178
Köztünk voltak, vannak és lesznek
-
skyblade #98 én is úgy érzem hogy ölni tudnék, igen pszicho gondolataim vannak. -
Angolul jól tudóknak ott a crimelibrary, majdhogynem kiapadhatatlan forrása. -
még senki nem gondolt psychologiai és biologiai EGYÜTTES kiválto okokra?
mer 1ik önmagában még nem csinál gyilkost az emberből pl. "hatalomvágy", vagy "arccsonti deformácio" cimszoval...
viszont együtt a 2... :)
amugy javaslom nektek,h életrajzok helyett inkább menjetek be börtönbe beszélgetni a többszörös elitéltekkel... sokkal többet tanulnátok belőle, mint abbol, h "fuuuu, ez mekkora beteg állat" - és mindezt az életrajza alapján kijelenteni...
azért ne feledjétek, minden gyilkosnak megvan az oka az ölésre...
ez ált. a TULÉLÉS cimszo alatt keresendő, nem abban,h "istent játszok"
pl. télen sok a disznóölés... az miben is más, mintha embert ölnétek? ugyanugy öltök... csak akkor a husáért... namost ha embert ölsz a husáér, az kannibalizmus... dehát ugye mi is csak állatok vunk, ugyh nem értem ezt a negativ diszkrimináciot, h mé ér többet 1 retkes ember, mint 1 szerencsétlen nyomorék diszno, v pulyka karácsony környékén... -
Én ugy látom mindenki született gyilkos,csak van aki nem veszi észre, ragadozok vagyunk mind.
És mi az ami vissza tart? Hát arra még nem jöttem rá. -
Azonkívülnemsok. -
Night Stalker - így nevezte el a média.
Életrajzok, egyebek. -
CUCLI #92 Theodore Gein jobban üt ;) -
Mit keres ott a stalker szó?:XD -
Vegas #90 ja tényleg, még álmos vagyok. :D
én ezt a kutyámnak mondom mikor leviszem és fél óráig csak ül :x -
Aspyrin #89 Akkor meg mi a fészkes fene bajod volt az ártatlanság kiemelésével, azon kívül, hogy elmeháborodott szociopata vagy? :D -
És? VAN az a helyzet, ez tény és fentartom. :D -
Fúúúú, vazeg, pont britní megy?!!! :DDDD (igaz a one more time...) ÜSSETEK! -
Vaze, leírtam a végén nem?! :D HOGY aki "azért" csinálja, annak nincs kegyelem.
Amúgy valamennyire biztos élvezném, az embert könnyen elkapja a hamis hatalomérzet, ha mások sorsa felett dönthet, de ezt mindig le kell gyűrni és újra reálisan nézni a helyzetet. Hideg fejjel, kevesebb lelkesedés, több szakértelem (amúgy ez az egyik kedvenc mondásom melóban is). -
Vegas #85 Senki sem ártatlan. ^^
na jó, Britney Spears igen. :* -
Aspyrin #84 Mivel általánosságban beszéltél róla "van az a helyzet, mikor tudatosan, előre kitervelten és hidegvérrel meg tudnék ölni AKÁRHÁNY embert" ezért emeltem ki az én álláspontom lényegét!
-
Vegas #83 De élveznéd? Mert ezeknek a többsége élvezi amit csinál vagy csinált. A kettő közt pedig van különbség még ha hülyén is hangzik :/ -
Meg beszűkített szókinccsel! -
DE ki beszélt itt ÁRTATLAN emberekről?!?!? He?! Olvastál ilyet nálam?!?!? (mellesleg, hogy ki ártatlan, meg ki nem és mennyire, azt igen nehéz olykor eldönteni) -
Aspyrin #80 No márpedig én nem érzem magam álszentnek, de halált osztani csak annak lennék képes, aki maga is osztotta. Ártatlan embereket semmilyen racionális indokból sem lennék képes kivégez(tet)ni. -
Vegas #79 Te egy bot vagy, jól megírt MI-val. :d -
Az AKÁRHÁNY emberbe én is beletartozok. AZAZ magammal is végeznék (elméletben képes ennék rá), ha úgy hozza a szükség (akár velük együtt), hogy EZT tartom a helyes útnak. Nem vagyok szuiszájd típus, de előbbre tartom azt ami helyes, annál ami boldoggá tesz. -
Fegyház?! Asszitem műintézet?!! :D -
Amúgy a viccet félretéve én valóban úgy érzem ennyi év után, hogy igenis van az a helyzet, mikor tudatosan, előre kitervelten és hidegvérrel meg tudnék ölni AKÁRHÁNY embert. El tudok sajnos képzelni olyan helyzetet, de ez azt hiszem nem (csak) engem minősít...
