178
Köztünk voltak, vannak és lesznek
  • kulabácsi
    nem én raktam spoilerbe, valami modi
  • kulabácsi
    vazze :O
  • Vegas
    de komolyan, akiket gyerekkorukban molesztalnak, folyamatosan vernek azok vagy death metalosok vagy gyilkosok lesznek :-|
  • Cuchulainn
    Mellesleg ez a magas IQ dolog nem velejárója a sorozatgyilkosságnak, egyszerűen csak azok a sorozatgyilkosok lesznek valóban SOROZATgyilkosok, akik elég értelmesek, hogy rejtve maradjanak, a hülyét már az első után elkapják, és nincs ideje, hogy valóban "kiteljesedjen"
    Amúgy jó topik, én a nevelés meg a gyermekkori traumák mellett felhoznék még egy lehetséges okot: a kiégést, szvsz ezeknek az embereknek a többsége ingerszegény, érzelemszegény életet élt gyermekként és így felnőtten a "normális" világ nem képes belőlük a megfelelő érzelmeket kiváltani, így extrém erős stimulusokat keresnek, hogy ők is érezhessenek kéjt, félelmet vagy éppen gyűlöletet.
  • phalanx
    #24-es post szerint minden áldozatát feldarabolta.... ez nincs feldarabolva
  • Aspyrin
    Nem érdemelt volna szpojlert, ütős kis életútja volt.
  • wardogzombie
    azta ez igen!
  • puding00
    Ez az egyik áldozata, 18+++++++, akit nem érdekel meg se nézze
    CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE
  • Unreal1942
    Szerintem az iskolás mészárlások nem feltétlen vezethetőek vissza a számítógépes játékokra! Egyszerűen beteg társadalomban élünk és ez szinte természetes velejárója. Ez nem sorozatgyilkosság. Ez egyszerű ripacskodás.

• Unreal1942
    Szimpatikus faszi :D
  • Unreal1942
    Dexter
  • desigo
    Ezt végigolvasni is durva nem megcsinálni.
    Kemény,hogy díszeket,bútort készített szerencsétlenkből...
  • SötétBarom
    Találsz valahol egy feldarabolt hullát egy zsákban:

meg tudod mondani milyen késsel vágták fel, meg tudod mondani mikor, talán találsz hajszálat, vagy ujjlenyomatot, vagy valami testnedvet, de ezek önmagukban szart se érnek, ha lövésed nincs hol kéne keresni a gazdájukat..
  • Boroskóla
    "Kezdjük egy eléggé ismert esettel. Charles Manson. Személyesen meggyilkolt több embert"
    Ezzel azért vitatkoznék, egy gyilosságot sem tudtak rá bizonyitani ő csak kitervelte azokat,követői hajtották végre minet.

SZVSZ azért védeni persze nem akarom, megérdemli amit kapott,kát hogy akkora már a halálbüntetést eltörölték.
  • Hakan
    Na ezért írtam le thx a választ
  • PíszLávJuniti
    teveagyaz
  • Csesza
    Dexter :) (sorozat)
  • Csabesz6
    /+fav
  • AntiHero
    Esetleg filmeket tudtok sorolni?
    (élő, "megtörtén" sorozatgyilkosokról)
  • degenerator
    igaz, nem az usára gondoltam.
  • poppe
    aszittem a helyszínen talált nyomok :)
  • SötétBarom
    Ha a gyilkosságok között viszonylag nagy a földrajzi és időbeli eltérés, akkor ezt is szinte esélytelen észrevenni..
  • SötétBarom
  • degenerator
    vannak olyanok, akik séma alapján dolgoznak.
  • kulabácsi
    érdekes rajzok :O
  • SötétBarom
    Ezeket az arcokat iszonyatosan nehéz elkapni, mivel minden gyilkossági nyomozás alapja, az indítik megállapítása, ami ezen esetekben ugye nyilvánvalóan nincs..
  • degenerator
    igazából szerintem köztünk járnak. láttam már szép dolgokat a neten.
    pl aki ezeket rajzolta

