SG FOGADALOM!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
faja <#eljen>

folytatás mikor jön?
hunbasser
a vers okés,de nem kéne felháborodni...

én is voltam újreg,de nem lettem úgy leoltva sosem...na jó,le lettem párszor,de teljesen jogosan.és rengeteg újreget látok manapság is,akik csak belecsöppennek ebbe a fórumba,és tudják,hogy meg kell magukat húzniuk,nem szabad arcoskodni.szétnéznek,és tanulnak más újreg hibáiból,és azokat nem követik el mégegyszer,ennyi az egész.

az újakat meg mindenhol szívatják,és ez mindig is így lesz,és talán ez így is van jól..."nem szabad elkapatni az újakat 😄"

ReaL MaDRid x siempre

Verset még! 😊)9

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Tinman
Üdvöz légy tavalyi újrekk',
fogadjunk azért regeltél, mert kellett vmi krekk.
Na akkor most én is erõsen fogadom,
hogy az SG-nek egyetlen SMS-em sem adom.

Az ok szimplán egyszerû,
nem valami vicces vagy meseszerû...
Szilárd a tény, mint a kõszikla,
a modik rendesen be lehettek szívva.

Persze igazságérzetük szokás szerint egy dupla nulla,
kishíjján 5 jelem lett, én meg majdnem 1 hétre hulla.
Szóval, így esett a rém eset,
kaptam arcomba egy keveset.

Nem is értem minek firkantok rímes verset...
ennem kéne inkább egy keveset.
Remélem nem csináltok az SG-bõl irodalmi topickot,
mert akkor antialkesz nyakamon letolok egy liter vermutot.

Byz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CheAteR88
WERRY NICE!!!!!!!!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Crazygirl
tyuuuuuu de jo lett 😄

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

igaza van

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
<#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Regisztráció idõpontja: 2006. 06. 14.

Chrystopher
Sok, forrofeju, kamasz haborgolelku birka :/ Go to SuperGamez-Ter az SG Iroda ele :/

wow, micsoda kötetlen lüktetésû szabadvers. Elõbukkan ám a költõi véna -.-
<#eljen>

Te is mutasd meg!

autoszimulator
kiragadtad ám a lényeget <#zavart2>

Újregezés meg azért van, mert a legtöbb idiótaságot az újregek csinálják, pl reklámtopikok, flood, caps lock, stbstb.. Mert nem tudják még, mik a szabályok.. Persze a kivétel itt is erõsíti a szabályt, nem minden ujreg tudatlan..

.: mobilize.hu :.

ez jaú xD
<#levele>

nem is rossz<#wave>

ScarY MAN
ámen xD

...

zsolesz92
Fordulj orvoshoz.
Muti má meg a Ps munkáidat

LasCar16
köszönjük 😄

#acm

LasCar16
újreg:Ccc 4havonta néccáznyócvan a VIP status:Tttt

#acm

Én megfogadom, hogy ugyanaz az ember leszek jövõre is, mint idén.

offkorz
ezt nekünk kell kitalálni dehisz.<#gonosz1>

Hedgehunter
jo.
Rockynhooo
van benne igazság

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

és akkor is most mi a topic témája? <#confused>

csgery
Hallod, engem sosem újregeztek, meg nem is oltogattak, de azért mert nem csináltam semmi olyat. Legelsõ hsz eim a Paratopikban van, ha van egy félórád nézd vissza, h engem nem szóltak le semmiért😊
BaliBoy
Én se nem. De ennek ellenére teljesen igaza van a téma indítójának. Nem értem mit számít ha valaki nem régiben reggelt. Lehet más oldalon meg már 10 éve tag. Vagy lehet, hogy valójában egy nagy koponya...
A múltkoriban megkérdeztem egy "újreggelõt", hogy akkor én keményebb vagyok nála mert 2 hónappal hamarabb reggeltem a fórumba...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Rage47
én nem éltem át :|
Gladiator
uccsó sorral elcseszted az egészet...

csgery
Tetszik, RE5PECT!!!<#smile>
Ez kb olyan mikor jönek az újjonan szabadúlt általános iskolás szökevények mi meg megszivatjuk õket XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Vágó Pityu jut az eszembe... "Van benne valami" <#eljen>

www.smart-bus.hu

neked is tetszik? 😄 Amúgy ezt a fikázást minden újreg átéli, emlékszem amikor regelés után 1 héttel igazat beszéltem erre belettem oltva hogy nem ugy van, aztán a vita végére meg ugyanazt mondták mint én .... :c

gz8
Már csak a caps lock használatát kellene elfelejteni, aztán jó is 😊)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

soulhunter
a mondandód sajnos igy van a valoságban, tökéletesen hûen ábrázolja jelen forumozo korunk 😊

jo az irás, kár,h véges ideje van

megjegyzés: azért az örökös lámázást még belekölthetnéd a végére a sok kényszeres topicnyitokkal együtt 😄

ja, és nemtom mé irok ide, de vmiért kényszert érzek rá,h véleményem nyilvánithassam 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Sada01
<#eljen>

Frosty01
tejóég <#wow2>

practitioner of the forbidden arts of death

Mizu Józsikám, nem kaptál logot a mûhelyben? 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

I.C.ram
újreg...
Shiwo
<#eljen>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

cicai
TISZETL<#buck>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Sephi
Clone.

Maskor valald fel az igazi nick-ed.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Carlos
Ehh!!!
Grat!
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

cenobite
omg

gamertag: kenobita

rotfl 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

w77d
<#eljen><#idiota><#buck>

toysoldier
<#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

báttyó02
:SS

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -