45
  • offkorz
    nem te vagy a hibás,balfasz nyitotta a másikt.jóhogy senki nem talál rá,főleg keresővel :C
  • sharpwrz
    Ó, bocsánat, hogy nem vettem észre! Tiberium-ként nem volt semmi, ezt a topikot meg észre sem vettem! Ha baj, akkor szólok egy modnak, hogy zárja le...LOL
  • a_n_d_r_e_w
    Lehet elég lenne ezt átnevezni
  • Tigristank
    Várjuk.
    Mellesleg szerintem nem volt rossz a Renegade sem, persze voltak azért hiányosságai.
  • sharpwrz
    Amit eddig tudunk...

Műfaj : Shooter
    Várt megjelenési dátum : Fall 2008
    Kiadó : EA Games
    Fejlesztő : EA Los Angeles

A mult héten az EA megerősítette, hogy a Command & Conquer sorozat legujabb részét - mely FPS - Tiberium néven adják ki.

A hivatalos leírást olvasva:

Tiberium egy olyan rejtélyes földönkívüli kristály, ami összetöri a hagyományos, megkövesedett tüzelőanyagok energiaoutputját.
    Ennek megvan a hatalma ahhoz, hogy megmentse a civilizációnkat, de ahhoz is, hogy elpusztítsa.Tizenegy éven keresztül egy idegen torony állt egy terméketlen terület fölött, amit egyszer a Földközi-tengerként ismertek.

A toronyról azt hitték, hogy a harmadik Tiberium War egy ereklyéje; egy pusztító háború Tiberium kristály fölött harcolt az irányításért. Ez nem egy ereklye. Ez nem alszik. Mélyen a tornyon belül a tervek mozgásban vannak egy idegen invázióért. Ez az, hogy a Tiberium kaland hol kezdődik.

A játékosok belépnek Ricardo Vega Forward Battle parancsnok cipőibe és össze fogják gyűjteni az elit osztagok egy választékát hogy harcoljanak a globális válság ellen. Téged sok C&C fegyverrel, köztük egy átalakító személyes fegyverrendszerrel, a sok indításból álló önvezérléses rakétákkal, csatahajó-bombázásokkal és taktikai ionágyúcsapásokkal fognak felfegyverezni.

A játéknak az a célja, hogy először keveredjen az FPS és a taktikai csapatküzdelem, ahol többszörös gyalogságot irányítasz, osztagokat szellőztetnek és páncélozzák őket. Az osztagok a legdöntőbb fegyvereid, nem a rakétakilövő állványok.

Chris Plummer, végrehajtói producer az EA Los Angelesnél, azt mondta : Az elő-termelés két éve után izgalmas végül felfedni ezt a játékot és a gazdag, szép prózáját a világnak. Belefektettünk sok erőfeszítést abba, hogy kifejlesszük a taktikai céllövőtapasztalatot azáltal, hogy alapjátékmenetkényszereket vett, kedvel impozáns, válogatott és uraló az ellenségeid és kézbesítő első-személy. ( Nem igazán tudtam összerakni!bocs)

A fegyverek és szerelők közül néhány igazán innovatív egy FPS játék. Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy olyan projektnek a részei vagyunk, ami magában rejti annak a lehetőségét, hogy igazán csinál egy jelet a tudományos-fantasztikus fantázia szép, próza kánonán.

Mike Verdu, VP és vezérigazgató : A sajátjával termesztjük Tiberiumot egy egyszerű háttérről egy teljesen megvalósított világegyetembe egyedülálló, hibrid osztag alapú FPS. Ez egy új kiváltság születése.

Tiberium PS3, Xbox 360 és PC-én lesz elérhető világszerte 2008-ban. Igazán reméljük, hogy ez jobb, mint a Renegade volt...