na és még anno a csecsen-orosz háborúról készült videó ledöbbentett. mindkét részről.
    -a mujahedinek levágják az orosz katona fejét hevesen allah akbarozva, majd hazamennek megsimogatni a gyerekeket.
    -az orosz katonák a lemészárolt csecsenek hulláival szórakoznak, felültetik őket a csapatszállítókra, és integetnek a rohadó hullákkal...és leszerelnek, a társadalom "hasznos" tagjai lesznek.
  • poppe
    persze h kell a magas IQ különben az 1. után elkapják és nem válhat serial killává :) viszont az EQ-juk 60-70 körül van, képtelenek élni a társadalomban...
  • degenerator
    rengeteg fajta iq-teszt van. néha nekem is kijön átlagos, néha jóval átlagon felüli. attól függ, hogy lexikális tudást kérdeznek, matekos példát, vagy mi illik a kecskéhez, esetleg hány éves a kapitány
    megsúgom, eq is létezik, érzelmi intelligencia, és gyanítom, hogy abban nem jeleskednek ezek az emberkék.
  • degenerator
    igazából sablonos.
  • kulabácsi
    az utolsó tetszett :D
  • degenerator
    vannak egyes betegségek, pl skizofrének, akik hangokat hallanak.
    vannak másféle, de hasonló agyi betegségek, ahol egész nap hallucinálnak a betegek. és van egy 3. szekció is, amikor valaki politikus lesz.
  • kulabácsi
    ezeket végigolvasva az azért feltűnt h kb mindegyik esetnél az apja alkoholista volt, vagy korán meghalltak a szülei, szal nem hülyeség az h a nevelés sokat számít abban h milyen ember is leszel valójában!
  • toysoldier
  • kulabácsi
    Jeffrey Dahmer, az Amerikai rémálom ( The Millwaukee Monster )

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jeffrey Dahmer, 1960 -ban született, hat éves korában családjával Ohio -ba költözött, ahol a szomszéd fiú rendszeresen szexszuálisan molesztálta. A szakértok véleménye szerint ezek a gyermekkori emlékek és a szüleivel való rossz kapcsolata hatására lett Jeffrey -bol pszihopata gyilkos. Jeff, 10 éves korától már állatkinzással is foglalkozott az iskola mellett. Kutyák koponyájába fúrt mély lyukakat majd végignézte halálukat. Serdülo korában alkoholista és kábitószerfüggo lett. 1978 -ban követte el elso morbid gyilkosságát. A 19 éves Steven Hicks nevu bolti eladót bárddal fejbeverte, majd állatokon szerzett tapasztalatai alapján szétroncsolta a testet. 1982 -ben Wisconsin -ba költözött a nagyszüleihez, ahol belekezdett a szörnyeteghez illo gyilkosságsorozatba. Elfogásának napján, 1991. július 22 -én volt 31 éves. Ahogy szörnyu tetteire fény derült azonnal az Amerikai történelem legálnokabb gyilkosának kiáltották ki. A Millwaukee -ból származó Dahmer lyukakat fúrt áldozatai fejébe, majd erosen maró savat öntött közvetlenül az agyvelejükre. Az iszonyatos kinok között haldokló emberek fejét, kezét, nemi szervét levágta. Felmetszett hasukból kihasitotta a májukat és veséjüket. Az igy összeszabdalt emberi maradványokat megeroszakolta vagy maszturbált felettük. Az áldozatok koponyáját lefagyasztotta, idonként kiszáritotta és belakkozta. Áldozatai : 1978. Steven Hicks 19 éves, feldabarobolta, a csontokat táskába rejtette. A rendorség 3 év múlva talált rá... 1987. Steven Tuomi 24 éves, részeg volt amikor Dahmer leütötte és megpróbálta kihasitani a szivét. Jeffrey-t megzavarták, a testet elvonszolta nagyszülei házához és a pincében folytatta amit elkezdett. A testet soha nem találták meg... 1988. Január 16. James Doxtator 14 éves, teletömte gyógyszerrel, megfojtotta majd lenyúzta a borét, a csontokat elrejtette a szekrényben... 1988. Március 24. Richard Guererro 23 éves, megfojtotta megkinozta, a csontokat elrejtette a szekrényben... 1989. Március 25. Anthony Sears 26 éves, megfojtotta, levágta a fejét és a nemi szervét majd kifestette a koponyáját... 1990. Május 20. Raymond Smith 33 éves, megfojtotta, a holttestet megeroszakolta, feldarabolta a testét, levágta a fejét, a koponyát miután kifestette szürkére, a hutoszekrény tetején kapott helyet... 1990. Május 24. Eddie Smith 27 éves, megfojtotta, feldarabolta... 1990. Május 24. Ernest Miller 22 éves, elcsalta üzleti ügyben, kivágta a gégéjét, a húsát lenyúzta, a csontokat elrejtette, néhány testrészbol szobadiszt készitett... 1990. Szeptember 24. David Thomas 23 éves, altatópirulákat kevert az italába, megfojtotta megnyúzta... 1991. Február 18. Curtis Straughter 19 éves, megfojtotta, a holttestet feldarabolta, a csontokat összetörte, a koponyát a szekrényben tárolta... 1991. Április 7. Errol Linsey 19 éves prostituált, megfojtotta, megeroszakolta, feldarabolta, a koponyából falitrofeát készitett... 1991. Május 24. Tony Hughs 31 éves, levetkozetette, beszélgetett vele, megfojtotta, feldarabolta, koponyáját belakkozta... 1991. Május 27. Konerak Sinthasomphone 14 éves, mielott megfojtotta lyukat fúrt a fején és Hydroclórt fecskendezett közvetlen agyvelejére, mikor meghalt feldarabolta... 1991. Június 30. Matt Turner 20 éves, megfojtotta, feldarabolta, a csontokat szétszorta a lakásban... 1991. Július 7. Jeremiah Weinberger 23 éves, lyukat fúrt a koponyáján, vizet fecskendezett az agyvelejére, két nap szenvedés után megfojtotta, feldarabolta... 1991. Július 15. Oliver Lacy 23 éves, megfojtotta, a holttestet megeroszakolta, kihasitotta a szivét és a hutoszekrényben tárolta... 1991. Július 19. Joseph Bradehoft 25 éves, megfojtotta, maszturbált a holtest felett, feldarabolta, a koponyáját belakkozta és "bútort" készitett belole...
    Jeffrey Dahmer mindezért 1027 év börtönbüntetést kapott a biróságon, de abbol csak kettot tudott letölteni mert cellatársa, a feketeboru Christopher Scarver, aki azt állitotta isten parancsára cselekedett, meggyilkolta.

