.
Hivatalos Oldal: Mmidnight Club: Llos Angeles hivatalos oldal
Midnight Club: Los Angeles trailer: Trailer 1
EGY KIS INFÓ RÓLA: Lipcsében a Rockstar bejelentette eddigi legambiciózusabb utcai autóverseny játékát, a Midnight Club: Los Angelest. A fejlesztőknek nem ez az első próbálkozása a műfajban, a korábbi epizódokból is több milliót adtak el. A sorozat rajongóinak kérését meghallgatva az eddig kizárólag éjjeli pályák mellett nappali és szürkületi pályák is tarkítják a játékot. A grafika teljesen kihasználja az új generációs konzolok (PS3 és Xbox 360) fejlett képességeit és lélegzetelállító élethűséggel mutatja a kocsikat és az utcákat. Aki már járt Los Angelesben, az a versenyek során több jellegzetesen Los Angeles-i épületet is észrevehet, ha van ilyesmire ideje az eszeveszett száguldozás közben. A játék megjelenése a jövő év elején várható PS3-ra és Xbox 360-ra.