Persze az emberek szeretik lila ködön át nézni a valóságot és azt habogni, hogy ő aztán sosenem és jujjaj, ő nem olyan, az nem történhet meg, meg az élet tisztelete stb.-stb. Viccesek.
Pontosan az ÉLET TISZTELETE az, ami miatt van, amikor meg KELL húzni a ravaszt. Last resort, de valós opció.
No persze a szabvány sorigyilkosok más indíttatásból teszik ezt, mondhatni betegségből, vagy szórakozásból, kéjvágyból stb. ARRA az én szememben nincs mentség. Megértem őket, de pusztulniuk kell. A kártevőket is írtjuk a földeken (több-kevesebb sikerrel). -
Aspyrin #75 Nem, még nem jött el az időd :) -
Aspyrin #74 Szóval nagy a fegyelem a fegyházban! -
Vegas #73 Eddig nem tudtam róla. -
Mér? Eddig nem te voltál?! :DDD -
A vicc az, hogy embereket bíznak rám már évek óta és egyre elégedettebbek velem (mármint az emberek, nem a főnökség). Na akkor ki az antiszockó... :DDD [ügyesen jó a mimkrim mi?!] -
Vegas #70 tök jó hogy itt mindenki okos, akkor lehetek én a hüJe? :-o -
Há én anno majnem megkaptam a sportlövész engedélyt, de tag voltam a klubban így is, valahun mégmegvan a fényképes igazolványom. Sokat lőttem... Jó az!
De azóta modernebb módszerekre tértem át én is, a reeembók ideje sajnos lejárt. Vannak komolyabb fegyók is, mint a csősúlyos glock... -
Aspyrin #68 Jó dolog, ha az embernek van agya. Nem szerénytelenségből, de nekem is 137 pontos lett a ziku tesztem eredménye, nem véletlenül nem soroztak be.. :) Pszicho teszten úgy variáltam az elém rakott fényképekkel, hogy ne lépjem át a közveszélyes határt, de azért éreztessem, hogy nekem nem kell fegyver :) -
Akkó azé nincsen itt ablak és ezé van minden jóakul kipárnázva, meg gumi a tapéta-e?!? :DDD -
Vegas #66 dehisz te most is ottvagy.!. -
Amúgy én is voltam vezetéslélektani felmérésen.
Na ott kihozták, hogy 60%-osan anitszoc vagyok, ami durva, mert már 30 felett kemény. ÉS 38%-osan vagyok szoc, az meg 80 alatt durva. Naés?!?!? :DDD (mindez 2 óra, 300 kérdéses teszt, 6 sorbállítós és 6 esszé alapján)
És még az IQ-m is 135 lett (ez 150-ig mért egyáltalán, 30 perces), pedig 80 kérdésből vagy 15-öt ki sem töltöttem, csak unalmamban bejelölgettem (4-5 választásosak, ha jólemléxem).
Aztán az újabb 2 órás elbeszégetésen meggyőztem a pszichócsajt (nekem bejött a jány), hogy el tudok képzelni olyan helyzetet, mikor HIDEGVÉRREL megölök egy (vagy több embert). Igaz én utána magam hívnám magamra a törvényt, mert nem szoktam elsunnyogni, mindig is feláltam, hogy ÉN vagyok a hibás. :DDD
Jóak volt!!!! :DDDD (mondjuk meglepődtem, hogy nem vittek rögtön el kényszerzubiba...)
Szal. van az úgy és nehéz kiszűrni a társadalomra veszélyes elemeket. -
jaja "Köztünk voltak, vannak és lesznekKöztünk voltak, vannak és lesznek" :D -
Aspyrin #63 Én kérek elnézést! :D -
NEM én voltam! :D -
Aspyrin #61 A karhatalom! -
Vegas #60 de inkább metál mert azt szeressük -.- -
jaja énis ezt írtam kicsivel lejjebb h mindegyiknél visszavezethető a gyerekkorukra vmi