hát ez tényleg nem akármi :O
  • kulabácsi
    amúgy kis off, láttátok a született gyilkosok című filmet? elég beteg film az is, és a témája a topikba vág végülis :)
  • Voltan
    És Ramirez, ha már felmerült:

„Minden pszichopatának vannak érzelmei.”

-Az első fázis, megmondták neki, mi az a pszichopata.

„Már régen feladtam, hogy szeressek és boldog legyek.”

-A pszichopatizmus lényege, hogy megfeleljen a mások elvárásának. Nincs saját értékrend.

„Ti férgek tesztek engem beteggé. De bosszút állok. Lucifer mindannyiunkban ott van.”

-Itt jön a düh. Közhelyekkel dobálózik, ami végig megmarad: az ún. Sátánizmus. Megbotránkoztatás a cél.

„A sorozatgyilkosok ugyanazt csinálják kicsiben, mint a kormányok nagyban. Ők a modern idők termékei, és ezek vérszomjas idők.”

-Megalománia. Felsőbbrendűnek tekinti magát.

„Adjatok egy pisztolyt, hogy orosz rulettet játszhassak. Inkább meghalok, minthogy életem nagy részét börtönben töltsem.”

- Mártír szindróma. Nem öngyilkos lesz, hanem hős.

„Sátánista vagyok.”

A végső "csapás". Megbontránkoztatás.

A végső diagnózis: psychopatizmus.
  • kulabácsi
    egy kis gyűjtemény!!! már az első, peter kurten elég beteg
  • Petko
    jeffrey dahmert nehéz überelni a témában
    na az aztán halmozottan beteg volt... buzi, nekrofil stb.
  • Voltan
    Mintha ez bármit is jelentene.
    Az IQ egy hülye mértékrendszer, ami teljesen irreleváns.
    Senki sem mondta, hogy ezek az emberek hülyék lennének, egyszerűen nem alkalmasak a társadalombeli létre. Persze, hogy relatíve magas volt az IQ-juk, hiszen felszívődtak, eltűntek. Ezért veszélyesek. Ezt hívják pszichopatizmusnak. Ted Bundy is egy rendkívül szimpatikus, művelt, okos, családos ember volt. És a családja sem tudott a kis titkos életéről.